Plättar, rödvin och Jonossi

Sitter här och har precis gluffsat i mig ett större antal pannkakor och plättar. Det var riktigt länge sen jag gjorde pannkakor så när jag kom hem idag hälde jag upp ett glas rödvin och tog fram ett stort stekjärn ett litet och ett plättjärn, fort ska det gå när man är hungrig och det gjorde det.

Nu sitter jag här och försöker komma på vad det viktigaste jag kan göra med min dator och tid kan vara. Så fort jag inte sitter här eller har tid så kommer jag på 100 saker jag borde göra vid datorn, men nu kan jag inte komma på en enda. Inget som lockar iaf. Satte på Jonossi på spotify och det hjälper nog att komma på något kreativt.

Nä jag får nog sluta nu...


En mörk solig dag

Igår var hade vi personalmöte på jobbet och efter det gick vi till en väldigt mysig italiensk restaurang som serverade supergod mat. Jag ska nog besöka deras uteservering i sommar och njuta av lite pasta och vin.

Jag var hemma vid 00:00 och gick och la mig ganska direkt, men vaknade 4 timmar senare av att katterna började bråka. Det slutade med att jag stängde in Tiger i hans sovgarderob, Lucifer inne i sovrummet med mig och Rambo fick vara kvar i övriga delen av lägenheten. Jag somande om men vaknade några timmar senare igen av att Tiger och Rambo ville komma in, så jag gav upp min sovmorgon och gick upp och kokade kaffe.

Eftersom André var på väg hem från jobbowlingen i Skövde tänkte jag passa på att gå ut på en liten promenad med min kamera innan han kom hem.
Så underbart väder det har varit idag, men endå blev mina bilder rätt mörka i stämningen. Kanske känner jag mig lite mörk i sinnet eller nåt = )

Hoppas ni också haft en fin söndag.





På min dag...

På min födelsedag händer detta.
Den 15: e juli spelar The Ark, The Sounds och Amanda Jenssen på Sofiero. Perfekt ju. = )


Nu får vi ha tålamod

Idag jobbade jag i hela 3 timmar innan jag åkte hem igen för att gå på bankmöte. Det gick faktiskt väldigt bra och den dagen vi hittar vårat drömhus. Eller rättare sagt hus med potensial till att bli ett drömhus, ja då kommer vi få lånet. Så nu är det bara leta och ha tålamod. Man kan ju inte göra så mycket annat.

Men det går ju ingen nöd på oss nu när vi bor här så det är lugnt. Vi får passa på att spara pengar nu när vi har utrymme för det.

Vi ska ner till min bank och snacka lite med dem med och se vad dom har att säga och jämföra lite siffror.

Mest av allt skulle jag bara vilja sova middag nu. Jag har precis tryckt i mig (nästan) en hel kycklingrulle så nu är jag mättare än mättast.

på återseende.


Nu blommar det på balkongen

Idag åkte jag äntligen iväg och köpte blommor till balkongen, och så här blev det.


Och så här ser det ut i andra änden av balkongen.

Tack för helgen

Jag hade en riktigt bra dag igår efter att jag kom hem från jobbet, för på jobbet var jag extremt trött och ville bara hem. Väl hemma stack jag och André och tränade. Vi har inte tränat tillsammans på flera år och det dumma är att jag precis har sagt upp mitt träningskort och han har precis skaffat ett, men vi hinner nog träna några gånger till innan mitt går ut helt.
Efter träningen duscha vi och la ansiktismask (ja även André) och sen kolla vi klart på sista sagan om ringen filmen och käkade glass. Vi är snabba på att synda efter att ha tränat. = )

Något som också var trevligt var helgen. Samira kom hit på lördag och vi satte igång med att dricka vin äta godis och jordgubbar och planer a våran London resa. Så nu är flyg och hotell bokat och det kan inte bli annat än succé det här. Jag, Samira och Edin kommer att bo vid ena änden av Hyde park och har raka vägen till Oxfordstreet och all shopping.

Solen sken förvisso inte i lördags men vi åkte ut till Nille och Lina där vi grillade med Alex och Ellis och även Adam och Carro var med. Kvällen avrundades med ett visst antal Galliano och jag lyckades hälla i håret på mig själv också, men man blir ju lätt exalterad av så goda saker.

Söndagen sen blev nästan lite ansträngande. När Samira hade åkt hem åkte vi ut till Asmundtorp och skulle på tre olika visningar, men när vi var på den sista så frågade mäklaren om vi inte skulle kolla på nästa hus som hon skulle visa, och det hade vi inte tänkt, men va fan. När vi ändå var där ute så får man ju passa på och det var faktisk det bästa huset vi såg. Lite väl dyrt bara på 2,2 miljoner, men allt var tiptop enligt mig. André gillade inte den öppna planlösningen på bottenplan och fick inte plats med sin projektor någon stans tyckte han.

Så efter att gått på visningar i över 4 timmar åkte vi hem och började kolla på sista sagan om ringen filmen.

Så det var helgen i korta drag. Idag ska jag försöka fixa till balkongen och få dit lite blommor och sen ska jag väl ställa mig i köket och försöka komma på något roligt att laga.


hus hus hus

På söndag ska vi på 3 husvisningar. Kuuul.
Idag har Anrés föräldrar varit över på middag och hjälpt oss räkna lite på kostnader med hus och lån och så. Det tar sån jäkla tid bara. Vi ska till banken nästa vecka, men jag tror inte på något lånelöfte då. Och även om det är kul det här med att kolla på hus och så, så måste det ju få ta sin tid, inte rätt läge att stressa nu inte.

En annan rolig sak är att Samira kommer och hälsar på på lördag till söndag. Det ska bli sååå kul och mysigt. Vi ska planera våran London resa då och kanske till och med boka. = )

Nä nu ska jag sussa och imorgon blir det en ny hård dag på lagret.. = )



summer rain

En härlig söndag väntar och jag har ingenting inplanerat och det känns jätte skönt. Sitter här och dricker mitt morgonkaffe som smakar extra bra idag faktiskt. När jag är klar här ska jag tvinga med André ut på en promenad i det vackra vårvädret och försöka sträcka ut mina stela ben. Jag har aningens träningsvärk i hela benen efter fredagskvällens bowlingrunda med Jimmi, André, Carro, Jenny och Lotta.

Får tacka mamma och Oscar för en trevlig påskhelg också, men nästa gång vi kommer upp behöver ni inte köpa sååå mycket mat. Man går ju upp 5 kg varje gång man varit där. = )

Jag ska slänga upp lite bilder från den helgen så fort jag hittar mitt usb-minne där alla bilderna ligger.

Hoppas alla får en underbar söndag



Så härligt att se

Jag sitter här i sängen och kollar på Talang 2010 och planerar inför helgen.
Jag brukar inte se det här programmet och mycket av det jag såg var för pinsamt då jag fick byta kanal flera gånger. Sen kom det en in en man som heter Freddy Amigo som så många andra skulle sjunga. Han verkade rätt blyg och såg inte ut som någon stjärna precis. När han kom ut på scenen märkte man direkt på juryn att dom inte trodde på honom och publiken började fnissa innan han ens börjat sjunga... Jag var beredd på att byta kanal men istället började stora lyckotårar rinna ner för mina kinder. Jäklars vad den karln kunde sjunga. Han var som rena rama Pavarotti fast inte lika divig.

Det är så himla kul när man får se människor som ingen trott på lyckas. = )

Gå in och sök på denna man på youtube när det sen kommer upp ett klipp.

Freddy Amigo. Lägg det namnet på minnet. = )



RSS 2.0