Inte slut än...

Det är nog många som känner att sommaren lider mot sitt slut, men ikke.... Jag vägrar.. Visst att det regnar ute nu och bara är 16 grader varmt, men än är ju inte sommaren slut.. Vår semester har inte börjat än... Det känns som att så fort André går på semester och vi åker upp till Sörmland, då kommer det kännas som att det är semester. Sen om det blir i september spelar ingen roll... Jag var iaf ute och plockade blommor här på tomten till en sommrig bukett och imorgon blir det trivselkväll i Malmö med jobbet... Det ska bli kul att träffa alla igen efter många veckors frånvaro från jobbet. Dagen till ära tänkte jag ha på mig en sommrig tunika från H&M... = )

Så nä man kan fortfarande hoppas på att det finns sommar kvar att njuta av...= )2 är en förmycket..

att ha 2 bloggar att uppdatera känns lite onödigt nu och det skulle vara en önskan om man kunde lägga ihop 2 bloggar. Någon som vet om det går, så att man får alla inlägg samlade i en blogg?

Egentligen har jag 4 bloggar, men den ena är (var) en bantarblogg och det har det ju inte varit läge för det senaste året typ.. och den andra var en mode (aktig) blogg där jag egentligen bara samlade lite bilder.. men mode har det inte blivit något utav den senaste tiden heller så den är oxå död.. Sen är det ju min mammablogg och denna som hör ihop på sätt och vis.

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera så tror jag nästan att det här blir det sista inlägget innan Bäbis (Cornelia) kommer.. Det är bara 8 dagar kvar till beräknad förlossning och med tanke på hur långsamt internet vi har just nu så känns det inte så lockande att blogga... Men jag hoppas det blir bättre, med bättre internet och en massa söta foton att visa och (o)intressant fakta om min vardag...Idag har jag bytt blöja...osv..


Jag kan ju säga att vi har kommit iordning här i huset nu.. iaf tillräkligt för att kunna koppla av lite.. Nu ska man bara pyssla sig fram till en personlig stil här hemma...
RSS 2.0