Kan det vara något?

Typiskt, nu kommer min dator att lukta oregano... Jag la precis på oregano på pizzan jag bakat och slet sönder bladen med fingrarna och nu blev det små blöta märken på tanjenterna.. aja.. oregano är ju inte så illa endå.


Jo det jag funderar på nu, och rätt snart kommer att få svar på är om det här nästa huset som vi ska kolla på kan vara något riktigt bra.. Allt vi läst oss till och sett på bilder lutar åt att det här är rätt hus... Fast det tror jag iof om nästan alla hus, tills jag kommer och ser helheten...Men allt verkar så rätt. läget, priset och standarden. Kanske att det kommer att kännas litet, men det är nog en vanesak. Rätt antal rum finns iaf.

Aja på söndag får vi se.


Annars så har det varit en lång vecka....Jag har agerat befälhavare i butiken nu när den när den nya chefen varit på semester, och det med blandat resultat.  Men jag lär mig mycket och det är en utmaning.... = )

Jaha nu har jag ätit upp min pizza och mitt tanjentbord är flottigare än nogonsin.. = ( Får väl ta och svabba av det innan jag stänger för idag... Man kanske ska göra nåt så ovanligt som att lägga sig i sängen och kolla på tv nu..?

Vi säger så så länge.. Tack hejRelalalalalaxa...

Förra veckan var en underlig vecka, men den gick fort iaf. Sen var jag ledig på söndagen och då åkte vi och kollade på 2 hus som i vanlig ordning inte var rätt för oss, så nu är vi mer inne på att hitta en tomt och bygga vårat eget hus på. Det är förvisso lite emot mina principer men det känns att hitta ett hus som vi båda gillar tillräckligt för att vilja bo i.

Så nu ska jag leta tomter och sen ska jag börja forska i hur man bugger hus.. = )

Vi tar gärna emot tips från alla som vet något som är värt att veta.

I övrigt så har jag varit nere på stan idag på min lediga dag och shoppat lite nagellack, badlakan och mat. Jag ska väl sätta igång och städa om en stund och sen när André kommer hem ska vi ner på gymmet som jag ska skriva in mig på igen...

Så troligtvis kommer min höst att bestå av Jobb, Hus och Gym.


Go with the flow eller?

Ja det händer mycket på jobbet nu... En chef säger upp sig en nu börjar och helt plötsligt vänds allt upp och ner i butiken.. Förändring ska ju vara bra är det sagt så det är väl bara att tro på det.. Jag känner mig lite halft kluven just nu när det gäller stora beslut. Man måste ju tänka hur det påverkar framtiden...Eller så ska jag bara go with the flow och så får man väl justera sitt liv efter hand.. Ta det som det kommer liksom.. Snäva svängar har inte varit min stil sen innan gymnasietiden. Då kunde jag få för mig något när jag vakna, och så gjorde jag det. sen kanske det inte funka men då hade jag iaf prövat.. Tex  som när jag åkte upp till Sthlm på både dans auditions och provspelningar inför filmer. Det gick ju inte vägen men jag vågade pröva. De senaste 10 åren så har jag blivit mer och mer feg och det är inte bra.. Jag ser andra som lever sina drömmar och vågar sitta kvar på tåget. själv har jag hoppat av för länge sen i rädsla över att åka för långt åt fel håll... Kankse jag borde sitta kvar på det här tåget och se vart det tar mig..  Mina stora planer om framtiden kan ju funka endå..Ja vi säger väl så...

Imorgon ska vi åka och titta på ett hus som jag verkligen gillar, men det är lite dyrare än vad vi tänkt oss. Men om det känns rätt så tänker vi gå till banken med bestämda steg och säga att vi måste köpa det här huset.. så ge oss pengarna.... tack..

Nä men om man ska ta och decka snart då. Mina linser har endå torkat ut så jag får sitta och kisa mot skärmen.

så go natt då.RSS 2.0