längtar

till att våra sängar från jysk ska komma. Vi var där för att kolla läget bara och prova en säng vi sett i annonsbladet. Efter att ha sovit i Annelis och Fredriks sköna säng så insåg jag hur dåliga våra sängar är, och nu blev det så att vi föll för en gudomligt skön säng,så vi beställde den. Tur var att det var erbjudande på deb med,annars hade vi aldrig köpt den. ordenarie pris var 19 000, men nu kosta den 12 000. Förhoppningsvis kommer den nästa vecka och då åker de dmla sängarna in i gästrummet, där vi även har tven. Vi kopplade in den först här om dagen å det känns som en befrielse att bara få slötitta på repriser från Vänner. Igår satt jag på en köksstol med en pall till fötterna och en till min kvöllsfika. Cornelia hade jag på magen i bärselet sär hon sov som en stock. Men snart kommer jag kunna ligga i vår gamla säng och mysa framför tven....



Bra är oxå att vi nu har extre sängar för den 15 oktober kommer Samira och grabbarna ner och hälsar på..= ) Det ska bli så sjukt roligt att bara få umgås alla igen och snacka gamla minnen för att som vanligt sen bara prata om sex och bajs....= )



Jag måste även visa min nya jacka som jag kommer ha i vinter.. det är väl egentligen en höstjacka men eftersom jag är så het så passar den bra som vinterjacka för mig...
MQ 365 sunshine 1499:-




hösten är här

och i vanlig ordning så kickar shoppingsuget in... Varje höst blir man ju sugen på att städa undan allt som blekts i solen och köpa sig något mer färgstarkt och mustigt... Det gäller inte bara kläder, men självklart så har jag klckat hem några praktsika tunikor och klänningar som rymmer en sladdrig föredetta gravidmage, och även nya bhar är på väg hem till mig... Så idag fortsatte det med blommor. De gamla vissna blommorna får nu lämna sina krukor för mörklila ljung och andra mer höstiga blommor.

När André kommer hem idag ska vi åka till jysk och provligga en säng, kanske jag kan köpa någon kruka till att fylla med blommor.. = )



Skruttan har nu sovit vääldigt länge så jag gör mig redo att amma och njuter av min lilla knubbsäl


RSS 2.0