tips från husmor

Jag läste precis ett inlägg på Sandras blogg om att hon ska ha köpförbud nu, och visst har man sagt så många gånger själv. Senaste var nog för någon dag sen, men så är det ju något konstigt som gör att vi (tror ) att vi mår bättre av att shoppa lite då och då. Jag har inte ens fått min lön än, men endå gick jag in på H&M s hemsida och började klicka hem skor och toppar. Men det jag vill komma till nu är att man kan ju faktisk göra av med mindre pengar än vanligt om man bara är lite finurlig. Själv är jag nog rätt snål och så fort jag ska handla något från en nätbutik så googlar jag alltid rabattkoder.
Så när jag handlar på H&M så fixar jag alltid 100:- rabatt genom 2 olika rabattkoder. sist använda jag mig av 1304 coh 1805 som är på 50:- styck.

Och vipps så har jag dämpat min ångest över att jag handlar när jag inte borde. = )

Så Sandra, du ska inte vara så hård mot dig själv.




En dag i Mölle

Idag åkte jag ,mamma och oscar till den idylliska lilla staden Mölle.
Vi strosade runt och fotade och avslutade med en glass. Tack för en underbar dag Mamma och Oscar.


tippen och milkshake

Än så länge har jag hunnit med att ligga och dra mig alldeles för länge i sängen, även om det var skönt. När jag väl kom upp slängde jag ihop lite äggröra och kokae en kanna kaffe. Sen dess har jag varit och pantat burkar, hämtat bilen, åkt till tippen och kastat skit och nu sitter jag och avnjuter av en hallon och kaffe milkshake för att svalka mig lite.
Nästa blir att diska, ta hand om tvätten och dammsuga 100 ggr.

Jag har funderat på en sak som jag nog ska ta och fixa när jag har lite mera tid. Jag funderar på att göra en blogg till , men som bara ska vara en fotoblogg. Där tänkte jag lägga upp bilder på lite allt möjligt och skriva om fotograferingar jag gjort och kanske lite idéer jag har. Jag vill i alla fall att det ska vara en snygg blogg så jag ska nog jobba lite med den innan jag publicerar den. Men som sagt det här får bli när jag har tid.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar. taa taa


Ledig imorgon

Jag är ledig imorgon (tisdag) så då ska jag nog blogga lite, men det blir mest till att städa för imorgon kommer mamma och Oscar hit- Det ska bli riktigt kul att träffa dom.

Nä nu ska jag sova, Natti natti,


Lördagen än så länge

Tjenixen.

Än så länge har den här dagen bjutit på mycket gott, och mer lär det ju bli.
Vi (Jag, André, Sandra, Anneli och Fredrik) åt en underbar frukost och gick sen ner på stan för lite mysig shopping och äta enorma glassar på två sex ett Glassbar. När jag och Sandra kom hen tog vi en liten fika med Muffins och vitt vin.

Nu ska vi fixa iordning oss innan vi beger oss hem till Matte och käkar taccor och sen blir det Helsingborgsfestivalen hela kvällen.

Tack för mig hej.

sjukt trött

Hemma från jobbet. Mera rea idag. 1500 kunder och en jäkla massa kläder på golvet. Imorgon kommer vi inte vara många på jobbet, så det kommer att bli tufft.

Roliga saker som händer är att Anneli och Fredrik kommer ner på onsdag och på fredag kommer Sandra. Det är bäst att jag går och lägger mig nu så att jag har energi till mina gäster.

Har nog fått svininfluensa i halsen oxå. Inte lätt inte.


En väldigt bra dag

Igår hade jag en väldigt långa och bra dag ute på Ivö. Jag glömde såklart kameran men fotade lite med mobilen istället.
Det blev en hel del aktiviteter ska ni tro och vi kom hem nån gång efter 24:00 och var riktigt trötta båda två.

Jag måste tacka Alex och Ellis för att vi fick komma och hälsa på hos er, det var ett sannt nöje.

Nä nu måste jag gå och sova. Baj baj





Det här var bara Andrés bilder, för jag lyckas inte få in mina i datorn, det är något vajsing med inställningarna skulle jag tro.
Jag får ta hjälp av min tekniker imorgon när han har vaknat.





lite bilder

Jag har nu laggt upp lite bilder från Hultsfred på Facebook och ja jag har hittat min sladd. Den var inte på vinden utan i soffan under en filt, men jag är säker på att det är André som har gömt den där.

Jag hann inte (orkade inte) ladda upp så många bilder men det är ju en dag imorgon oxå. Men inte vilken dag som helst utan det är min dag. Jo det är ju så att jag fyller 19 imorgon.. = )

Jag tänkte då inte fira så mycket iår heller men jag är ledig från jobbet iaf och ska spendera min dag på Alex och Ellis båt som dom har vid Ivö. Det blir nog super nice.

Ha det gött och Grattis till alla som jag inte grattat och Grattis till att jag kommer glömma att gratta.



sista man såg var Slagsmålsklubben som bjöd på nakenchock.. tack för den

The Killers snygge sångare

Den Gula mannen är ju en veteran som man inte vill missa. Denna gång med en följeslagare

Mando Diao.... Mmmmm

Maja i The Sounds är alltid lika glad för att visa trosorna. Underbar konsert btw.

Grrrrrr

Jag är såå arg. Jag är riktigt förbannad faktiskt och ingen kan jag ta ut min ilska på heller. Det får bli ni då.
Jag skulle precis ta och ladda upp alla underbara bilder från Hultsfredsfestivalen, men kan fan inte hitta min kamerasladd. Jag har alltid den vid datorn och jag använde den precis innan jag åkte förra veckan, men nu är den borta. Det finns ju bara en förklaring och det är André, men han vägrar hjälpa mig att hitta den. Han "tror" att den kanske har åkt ner i skrivar karongen och är nu alltså på vinden. Klart som fan att det ÄR han som har gjort så att jag inte hittar min sladd.

Nä nu ska jag gå och lägga mig och om inte min sladd ligger vid datorn när jag kommer hem så ska blod flyta.


så här arg är jag

en dag kvar

Redan imorgon är det då dags för att åter bege sig till den underbara platsen kallad Hultsfredsfestivalen och leva i harmoni med tusentals likasinnade varelser. Det här året har man inte riktigt hunnit gå och längta för det har gått så fort då man haft massor att göra, men nu är det alltså dags.

Jag har gjort den sista shoppingen nu och fått tag på både våtservetter, tältlampa och gummistövlar så nu är jag nog redo. Jag ska bara packa ner allting och kolla vilket tåg jag ska ta till Lund imorgon. Men just nu är jag så sjukt trött efter en intensiv shoppingdag. Vi åkte in till Lund vid 11-tiden och gick på både Media markt, Rusta och Bolagret. Vi hittade nämligen en hel massa bra saker, bland annat en skrivare med inbyggd kopiator och scanner och en massagestol. Eller det är mer som en dyna man lägger i en stol och så styr man den med en fjärra. Sååå underbar. Alla som kommer hem hit ska få prova den en gång, men sen ska jag nog börja ta betalt. Nä nu blir det nog en powernap och sen ska jag laga mat och packa.

Puss och kram och vi ses imorgon Sandra, Madde och Bea.


RSS 2.0