Langoskväll

Igår fyllde André 26 och jag var ledig hela dagen så det passade sig väldigt bra. Jag hade massor utav saker att göra och det såg ut som ett skithål här hemma så innan Andrés päron skulle komma var jag tvungen att städa och laga mat. I alla år har André haft som tradition att äta flygande Jacob på sin födelsedag, men eftersom vi har käkat så mycket kyckling den senaste tiden så fick det bli langos igår. Det går ju så jäkla snabbt och är ju såå gott. Tyvärr är det inte det minsta nyttigt, men då är det bra att man inte kan äta så många innan man bli mätt. Det blev iaf en väldigt trevlig kväll och vi kollad på bilder från Lars och Evas Egypten semester, vilket gjorde att jag blev ännu mer sugen på att åka utomlands nu.

Idag ska jag iaf börja träna på Fitness 24 Seven. Och det ska bli så kul och det kommer att kännas så bra efteråt. Mer än så har jag inte planerat för dagen så det kommer nog bli en slapp och skön dag. Jo föresten jag ska nog ha lite manikyr och pedikyr för trötta händer och fötter. Det kan jag unna mig en dag som denna.

Hej så länge



stor och svart och mjuk och kladdig

Vi har en sjögurka. Japp i helgen var jag och André på Zoogiganten och köpte på ett stycke sjögurka. Han har inte fått något bra namn än, men det kommer nog snart. Han är iaf stor och svart och mjuk och kladdig. Precis så jag gillar mina killar. = )
Just nu verkan han väldigt kry och glad så vi får hoppas att han överlever ett bra tag till. Vår lille sjöhare dog ju efter några dagar och det vill vi inte vara med om igen.

Annars så kommer det nog vara en bra vecka, med undantag för denna dag.
Dels så var det en lång dag och dels så stod jag mest i kassan, vilket är jävligt tråkigt i längden. Men det var lite action på jobbet idag också. Tydligen så blev det värsta tjejslagsmålet på plan ett mellan 2 tjejer, och då kom den 2 tjejer till och började bråka så två jobbarkompisar fick gå i mellan och kasta ut dem. Efteråt låg det hårtussar på golvet så det gick nog rätt hett till. Anledningen till att blev bråk ska ha varit att den ena tjejen råkat slå en galge på den andra. Galna danskar, jag säger då det.

Men nu när den här dagen nästan är slut så har jag en del att se fram emot. Dels så jobbar jag bara 4 tummar imorgon och sen efter jobbet ska jag hem till Karin och kolla på någon snyftarfilm. Både hon och jag känner för att gråta lite så man får rensa tårkanalerna lite och vad passar då bättre än en riktigt sorglig, romantisk och kanske lycklig film. Vi ska försöka hyra The Notebook om den finns, annars så får det bli något annat och självklart ska vi ha en massa gottis. Sen är det onsdag och då fyller André 26 och det ska ju firas såklart. Jag planerar att göra någon liten frukost på sängen och sen blir det middag här hemma med hans familj. På menyn står det mini langos och någon smarrig efterrätt. Jag ska försöka palla mig ner till gymmet också när jag endå är ledig. Egentligen skulle jag ha börjat på kickboxningen i söndags men jag hann inte gå dit då jag var tvungen att handla mat, laga mat och följa med Eva på en husvisning. Men det kommer att bli av förr eller senare.

Nä nu ska jag nog kolla efter lite Greklands resor för idag fick jag ledigt för vecka 22 och då bär det av till Grekland med André.


Haj så länge


Är den inte vacker  = )



kommer han inte snart

Ja helt nykter är man ju inte men vad gör det om man endå ska gå och lägga sig snart.
Ikväll har jag varit i Malmö med mina fina flickor från jobbet. Dem andra hade jobbat idag så medan dom gjorde sig fina fixade jag maten. Det blev en massa god taccos och ännu mera vin. Men pank och ansvarstagande som jag är åkte jag hem vid 23-tiden istället för att gå ut och skaka på rumpan och slurka drinkar.

Så nu ligger man här hemma i soffan och dricker C-vitamin, kollar på Moll Flanders och kollar in bloggar. André är hemma hos Jonny och städar upp efter hans fest. Tydligen så har Jonny däckat och nästan alla andra har stuckit så André borde komma hem snart tycker jag.

Imorgon kommer iaf bli en väldigt aktiv dag med både storhandling, städning och kickboxning.

Nä nu får det vara nog.




avokadosomma och ölmuffins

Tjooho gått folk. Jag är varm, jätte varm. Har precis lämnat mitt heta kök efter att ha lagat massa god mat. Jag kom hem nu vid åtta, men nu förtiden är jag inte så trött om kvällarna. Det blir väl så när man jobbar sent och går upp lite senare än vanligt. Iof så gick jag uoo 06:00 i morse så jag är nog bara väldigt bra just nu som inte är trött. Hur som helst så jobbade jag över en timme idag då det var KAOS på jobbet igen. Jag vill inte ens gå in på det. Trotts allt har det varit en väldigt bra dag och jag är lite friskare idag än jag var igår.

Nästan på en gång när jag kom hem ställde jag mig och började laga mat , det är ju bara att köra på när man endå har flåset uppe. Det blev iaf Avokadosoppa med sting i och till det serveras det matmuffins med öl, saltgurka, bacon och massa mera i. Det var helt nya recept men väldigt goda oxå. speciellt avokadosoppan som endast innehöll avokados, grönsaksbuljong, vitlök, salladslök, chilifrukt och tabasko. Och så mixade jag bara ihop allt. Dock vet jag inte om man ska äta den varm eller kall. jag ska nog prova värma den imorgon till lunchen.

För övrigt så ser jag ut som scarface  då det hände en liten incident igår i badrummet. Hela familjen var inne i badrummet och jag stodd och höll i Lucifer, så hoppade Rambo upp på tvättmaskinen och välte ner en massa smink ner i duschen. Då blev så klart alla katterna skiträdda och Lucifer tog satts mot mitt ansikte och hoppade ur min famn. Okej det kanske inte är så illa som det låter, eftersom ingen på jobbet uppmärksammade mina rivsår, jag fick verkligen peka ut dem och då fick jag knappt någon reaktion. skit samma.

Jag är fortfarande skit varm och det kan ju bero på att jag har ullstrumpor och stickad tröja på mig. Det kan även bero på att jag druckit 2 glas vin och en halv öl men det är ju bara spekulationer. Nä nu ska jag slösurfa..

baj baj



ljuset i vardagen

Så tråkigt när man inte kan använda sin egen dator. Jag har fortfarande inget internet på den, så det kommer inte bli mycket till uppdatering här inte. Jag kan berätta att jag har urinvägsinflamation och ont i njurarna. Jag tänkte ringa vårdcentralen igår, men jag tog sovmorgon istället och kände mig lite bättre, så jag kör som vanligt på att självläka. Jag vill så gärna vara helt frisk nu så att jag kan bärja träna på gym snart. Och på söndag måste jag må bra eftersom kickboxningen börjar då.

Ljuset i min vardagen nu är nog alla fina vårkläder som kommer in i butiken hela tiden. Jag har nu provat alla jeans som jag laggt undan och det blir nog att jag köper 3 par. De ljusa jätte slitna jeansen var skitsnygga och faktiskt väldigt bra i storlekarna. Jag provade en 30 och den gick på lätt så jag köper nog en 29:a.

Nä nu måste jag gå och rensa kattlådan innan jag sticker till jobbet.

so long.


snabbis

Jag har typ tio minuter på mig att blogga lite innan André är klar i duschen och vill ha tillbaka sin dator.  Vi har lite problem med det trådlösa nätverket här hemma så jag har inget internet på min laptop idag.

Vi har precis kommit hem från kickboxnings träningen, varav André tar en välförtjänt dusch nu. Nä jag tränade inte idag men jag ska börja nästa söndag när nybörjargruppen startar och det ska bli så kul. Jag todde att André skulle få en hjärtatck några gånger men han kämpade på och slog tillbaka och nästa söndag ska jag banka skiten ur honom. =)

Mer idag så har jag bokat en helg på ett slott för mig och André. Det är våran julklapp till varandra så nu är det bokat och klar. Det blir ett slott som heter Bjertorps slott och ligger vid Vara utanför Göteborg. Dit åker vi den första helgen i februari och där ska vi få massage, femrätters middag och så ska vi utforska miljön runt om slottet också.

Nä nu hinner jag nog inte skriva mer, men hoppas på att vi har en ny router  imorgon så jag har internet då.. baj baj

 


sommar sommar sommar


Idag har det varit lugnt men rörigt på jobbet på samma gång. Det är inte överdrivet mycket folk som handlar och sen har vi gått in i fas 2 av rean och har då flyttat runt på allt i butiken. Det är såå mycket nya fina saker som kommer in nu att det är svårt att inte stoppa ner allt i min lilla påse som jag har på lagret. Vi har nämligen en lite hylla med påsar med våra namn på där vi kan lägga kläderna som vi ska handla. Idag la jag undan 3 par jeans som nu kostar 79.50 DKK och det är ju sjukt billigt. Man kan inte få för många jeans, det är ett som är säkert. Just därför kommer jag utan att få dåligt samvete lägga undan ett till par jeans imorgon. Vi har nämligen fått in ett par skitsnygga ljusa slitna jeans som jag bara måste ha. Jag längtar så sjukt mycket efter sommaren och ska nog försöka skaffa mig en snygg sommar look.

Nä nu skriker lille André från sovrummet så jag får väl gå dit och krama på honom så han blir tyst.


Inte helt fel att se ut som snygga Nicole Richie i sommar



Jag är nöjd

Kortfattat om dagen då. Det jag hann med idag var bland annat att lemlästa min fina gran, köra till tippen, köpa bh och baka bröd, så jag är nöjd. Nu är det rent och fint här hemma så jag kan få vila ut lite när jag är hemma. Det finns inte mycket som är bättre än när allt är i ordning och det är rent i mitt hem, då kan jag verkligen koppla av.

Nu när Sandra har varit här så har jag inget direkt att se fram emot, ingen de närmaste veckorna iaf. Jag får nog ta och hitta på något snart så blir det roligare i vardagen. André fyller snart år och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Kanske ska hitta på något litet äventyr som inte kostar för mycket. Ni får gärna komma med förslag om det är någon som har det. = )

Nu ska jag sätta på en kopp tee till och mysa mera








Det var en fiin helg

Det var en grymt bra helg den som varit och jag kommer nog inte behöva festa på en månad eller två. Det blev en hel del shopping och så fann jag en kärlek. Jag behövde ha ett par pumps inför lördagskvällen och hade sett många fina i Köpenhamn, men inte till rätt pris. Så vad händer när man går in på hm och luffar, jo då står dom där. De perfekta partyskorna och självklart är det rätt storlek, rätt pris, allt är rätt med dom.
Det blev iaf en otroligt rolig lördag som började på O´learys för mig och Sandra. Sen var vi hemma hos Karin och mummsade sallad och slurpade drinkar. Det är konstigt att man alltid har så kul innan man ska iväg att man nästan inte kommer ut. Vi kom iaf iväg vid 24-tiden och det bar det iväg mot möllan och sen KB.

Dagen efter var kanske inte den bästa dagen men jag mådde som jag förtjänade och allt jag minns är bara roliga saker så jag är skitnöjd.

Tack för en underbar helg Sandra och Tack all mina flickor på Gina för en trevlig kväll i Malmö.










allt ska ut

Nu har jag pallat mig ur sängen med hjälp av Lucifer som kommer in och hoppr på mig och tuggar på mina fingrar. Jag känner mig nog inte så utvilad som jag vill och har svårt att komma igång med min dag. Jag har maaassor att göra idag. Granen ska sågas sönder och kastas ut, källsorteringsstationen i skrubben ska tömmas,. Jag måsta tvätta, städa, köpa kattmat och mycket mer. = )

Jag måste ju även berätta om min underbara helg med Sandra och Gina flickorna samt tömma kameran på bilder.

Nu ska jag nog hälla i mig en liter kaffe och hoppas på att jag kommer igång idag.







Det här får jag sota för

Oj nu var det bra länge sen jag skrev något här, men det beror endast på att jag inte har haft så mycket tid att skriva, det är absolut inte så att det inte har hänt något här, nej nej.

Just nu sitter jag och Sandra i soffan  med varsin dator i knät och skriver. Lite nördigt kanske men André är den största nörden för han sitter som vanligt vid sin burk och spelar wow.
Jag har lite ont i magen nu på grund av att jag ville så gärna köpa godis och så blev det men det gick över styr så nu får jag sota för det. Det kanske inte bara är godiset som gör att jag har ont i magen utan även maten och vinet och ölen. Mmmm

Vi har iaf haft en underbar dag i Köpenhamn idag och jag köpte mig ett gulligt litet pannband, orangea rosor och ett par svarta pumps i present till Sandra.

Det blir ju även en dag imorgon och den kan nog bli ännu trevligare. Grrrrr

Fortsättning följer





Blå julgran, julöl och apelsinchoklad

Blå julgran, julöl och apelsinchoklad. Mmm ja så ser min kväll ut. Jag sitter här hemma med lite pojkar och gottar mig i rester från julen. På min dator står det en liten USB-gran och blinkar i olika färger och jag blir såå glad när jag ser den. Det är ju egentligen Andrés gran men den passar så bra på min dator.

André och några kompisar ska ut ikväll och jag passar då på att ta en öl och äta lite choklad, men sen ska man upp och jobba imorgon. För övrigt så är det väldigt nice här hemma just nu. Vi var ju på IKEA och köpte 2 byråer som blev jätte fina att ha i sovrummet. Det tog för visso 4 timmar att få ihop åbäkena men fint blev det.
Nu längtar jag bara tills på torsdag då Sandra min Sandra kommer ner till mig. = ) Det ska bli så kul och jag har flera aktiviteter på lager som jag tänkte att vi skulle syssla med här nere. = )

Men nu gått folk så ska jag nog avrunda lite. Tack för ikväll.







Happy Monky on the train


Strax natti natti för mig och ännu en dag på jobbet imorgon som väntar. Så då var det 2009 och ett nytt år ligger framför oss. Det känns som att det kommer bli ett bra år som kommer att gå fort.

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara slänga upp en liten bild från Nyårsafton. Jag jobbade några timmar först men så fort vi slutat köpte vi 2 flaskor bubbel på 7eleven och korkade upp på tåget hem. Det var väldigt uppskattat må jag säga. När jag väl var hemma var jag nådigt trött men var tvungen att fixa till mig innan kvällen. Det blev lite bråttom så jag fick assistans av André som lockade håret på mig samtidigt som jag sminkade mig. Det kallar jag teamwork. = ) Hemma hos Lars och Eva blev det välkomsdrink och en massa god mat. Mätt och lagom lullig kom vi hem strax innan 02 tiden och imorse gjorde jag något som jag inte gjort på länge, jag sov till 12:30. Det var väldigt skönt och jag hade nog kunnat ligga i sängen hela dagen om jag fått.

Nä nu ska jag bara jobba lite imorgon och sen är det lördag och då är jag ledig igen. Då blir det shopping. = ) IKEA och Väla står på menyn. Weee.

God afton  gott folk.


happy monky on the train



RSS 2.0