Ja jag lever

Man kan ju tro att jag inte lever när det går så lång tid mellan mina inlägg, men jodå jag lever. Försöker iaf.

Tänkte bara typ säga det och slänga upp lite bilder från London.. Det var underbart för övrigt.. = ) Jag vill bo där, lite.

Annars så är det 3 dagar på jobbet nu, sen åker vi upp till Sthlm och firar Midsommar hos farmor och farfar på Dalarö.

sen är det lite mera jobb och sen är det vecka 28 och då fyller jag år och sen är det semester.. = )

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp 04:00 eftersom REAn börjar imorgon och vi måste prisa om allt i butiken. = (

Okej hejdå.


tröstar mig med vin och choklad

Idag jobbade jag över lite då det som vanligt är massor att göra på jobbet, så på tåget hem kunde jag inte låta bli att blunda lite. Men det var nog ingen bra idé. Istället för att genomlida resan lite behagligare, så blev jag bara stel i ryggen , trött och jävligt bitter. Jag vet inte vad det berodde på, försenat tåg, jobbiga resenärer eller att jag var hungrig, men jag började känna mig javligt ynkling och gick därför inom ica och köpte en mörk choklad med tranbär i. Så fort jag kom innanför dörren kasta jag upp chokladen på köksbordet, gick till kylen och hällde upp ett glas vitt vin och sen satte jag mig ner och började trösta mig själv.

Så.. Nu mår jag mycket bättre.. ? kanske.

Gå och börja packa inför min helg i London och sen ska jag planer hur jag ska göra för att vara lite snyggare imorgon på jobbet. Idag var jag jävligt ful... tycker vi inte om..


Okej hejdå.


Det var en gång i Grekland

Japp nu är vi hemma igen och igång med vardagen också. Dock har jag varit ledig idag och hann precis lägga in bilderna från Kreta och visst hade vi det bra.. = )

Men nu är det snart dags för nästa resa igen. London i 4 dagar om lite mer än en vecka och det ska bli sjukt roligt.

Det var tänkt att jag skulle hinne med en hel del idag, men redan vid 10-tiden dök André upp här hemma och jag är alrdig speciellt effektiv när han är i närheten så jag hann väl inte riktigt med allt jag skulle, men en massa annat.
Vi ska göra oss av med vårat stora skrivbord som bara står och är fult här inne i vardagsrummet, och då ska vi ha en ny liten möbel til datorn och skrivaren. Så vi åkte ner till Malmö och gick på IKEA där, men hittade inget som passade, dock hitta jag lite smått och gott. Istället åkte vi till Bauhause och köpte träskivor och ska bygga en egen liten datormöbel. Än så länge har jag bara målat skivorna svarta för att passa bättre in, men imorgon får nog André skruva ihop allt.


Jaha nu är det snart natti natti så jag ska väl gå och ta hand om tvätten i sängen.

Baj baj


RSS 2.0