Hejdå Sverige. Hej Kreta

Ikväll åker vi till Malmö för att tidigt imorgon åka till Kreta.

Så ha det gött så hörs vi om en vecka....... = )


Packa packa vampyr

Igår när jag var ledig började jag packa, men jag blev ju inte riktigt klar så jag ska strax slite mig från datorn och packa lite till... jag kommer att få ångra att jag tatt mad mig så många onödiga saker, men tänk om jag kommer att sakna något.. = )

Imorgon ska jag nog jobba över då vi har lite deadlines på lagret och fick jätte mycket nytt idag. Men när jag kommer hem ska jag gå igenom packningen en sista gång och sen får jag nog ta och dammsuga och skura lite till. För på fredag när jag kommer hem ska vi i princip bara ta vårat pick och pack och åka in till Malmö för att käka födelsedags middag emd Tobbe som fyller år på söndag, pluss att vi slaggar hos honom så att vi hinner med tåget till Kastup på Lördag morgon.

Ja och sen händer det inte så mycket mer än att vi kommer att spendera en vecka på Kreta med att sola, bada, dricka öl och käka grekisk sallad dagarna i enda.

Jag knäppte av lite bilder med nya kameran och jag är inte säker, men det kan vara så att jag håller på att förvandlas till vampyr efter att ha läst 3 av 4 Twilight böcker. = ) Mina tänder har nog iaf växt lite. = )
Om vi inte hörs mer nu innan resan så hoppas jag att ni är väldigt avundsjuka och tänker på mig varje dag.. = )

Puss och kram


Min lille Tiger

Min stackars lille Tiger var hos doktorn idag. Han har under en längre tid haft problem med magen och bara spyr och spyr så idag tor jag honom till veterinären. Jag tänkte att dom skulle föreslå ett nytt foder eller så, men nä då, här sparades det inte på krutet. Först vägde de honom och klämde och kände på honom. Sen tog de tre rör med blod och gjorde tester på det. Ett rör ska skiaclas till Texas för fler tester. Efter att de tömt min lille katt på blod gick vi till röntken och tog tre plåtar på magen från olika håll. I magen kunde man se att det var fullt med gas i tarmarna, men under hela tiden var Tiger såå duktig och snäll. Till slut fick han sig en spruta med något antiflamatoriskt som ska ta bort inflamationen i magen. Men mer än så kunde man inte göra utan nu måste vi invänta flera provsvar så vi vet mer exakt vad som är fel. Och det var ju inte precis som att det var gratis heller. 4700:- spänn, men som tur var så tog Agria det mesta så vi betalade bara 1760 och det var precis vad jag hade på kortet. = )

men nu får jag vänta tills Adré kommer hem innan jag kan sticka och shoppa det sista inför resan...

Jag måste nog sätta fart och börja packa snart, men först ska jag dricka upp min öl. Ja är man ledig så är man.


Ha det gött
Innan jag går och lägger mig

vill jag bara säga tack för idag Carro.
Så mysigt att lillasyster är nere i Skåne över helgen så idag kidnappade jag henne från Joel och drog med henne till Centersyd för lite shopping och så sminkade jag henne, kaste på henne lite kläder som hon kan ha mer nytta av än jag och så drack vi kaffe i sängen. = ) Mys mys.

Får se om jag hinner träffa henne en gång till innan hon och Joel åker upp till Nyköping igen.. Annars så måste jag avsluta städningen här hemma som jag började på igår.

För övrigt hade jag en väldigt rolig fredagkväll. Först var vi i Råå och grilla och sen åkte vi hem hit och körde lite rockband. Imorse när vi vaknade hade jag ont i halsen och André hade blåsor i händerna efter intensivt trummande, men fan vad bra vi är. = )

Nä nu blir det natti natti. Jag ska försöka få med mig alla mina pojkar till sängen oxå. = )


En solig dag på gräsmattan

Söndagen blev lite soligare än lördagen och då passade det på att rasta bäbisar på gräsmattan. Max och Gabriella underhöll både varandra och oss andra.


De nyinflyttade

I fredags fick Alex och Ellis nyckeln till sitt hus i Asmundtorp och det var meningen att vi skulle ut dit redan då, men så blev det inte istället satt vi här hemma och hade middag för 8-9 vänner, mycket trevligt det med. Men så på lördagen åkte vi ut för att se vad det var de hade tatt på sig för arbete. = )
Visst finns det arbete att göra med huset, men det var väldigt charmigt redan nu och fint kommer det bli fram över. = )

Vi var så klart ute hos Lina, Nille och Max oxå och lite bilder från det slänger jag oxå upp.

Tack för en trevlig helg och räkna med att se oss dyka upp en hel del fram över. = )

Lycka till med huset Alex och EllisVälkommen hem


Husägare nummer 1Husägare nummer 2Ellis och Lina tar en fika och kollar inredningstidningarJätte fina gamla tapeter som sitter i sovrummen


Synd att de inte kunde ha kvar dessa


kvällssolen går ner bakom grannens hus


Entrésidan med kvällssolAlex släppte sin kaffemugg en sekund för att ta på sig skorna, men det var nog allt


sista vi såg av solen innan den försvann helt mellan de stora granarna


RSS 2.0