Shrek och sushi

Igår när jag kom hem från jobbet stod André och gjorde sushi.. = ) jag har börjat tycka om det nu men är tveksam till att lägga så mycket pengar på det som det kostar att köpa. = )

Mitt under sushilagningen så började vi prata om Alex och Ellis och André greppar snabbt telefonen och ringer dem för att fråga om de vill komma över och käka med oss. En liten stund senare inbefann de sig här och det blev en trevlig middag. Efter det la vi oss alla 4 i soffan och kolla på Shrek 4... Så många söta saker det finns i den filmen.. = )


Idag jobbar jag till 17 och sen ska jag nog tvinga André att kolla på mer film med mig.

På onsdag ska vi till banken igen och snacka lite. Hoppas på det bästa och att man blir husägare snart.

Hopps ni haft en trevlig helg.... = )


Annie Hall, Sailor song, Itchycoo park, Längesen...

Det är så grymt skönt att köra hem på en mörk motorväg och lyssna på p3 live på hög volym. Ikväll var det First aid kit som spelade och oj vilka röster de töserna har..
En annan favvo just nu är Oskar Linnros, Annie hall, fin melodi och bra text.

Ska nu fortätta spendera min fredagkväll med att njuta av tillvaron och bara lyssna på bra musik.

Klicka på bilderna. Lyssna och njut...


pyssel för idag


happy sundayLillTiger har blivit tillfångatagen av en elefanthjord.I väntans tider...

Ja så säger man ju när man är gravid, men så är inte fallet...

Det jag väntar på är att jag ska ha jobbat i 5 månader till så att jag har fast på MQ och på så sätt ta reda på hur mycket vi kan få låna av banken till Hus.
Jag är extreemt otålig just nu och blir väldigt deppig när jag tänker på hur svårt det här egentligen är.

Men i vätans tider så få jag istället gå igenom alla hustillverkare och utse ett favvo hus. Det är kul att drömma och fantisera, men när man inte kan få göra verklighet av sina drömmar så ger jag nästan upp. Men jag ska hålla lågan uppe och drömma lite till. = )

Plötsligt så händer det... Hoppas på att vinna en massa pengar ganska snart. = )


Trivselhus


frulle delux

Ny dag, ny vecka, ny månad. Japp det betyder nya tag inför en jobbvecka som heter duga. Nu blir det 2+4 dagars jobb, men det ser jag bara fram emot. Jag har så sjukt mycket energi och är så glad så jag kan behöva slita lite.

Måste bara nämna min goda frukost som jag precis slukat. Brieost, vindruvor, kokta ägg, majonnäs, kaffe med grädde och en smoothie.... = )

Nu måste jag ta fram lite recept till André då han ska jöra middagen ikväll, men han får ju ite göra vad han vill. Nä nä.

Hoppas ni har en trevlig första november.


RSS 2.0