blå tråd i benet

Igår var jag och firade Karin lite som fyllde 27. Det bjöds på jätte god lax och spenatpaj och en "typ" cheescake som oxå var jätte god. Sen blev det ensam mamma söker som säkert inyte hade varit så kul att se om det inte vore för att de roligaste töserna i Malmö var med. = )

Idag tog jag mig lite sovmorgon och sov till 08:18 sen blev det till att raka benen och käka frulle för att sen gå till vårdcentralen. När var det fullproppat med folk som inte såg allt för nöjda ut. Rätt tråkig syn faktiskt, väntrummet på ett sjukhus. Tur att man inte är där allt för ofta då.
Jag var iaf där för att ta bort en leverfläck som jag tyckte var lite för ful för att få sitta på mitt vackra ben.

Jag gillar att få vara hos doktorn eftersom det aldrig är nogot allvarligt fel på mig, så det var med ivriga ögon jag tittade på när min husläkare pressade in en massa bedövningsmedel i benet på mig. Det såg nästan ut som att det låg en tennisboll innanför huden på mig. Sen la dom ut en gullig liten grön operationsduk på benet med ett hål där fläcken var. Det kändes lite som Greys anathomy. = ) Sen började hon skära och karva tills en liten hudbit med min fläck var borta. Den la dom i en liten burk för att kolla vad det är för en prick. Sen när det var klart tog hon fram en tråd som såg ut som en blå fiskelina typ och en rejäl nål och började sy ihop. Men det räckte inte med snygg tråd utan dom tejpade ihop mig oxå. Det kändes riktigt bra faktiskt. Nu ska jag ha min fina tråd i 2 veckor och sen får vi se om det har läkt ihop.

Jag måste bara säga att jag och André köpte nya mystofflor igår oxå. Jag fick rosa och André fick bruna.. Mys mys. = )


Tiger ville vara med på en bild oxå så då fick han det.

aj aj aj

Min mage gör ont. Det ligger alldeles för mycket pizza i min mage just nu, och jag ångrar bittert att jag pressade i mig heela pizzan. Att man aldrig lär sig, jag fattar inte....

Kul att kolla idol iaf, men tiden går så snabbt och snart måste jag gå och lägga mig och vipps så är jag tillbaka på jobbet. aja skit samma. Snart är det söndag och då ska jag fira min Karin som fyller år. = )


baj baj.


En galen and

Ja det är vad jag hör utanför mitt fönster nu. Eller jag tror jag hör det iaf. Tven står på och i rummet brevid har vi en avfuktare som står och brummar så jag borde inte höra ankorna i dammen utanför. Det kanske bara är min fantasi som lurar mig. Det händer rätt ofta att jag blir lurad av min fantasi, på gott och ont.

Eftersom jag ser så dåligt när det är mörkt så händer det rätt ofta att jag tror att jag ser saker, typ tjocka katter och andra konstiga djur. Min livliga fantasi kan förvandla  vad som helst till ett argt litet djur och då skrämmer jag upp mig själv,men eftersom jag är fullt medveten om mitt tillstånd (dåligt mörkerseende och livlig fantasi) så kan jag påminna mig själv om att den där tjocka arga katten som jag ser säkert är en blommkruka eller en plastpåse.


Ja nu snöade jag visst in mig lite och nu kommer jag ju inte ihåg vad jag egentligen skulle skriva.

Jag ska nog gå och lägga mig nu, men innan dess ska jag försöka hitta någon trevlig bakgrundsbild. Någon som har något tips?

Baj baj


Så här kan man tänka sig att de arga katterna ser ut som min fantasi trollar fram

ingen mus och den andra handen på katten

Nu är jag hemma igen efeter att ha kidnapat mamma tillsammans md syrrorna och varit iväg en vecka i Kroatien.

Det går inge vidare att skriva och navigera med en hand men eftersom jag måste ha den andra handen på Lucifers mage så blir det inge långt inlägg idag. Min mus funkar inte heller så det blir till att köpa ny..

Aja jag återkommer senare när jag har fått tillbaka min hand.

pusss hej

rosé i Västerås

Sitter nu hos mamma i Västeås och dricker rosé och äter snittar. mamma fyller 50 idag och vi är här och firar henne. I pressent ska vi .... Nä jag kan inte säga det än, det är en överraskning.

idag åt jag och Micha lunch på medborgarplatsen och såg då en kändis, det ni...  = ) Det var Christine Meltzer nämligen.  he he , vi har ju inte så många kändisar i Landskrona så när man väl är i storstaden så blir man ju lite häpen. = )

Nä nu måste jag fylla på mitt, mammas och systrarnas glas med vin.hi hiiii, snar åker vi...

Farväl...

Nu drar jag till hemlig ort och är hemma igen om en vecka. Jag skulle ju kunna berätta vart jag ska, men de flesta vet ju redan vart jag ska och så finns det en person som inte får veta.. Aja nu måste jag packa och när jag kommer hem ska jag berätta om allt och lägga upp bilder. 

Ni får ha det så bra här hemma elle sammans


Är det hit man ska kanske? Nowhere.

typiskt

Varför har jag ingen moral för. Idag var det tänkt att jag skulle städa, ta hand om tvätten, baka och laga mat. men vad gjorde ja? Jo jag satt på min välformade rumpa i soffan och gjorde ingenting. Då kan man ju tycka att man borde få lite ångest och börja ta tag i saker och ting, men icke. Jag går och lägger mig i sängen där solen skiner in genom fönstret och så snozar gar i en timme. Tanken var ju att jag skulle få ork till att göra mina syslor, men det kunde jag glömma för nu var klockan kväll och som den fina traditionen vi har denna vecka så var det dags att kolla på ännu en Harry Potter film. Jag tror det var den sista vi hade nu så det blev en bra avslutning på denna vecka.

Ja jag vet inte om jag kan säga att jag är helt nöjd med min dag, men något har jag nog fått ut av den.

Natti natti på er och nu är det bara 5 dagar kvar innan jag åker upp till Västerås och firar mamma. Ska berätta allt om den historian när jag kommer hem igen. = )


Godagens

Har än så länge haft en härlig morgon utan stress och med mycket kaffe, men nu måste jag verkligen börja rör på mig. Jag ska ner på stan och köpa linser och rakhyvlar och sen ikväll ska jag till Lovisa å käka kräftor.

Hoppas ni har en trevlig helg. Baj baj


RSS 2.0