Photoshop pix

Tänkte slänga upp lite bilder jag gjort den senaste tiden..

När tvätten är klar för idag ska jag och André och kolla på en lägenhet här i stan.. japp så är det faktisk...

Det kanske är så att man få ta två steg tillbaka för att sen kunna ta ett fråmåt.Denna är inspirerad av Rihannas video only girl..


Renate Wolff

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min mormors födelsedag... = )

Min vacka mormor fyller år idag så jag vill bra säga stort Grattis till dig. = )

Min mormor har varit med om mycket hon och hon delar alltid med sig av spännande historier om sitt liv varje gång vi ses.

Det jag brukar berätta om min mormor är att hon fick äta upp sin kanin under kriget i Tyskland, att hon jobbat som hissflicka på NK när hon kom till Sverige och att hon dansat magdans i Egypten.

Hon är fantastisk min mormor och jag hoppas att jag har lika mycket att berätta för mina barnbarn när jag blir gammal.

Pussar och kramar på dig mormor.Gammelmormor Anna, Mamma och Mormor

Jag, Anneli och mormor


sol och värme

Ja jo visst, solen lyser just i denna stund, men det är benne mig kallt. Jag börjar mer och mer längta efter sol och värme, men samtidigt så vet jag att det kommer dröja vääldigt länge innan vi kommer kunna åka på semester igen. Nu är det bara spara pengar som gäller. Men man kan ju få drömma sig bort lite. Om jag fick välja nu så skulle jag åka till sydamerika och dansa som Shakira på någon strand... = )

Kolla in hennes nya video om ni inte redan gjort det. klicka på bilden nedan.


autumn season


Vill haaa...

Igår, eller var det i förrgår så hittade jag nya tomter här i närheten. Munkebäck heter området och där finns 25 väldigt mysiga skogstomter som nu ska göras byggklara och säljas. Vi åkte ut dit och snoka lite och jag vill bygga ett hus där. Så nu väntar jag på ett mail från mäklaren där vi lämnat en intresseanmälan, så vi får se vad som händer efter det.
Igår var vi även och tittade på ett visningshus ute i Rydebäck från Modulenthus och det var vääldigt fint. Då blir man ännu mer sugen på att bygga hus för det var sååå fint. Sncka lite med säljaren oxå, men det är inte såå mycket vi kan göra nu innan vi har något lånelöfte. och eftersom jag måste jobba ett halvår innan jag kan ta ett lån så får vi stå och trampa lite tills dess.  Jag kan iaf få fantisera och planera lite tills dess. För det behövs det med.

Jag ska nog ta och spela lite på lotto oxå. Vinna drömvinsten nu hade ju INte varit fel....


Den här pjäsen på 215 kvm hade inte varit fel.


Måste till frissan

Mitt hår börjar bli riktigt risigt nu. Har inte klippt mig sen tidigt i sommras och det är ju lite mer än både 8 och 12 veckor, som jag har försökt hålla mig till...

Får se om jag lyckas ringa min frisör. Har dock funderat på att byta, fast att jag är väldigt nöjd, men jag provade en annan sist då min vanliga inte hade tid, och det var såå billigt och endå bra resultat.

När jag endå snackar hår så kan jag tipsa om ett bra shampo. Aussie volume shampoo, och det bästa av allt är att de just nu finns på Rusta för 59:- flaskan istället för 99:- som de vanligen kostar. Super...

Sista dagen imorgon

Japp imorgon är det sista dagen jag jobbar på Gina i Köpenhamn. Jag har ju nämligen fått jobb på MQ i Lund istället så på måndag är jag tillbaka i Sverige igen, och det känns jätte skönt.

Samtidigt som jag trivdes på Gina så känner jag nog endå att jag har fått nog, speciellt av pendlingen på 4 timmar om dagen.. Nu kommer jag ha 25 minuter med bil istället.

Så imorgon bjuder jag på bullar på jobbet och direkt efter jobbet drar jag till Halmstad för att fira Samira som har fyllt 25.

Det sja bli såååå roligt.. Får se vilka av grabbarna jag träffar oxå, helst alla, men man får vara nöjd med det man får...

Men imorgon är det inte bara min sista dag i Danmark, det är även min allra bästaste Sandras fördelse dag oxå...


Jag var iväg förra helgen och firade henne och det är nätt och jämt att jag återhämtat mig,, men kul var det.


Nu måste jag ta en snabb dusch och sen packa det sista.

Puss och kraam

RSS 2.0