Söndagsnöje med svärmor

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker att man ska göra saker på söndagar eller om man bara ska sitta hemma och njuta av att man inte behöver göra något. Hur som helst så har det varit en bra söndag idag. Jag och André som till 10:00 vilket är länge för mig. Kort där efter ringde Andrés mamma Eva och frågade om jag ville följa med på en liten runda och självklart ville jag det. Vi åkte mot Eslöv och Trolleholmsslott som ligger en bit härifrån. Där besökte vi först en jätte ljuvlig butik som hade alla möjliga fina saker. Det var allt ifrån fina trädgårdssaker till fina serviser och tvålar. Västra Ströö 39, Butik för sakletare hette butiken. Hemsidan är väl si så där jämfört med butiken. http://www.vastrastro39.se/
Vi tog iaf en fika där innan vi åkte och det må jag säga var en fin fika. Jag tog en hembakad äppelpaj och te och Eva tog en croasang och en latte. På min paj fick jag även vaniljkräm och ett grässtrå med smultron på, det var charmigt tycker jag.
Efter att ha besökt lite butiker på landet åkte vi till ILVA i Malmö där dom hade tokrea, så det var fullt med folk. Därefter åkte vi hem och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket faktiskt.
Jag hoppas på att få se en trevlig film lite senare, men vilken det blir vet jag inte nu.

Om jag ska summera och knyta ihop nu då så kan jag nog konstatera att man ska göra lagom mycket på söndagar, men det får inte vara för ansträngande. = )Nu börjar jag om

Jag såg att min tidigare blogg hade jag haft i 1 år och 7 månader och antalet inlägg var nog 5. Det tycker inte jag är riktigt bra så jag tog bort den gamla och nu börjar jag alltså om på nytt. I min nya blogg som det här är kommer jag att försöka skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv och mitt huvud just nu. Jag ska alltså försöka att inte dra upp en massa gammalt skit som inte är aktuellt för vare sig mig eller någon annan. Så välkommen till en ny omgång av Monicas liv. = )


RSS 2.0