Fullt upp.

Idag har jag äntligen fått ligga lite på stranden och njuta av det underbara vädret vi haft idag. Hoppas bara att det håller i sig resten utav veckan och nästa vecka också. Så imorgon jobbar jag några timmar och därefter beger vi oss upp till Flen. = ) weee. Det var nog i julas som jag var där sist om jag inte minns fel. Allt är snart packat, men jag kommer säkert glömma något som vanligt. Hur som helst så här ser de kommande dagarna ut preliminärt. Fredag, åka bil i ca 4-5 timmar, där efter blir det nog att man tar sig en liten drink när vi kommer hem till pappa och bara kopplar av. På lördag ska vi ut och paddla havskajak i Nyköpings skärgård. Hoppas på att få en hel del färg då.
Söndag kommer vi antagligen bara slappa och eventuellt åker vi ut till Stendörren och badar. Måndag blir det kanske lite grillkväll/kräftskiva eller något i den stilen. Tisdag blir det lite utflykt för mig, André, Anneli, Fredrik, Caroline och Sandra, då vi ska tälta någonstans där det finns vatten och hur vi kommer dit, ja det blir antingen båt eller kanot. Onsdag morgon kommer vi vakna upp i ett tält någonstans i skogen antar jag. På torsdag ska jag, Anneli och Carro ut och rida. fredag kommer jag troligtvis ha träningsvärk, men då ska vi kanske ha en kräftskiva till, men ingenting är bestämt och vi får helt enkelt se vad det blir av sista helgen där uppe. Jag vill hinna umgås lite med Sandra och kanske gå på ica lite. Det är ett måste för mig för att se vilka som bor kvar i Flen. På söndag åker vi iaf hem till katterna igen och sen är sommarens semester över.

Nä nu orkar jag inte skriva mer.. baj baj

Tok REA

Idag var jag på jobbet igen efter en veckas uppehåll. Det är fortfarande kul på jobbet trotts att det är sjukt tempo. Det är ju nämligen rea på Gina. Jag förstår att folk blir som tokiga och shoppar järnet. Nästan alla kunder sa till mig idag att dom bara skulle handla en sak, men det slutade nästan alltid med minst 5 plagg. Vissa handlade mycket och andra handlade ännu mer. En kvinna handlade 16 plagg, men det blev endå inte mer än 800 kr.
När dagen var slut hade även jag med mig en välfylld påse kläder. Det känns som att man få passa på innan alla kunder tar allt. = ) Jag handlade iaf en luvtröja, 2 leggings, ett linne, en klänning och en cardigan. Totalt blev det inte ens 400:- och då var det endå utan min personalrabatt.

Så igår var jag och Adndré på Väla för att köpa skor till mig och jag skulle även byta min mp3-spelare som jag fått av svärpäronen. Jag bytte från en mörkblå på 1Gb till en ljusrosa glittrig på 2 Gb och la bara en 100-lapp emellan. Skorna som André köpte åt mig blev ett par svarta sandaler från ecco som jag har och jobbar i. Riktigt sköna faktiskt.

Så nu när jag har avhandlat min shoppinglista kan jag väl återgå till nuläget. När jag kom hem stod André och Alex i köket och lagade mat, (och groggade) det var en trevlig syn. Så jag satte mig till bords och fick avsmaka en middag bestående av vitlöksmarinerad ungsbakad potatis, stekt kycklingfilé och en jävla massa bearnesås. Det kanske inte var något jag själv skulle laga, men potatisen var riktigt god om den inte var för dränkt i sås. Efter maten skulle killarna ner på stan och jag fick inte följa med. Det var guys night only. Som dom brukar säga = ( Så jag fick sätta på en film och prova mina kläder istället. Jag såg How she move, som är en dansfilm. En ganska bra sådan oxå. Nä nu pallar jag inte mer nu ska jag porrsurfa eller nåt.. = ) Not



23 år och en dag

Ja igår fyllde man 23 bast och det känns väl rätt så bra. Bara 2 år kvar till den stora 25-års festen = ) Nu ligger jag iaf i sängen helt nyduschad och lyssnar på en massa nya bra låtar. Eller nya kan man väl inte kalla dem för då det är låtar från 60-talet, men dom är nya för mig iaf. Livet känns fortfarande underbart och nu är det inte långt kvar tills vi åker upp till Flen. Imorgon är det sista dagen på körskolan innan deras och min semester, sen är det bara tre dagar till innan man ska skriva upp. = ) Jag kommer bli så förbannad om jag inte klarar det. Annars då? Jo jag är redigt shoppingsugen, så imorgon ska jag kanske tvinga André att köra mig till något köpcentrum så jag får shoppa av mg lite. Jag måste ju även få en present av André. Jag har iof redan bestämt vad han ska få köpa åt mig, ett par skor. jag behöver ett par bra sandaler att jobba i under sommaren, men ska dom vara bra så är dom oftast dyra. Förresten så hämtade jag ut paketet som jag fick av Anneli och Caroline idag, och oj vilken bra present det var. Först så luktade det underbart för det var fyllt med en massa olika teer. Men det bästa var att jag ska få ut och rida med mina systrar. veckan när vi kommer upp ska vi ut på en 5 timmars ridtur i ett naturreservat. Det var så länge sen jag red och jag kan inte komma på en bättre present än denna. = ) Nä nu ska jag lägga mig ner och lyssna mig till sömns till denna underbara musik.

Puss och naffs.






Det är över nu

Ja idag är det verkligen en seg söndag. Jag sov till 12 idag och sen dess har jag inte gjort mycket ska jag säga. Jag har faktiskt bara suttit här vid min dator och druckit kaffe hela dagen. Det började med lite Elvis på Youtube, sen blev det Beatles, Joplin, Morrison och Hendrix. Jag kände att det fanns mycket att se, höra och lära och det gjorde det. Sen gick jag vidare till 90-talets pop och rock. Men allt ifrån Jumper till Broder Daniel, Brainpool och sen avslutade jag med lite Oasis. Så mycket minnen man har till all musik. = )

Det har ju varit karneval här i Landskrona i 3 dagar och jag måste säga äntligen är den över. Jag var faktiskt ute alla tre dagarna och det sätter sina spår. Fredags kvällen var nog värst. Först jobbade jag till 18:30 och direkt där efter skulle jag hem till Jenny. Jag skrev i det senaste inlägget att det skulle bli en lugn kväll. Så fel jag hade. Det började med att Jenny bjöd på mousserande och jordgubbar, vilket är livsfarligt för mig. Sen satte jag i mig lite öl innan vi gick ner på stan. Väl där nere träffade vi André och killarna som han var med en snabbis innan det bar av till öltältet. Jag vet inte riktigt hur jag kunde bli så full, eller så var jag kanske inte så full när jag var ute utan det var nog snarare när jag kom hem som jag blev det. Jag trodde iaf att jag gick hem med André men det gjorde jag tydligen inte. Han vet inte heller hur han kom hem, men när han gjorde det så låg jag och sov på golvet direkt innan för dörren. = ) Jag var nog rätt sliten efter en lång dag.
Dagen efter skulle jag jobba och det gjorde jag också, men jag mådde inte bra för 5 öre. Jag tror till och med att jag var full på morgonen för en bit in på dagen upptäckte jag att jag hade minnesluckor av morgonen. Det låter inte bra det här men va fan, man får göra så ibland. Igår när alla andra drack höll jag mig till vatten. Mest för att jag inte ville kasta bort hela söndagen, vilket jag gjort endå. Så nu ska jag blicka framåt och göra det bästa av nästa vecka.



Landskrona karnevalen

Vad har hänt idag? Imorse var jag ute och brummade i rondellerna här i stan och det gick riktigt bra tycker jag, sen skulle jag gå hem och käka för att sedan gå till gymmet. Jag skulle bara vila mig lite på soffan efter lunchen, men jag somnade och vaknade strax innan 15:00 Jag fattar inte varför jag är så trött. Hur som helst så sket jag i gymmet och började städa för fullt. När jag kom till sovrummet tänkte jag passa på att bädda om också, och skulle lyfta den ena resårmadrassen. Det skulle jag inte gjort för nu har jag ryggskott, eller iaf en sträckning eller möjligtvis en nerv i kläm. Ont som fan har jag och jag var tvungen att ligga i fosterställning tills André kom hem. Då tvingade han mig att röra på mig, och det var nog det bästa. Efter många om och men lyckades jag räta på ryggen och då gick vi ner på stan. Det är nämligen Landskrona karnevalen denna helg och jag vet ingen som älskar den karnevalen så mycket som André. Jag tycker det är lite fint att han uppskattar den så mycket som han gör. Hur som helst så fastnade vi i ett 3 stånd och andre köpte ett nytt abonnemang och fick en ny mobil. Jag kunde få en också men jag vill ju ha kvar mitt kontantkort, så det bidde inget för mig. André chockade iaf med att välja en lila mobil som jag är riktigt avundsjuk på. = ) Efter det så tryckte vi varsin langos och strosade sedan vidare.

Nu ska jag nog ta en dusch och sen blir det natti natti. Imorgon blir det först jobba och sen ska jag till Jenny som ska ha lite mys innan vi går på karnevalen igen. Men jag kan nog säga att det kommer bli lugnt för min del då jag ska jobba på lördag också.

På återseende.



SAAB 9-3 TTID

Så då har man börjat med körkortet på riktigt. Igår och idag har jag kört sammanlagt 6 körlektioner och haft tre teorilektioner. 3 av 6 pärmar är klara och nästa vecka ska jag bli godkänd på alla dataprov. Jag måste då säga det att jag njuter verkligen av det här. Körningen går bara bättre och bättre och imorgon ska jag få accelerera och panikbromsa lite, det ska bli kul. Och så måste jag även nämna att alla som jobbar på Rullians är otroligt trevliga och bra lärare har dom också .  Bilen som jag kör  nu är en SAAB 9-3 TTID som är en riktigt trevlig 6 växlad diselbil. Den är ju lite känsligare med låga växlar men jag kan tänka mig att den är riktigt rolig att köra landsväg med. Det ska jag för övrigt göra imorgon så då får jag väl rapportera.

Nä nu ska jag övergå till min bantarblogg och skriva lite hur det går på den fronten istället. Puss och pisk.




Det gick inte


Jag är en urusel person som saknar moral och självdisciplin. Som så många trodde kunde jag inte hålla mig från alkohol under en hel sommar, men 20 dagar blev det iaf och det är jag stolt över. Egentligen så tycker jag inte så illa om mig själv för att jag inte klarade det. Bättre lycka nästa gång och nästa gång blir i november och december istället, då ska jag inte dricka någon alkohol och bevisa för mig själv att jag har disciplin på mig själv.

Det som hände igår var ju det att Nille och Lina kom hit och då blev pressen för stor. Det blev några öl här hemma och väl ute gottade jag mig i min nyvunna frihet och beställde in shottar i alla mina favoritsmaker. Som avslutning tog jag mig en favvodrink white russian, och gick sedan glatt hem barfota. Jag stannade även till och plockade några jätte stora blommor, som förvisso nästan har vissnat nu, men dom var fina igår natt.

Så hör glad var jag när jag fick ta en öl efter 20 dagars torka.




Kan jag hålla mig?

Idag är det ju lördag. Andrè har ställt in ett helt flak med öl i kylen. Det är väldigt varmt ute och jag känner mig så glad och sommrig. Det känns som att jag vill fira sommar, och göra sånt som är typiskt för varma sommarkvällar, nämligen dricka öl. Jag har gått och sucktat efter öl nu i flera veckor och det gör ont i mig när jag går förbi uteserveringar där glada människor sitter och avnjuter sina kalla drycker. Det kanske kommer lite folk hit sen om någon orkar, och då kommer det att supas. Frågan är bara om jag kan stå emot grupptrycket och säga nej till alkoholen???

Mmmmmm jag får återkomma lite senare eller imorgon så får vi se om jag har minsta lilla självdisciplin i kroppen.


Torra slemhinnor



Idag var det en väldigt varm och torr, fast blöt dag. Butiken som har stooora glasrutor på 2 av de 4 väggarna är som rena växthuset trotts att vi har någon slags ventilationssystem som ska hålla oss coola. Munnen är helt snustorr och mina linser hoppade nästan ut för att de var så torra, samtidigt rinner svetten i pannan och fotsvetten ska vi inte prata om. Jag måste verkligen hitta mig några sandaler att ha på jobbet. Dagen blev ju inte bättre av att vi stod och pratade om kalla saker som man kan dricka. Högst upp på listan hamnade en kall öl, och då gärna på en uteservering. Jag är mycket tveksam till om jag kommer kunna hålla mig från allt gott som finns att dricka här i världen..

Annars då? Jo min katt Lucifer låg i balkonglådan alldeles nyss, så nu är blommorna inte bara torra, dom är platta också. Det är ett under att lådan inte lossnade med tanke på den kattens vikt inte är som den ska. Han är lite mullig skulle jag vilja säga..

Jag hade tänkt att fota lite här hemma och lägga ut bilder här på bloggen så att ni som inte varit i nya lägenheten också kan se hur fiin den är..  Problemet är bara att då måste jag ju städa först och det är inget jag hinner med om dagarna längre. Möjligtvis på söndag om jag inte är för trött då.

På måndag börjar jag även på min intensivutbildning, så snart kan alla i Landskrona se en väääldigt glad tjej gasa runt i stan. Om jag får låna Andrés bil förståss.

Som grädde på moset vill jag bara lägga ut några gobitar som vi har på Gina just nu som jag väldigt gärna skulle vilja äga.  



Vill ha vill ha vill ha....

När jag har fått min fulla lön från Gina Tricot ska jag unna mig något fint. Högst upp påönstelistan är ett par skor och två klänningar från Topshop. Så underbara ting det finns där.. Jag bara längtar.





Hopptryckt ryggrad

Aj aj aj, jag har så ont i min stackars rygg. Det märks att min kropp inte är van vid att stå upp en hel dag på jobbet. Men det ska väl gå över om några dagar. Idag var det iaf andra dagen på jobbet och det gick lysande idag med. Mina jobbkamrater är väldigt snälla och trevliga och idag hade vi sönder en klänning tillsammans måste jag säga, även om det var jag som drog i dragkedjan. Therese skulle prova en väldigt tajt klänning i stl 34 för det är den stl hon brukar ha.. Men fast att vi var tre personer som försökte dra igen dragkedjan så satt den mest fast. Så när jag väl tog i allt vad jag hade och fick upp den sablarns dragkedjan gick den sönder.

Nu är snart veckan över men jag ska jobba fredag och lördag först, sen får jag fira helg. På lördag ska André dra iväg med en massa kompisar och spela paintball, men jag kunde ju inte vara med då jag jobbar på lördag. Och ärligt talat så tror jag att det är bäst så, om jag ska kunna visa mig i kjol eller shorts något mer i sommar. Jag får ju så lätt blåmärken. = )
Efter att pojkarna har lekt av sig och jag har jobbat klart ska vi nog dra ihop en liten fest här hemma. Det är ju så trevligt att anordna fester tycker jag. = ) Mer om det på söndag kanske..

Jag vet inte om jag har berättat det här eller inte, men jag ska ju ha en vit sommar hade jag tänkt mig. Inte en droppe alkohol ska jag förtära fram till den 1:a september. Om jag lyckas, ja det återstår att se, men jag kan säga som så att det börjar bli riktigt svårt att motstå allt gott som finns i dryckes väg. Aja vi får se hur det går.

Första dagen på jobbet

Egentligen så har jag inte ork till att skriva, men om jag nu har sagt att jag ska skriva så får jag ju göra det.
Idag började jag jobba efter att ha vilat upp mig en månad. Jag ska nu jobba i Landskrona butiken under vecka 27, 28, 29 och 30 men det blir inte varje dag precis vilken kan vara skönt. Så hur gick det då på min första dag på Gina Tricot? JO tack det gick väldigt bra. Jag stod mest i kassan och hann ju inte göra så mycket i butiken som jag ville. Det är ju REA och allt så det är ju inte alltid så bra ordning. Men inga misstag gjordes av mig och jag blev inte utskälld av någon kund heller. = ) Dock glömde jag bort min tid hos blodcentralen så jag har lite dåligt samvete. Men jag ska boka ny tid imorgon och då ska jag värva André oxå.

Snart är det även dags att åka på ”semester” till Flen. Nu när jag tänker på det så är det nog inte många som väljer Flen som sitt semsterresmål över huvudtaget, men sen så är ju jag inte som alla andra. Jag tycker iaf att det ska bli underbart att komma upp. Det enda som oroar mig nu är hur det blir med kattvakten. Vi kanske inte har någon.

Nä nu ska jag värma på mitt tee och imorgon är jag ledig så då blir det mer skrivande och så måååste jag ta mig till gymmet.

Pysss pyss

RSS 2.0