Underbar dag med Islandshästar

Jag är helt slut och ska gå och lägga mig nu, men kul ha vi haft iaf, jag Karin och Chanel.
Kiviksishästar hae många snälla och fina islänningar. Min som jag red hette Vindur, Han var jäte söt och go.

nä nu har jag skit ont i huvudet. puss och gonatt.



Ny hårfärg

Jag kände för någon dag sen att det var dags att byta färg på barret så idag gick jag ner till H&M och köpte mig två förpackningar med någon mellanblond färg. Det blev kanske inte riktigt som det skulle och absolut ine samma färg som paketet visade, men kanske nöjer jag mig med det här en vecka eller två.

Nu ska vi iväg och kolla film eller nåt hos Alex. Jag ska iaf äta godis idag och det kan ingen ändra på.

ha en trevlig helg allihopa.


Mitt hus

Jag hittade ett hus som ligger en bit utanför Landskrona och det var kärlek i första ögonkastet. Men sen så försvann det från mäklarsidan och jag tänkte att det var sista gångn jag fick se det. Men en tid senare dök det upp igen och dessutom hade dom sängt priset med några hundra tusen. Så nu kostade mitt drömhus strax under 4 mille. Jag tänkte på det natt som dag och såg framför mig hur jag skulle leva ett underbart liv i mitt 220 kvm stora hus och min 4000 kvm stora tomt som jag skulle göra om till en slottsträdgård. Jag gjorde även små planer på vad det skulle kosta och om vi skulle ha råd med det, men allt var egentligen bara på låtsas. Men jag ville så gärna komma huset nära så en dag åkte vi dit bara för att sakta passera det på vägen utanför. Det sprang barn där då, och jag tänkte att dom måste vara ledsna över att behöva flytta därifrån. Det gick ytligare en tid och jag kunde till slut inte hålla mig så jag bokar upp oss på en visning på huset. Jag kan vara väldigt impulsiv ibland och tänker inte på att det är på riktigt, så i sista stund kontaktar jag mäklaren och avbokade visningen. Jag fick höra att ägaren ville att alla spekulanter skulle ha ett färdigt lånelöfte om de skulle komma och kolla och det kändes fel att ljuga om det. Jag tror ju endå att jag och André skulle kunna få lån på nån miljon, men det är ju så mycket mer än så som ska kollas upp och tänkas över när man köper hus. Dagarna gick och någon vecka efter visningen försvann mitt hus igen och jag förstodd att det blivit sålt. Ledsen men endå lättad fortsatte jag mitt liv som vanligt och tänkte inte så mycket på det till en kväll då jag precis stängt av min dator. Jag gick och hämtade min mobil för att ställa alarmet och gå och lägga mig då jag såg ett meddelande som skickats till mig kl 21:00 samma kväll. Där stodd det att ett nytt objekt fanns ute till salu nu. Toftavägen 94, och mitt hjärta började genast slå mycket fortare. Det var mitt hus. Jag slogg på datorn igen och gick ut på Hemnet för att se om det var sannt. Dock hittade jag inget hus och besviken gick jag och la mig. Det måste ha blivit något fel med det sms:et.
Så händer det som jag inte trodde skulle hända. Igår bestämde jag mig för att det är på Råå jag vill bo så jag tänkte kolla om det fanns några hus till salu där, men istället ser jag en bekant bild av ett rött tegelhus med enorm gräsmattar runt om. Det är inte sålt än, mitt hus. Och dessutom är det prissänkt ännu mer, nu kostar det (bara) 2995 000. Inte ens 3 miljoner och det här huset som är så stort och fint. Finns det ingen annan som ser all charm i huset? Lite glad är jag ju över det, men innerst inne så vet jag att vi inte är redo att köpa ett hus, även om jag så gärna vill ha det här huset.

Jag har nu bokat ett möte med André där vi ska börja göra en checklista över allt vi kan komma på som måste göras när man ska köpa ett hus. Jag har läst tonnvis med forumsinlägg och tips från såväl nya husägare och experter inom områdena, så nu vill jag bara samla allt på en plats och göra André införstådd i vad som ska göras.

Ett tips är att börja i tid med all planering och det är väl det vi gör nu. Det kommer säkert dröja något år innan vi är redo på alla plan till att köpa hus, men då kommer det nog gå väldigt bra och vi kommer bli otroligt lyckliga.




Råå

Jag vill bo i Råå. Inte viste jaJag blev lite förälskad i Råå så nu ska jag börja leta efter hus där . japp.

Nu ska jag nanna och imorgon blir det till att städa heela dagen lång.








En bäbiskotte gick och bökade i gräset så jag var tvungen att fota, men då stodd han blixtstilla.







Äntligen är man ledig

Men vad händer då? Jo man blir förkyld såklart. Men det gör inte så jätte mycket. Solen skiner idag och jag och André har hitills haft en underbar dag. Jag blev uppdragen vid 11-tiden och på matsalsbordet hade André dukat upp frukost, med bland annan bacon och äggröra. Mummsis. Efter frukosten la vi oss ner på golvet i solen som sken in genom den öppna balkongdörren och bara njöt av värmen. Katterna var självklart med dom med. Vi passade då även på att klippa klorna på Tiger, vilket har inte gillar. Han blir så arg och både morra, fräste och skällde. Ja det lät nästan så. Mja mja  sa han. = )

Nu är jag nyduschad och sitter och väntar på att André ska göra sig klar, sen ska vi åka och shoppa lite och åka lilla gamla vägen till Helsingborg via Rydebäck och Råå. André vill minnas att det ska finnas någon mysig liten båthamn där så vi ska åka ner och titta. Och så ska jag premiäranvända min nya kamera som jag fck av mamma. = ) Får se om det blir något fint att visa upp sen.

Hoppas Ni oxå har en underbar söndag. = )


Friidrott för hela slanten

Det var nog aldrig riktigt planerat, men de två senaste dagarna har jag slagit på tven när jag kommit hem från jobbet och suttit som klistrad framför Friidrotten. Igår satt jag och pratade med Anneli i telefon samtidigt som vi följde lopp efter lopp och damernas spjutkastning. Det var så lyckligt och vi båda fälde nog en tår när tyskan Steffi Nerius vann vid 37-års ålder.

Ja och nu vann Tyskland igen i herrarnas diskuskastning. Alla blir så glada, så jag blir glad. = )

Aja nu ska jag se om jag kan knåpa ihop lite bilder att visa er.


Kan man göra annat är gilla Usain Bolt. = )

Var är tiden?

Först har man semester och då bokar man in så mycket att man knappt hänger med själv. Jag hade en väldigt trevlig men lite stressig vecka uppe i Flen, och nu när jag är hemma känns det skönt att iaf ha sina rutiner med att gå upp och åka till jobbet och sen åka hem. Det dumma är ju bara att man inte får mer tid till att vara hemma. Jag har fortfarande inte packat upp eller städat sen vi kom hem.

Idag kommer jag att vara borta hemmifrån 15 timmar så när jag kommer hem ikväll är jag nog rätt trött. En kul sak med jobbet är att jag äntligen har fått Heltid och dessutom blivit Lageransvarig tillsammans med Bettan på jobbet. Så nu är det team Bettan och Monkan som ska ha koll på allting. Det kommer nog bli bra det här.

Om det råkar bli så att jag är pigg när jag kommer hem så ska jag försöka lägga upp lite bilder från veckan. Det blev ca 500 st. = )

Ha en underbar dag, det ska försöka ha i alla fall...


På en brygga på Utö efteratt vi seglat i land vår brinnande båt.

iväg till jobb

sitter nu och väntar på att jag ska ta mig ur soffan och gå och rensa kattlådan. Det är dags att röra sig mot jobbet nu oxå, och jag hoppas på att det blir en bra dag idag, men det tror jag nog att det blir.

Nu har jag börjat ta tag i saker oxå. Jag säger rätt ofta att jag vill vinna ett antal mkiljoner kronor, men jag köper ju aldrig lotter eller så, och då blir det svårt att vina, så i tisdags gick jag in på svenskaspel och spelade på lotto. Gårdagens dragning gav ingen vinst, men jag kanske vinner på lördag. Håller tummarna.

Nä nu måste jag verkligen gå.


två dagar kvar

Som jag längtar tills på lördag då jag äntligen har lite semester igen. Jag är inne på min 7:e dag i rad nu på jobbet och det börjar kännas. Det jobbigaste är nog att jag inte hinner med allt jag vill hinna med på jobbet. Jag är ju för det mesta på lagret nu och där finns det alltid en miljon saker att göra. Idag blev det lite shopping från jobbet oxå. Jag köpte lite rea saker och en väldigt snygg och enkel klänning. Den är svart och lite tunnare tyg som faller väldigt fint.

Jag hämtade även ut mitt H&M paket idag, med två par skor och en klänning. Klänningen har jag velat ha länge och jag är så glad att jag köpte den, modellen är som gjort för mig. = ) Så var det alltså bara två dagar kvar på jobbet och sen ska vi roadtrippa oss upp till Flen via bl a Öland. Men innan vi åker måste vi göra en storstädning här hemma för nu börjar det snart krypa.

Och att bero på kryp så hände det en äcklig sak imorse. Jag gick ut i köket för att ge katterna mat och ser då att Rambo börjar leka med ett djur. För att skona djuret lyfter jag undan Rambo och ser då att det är en jättestor långben spindel, som jag bara avskyr. Så jag sätter tillbaka Rambo och bussar honom på spindeln igen, sen går jag ut ur köket. När jag återvänder en minut senare syns inte ett spår av den äckliga spindeln. Det är faktisk bra att ha glupska katter ibland.




Kul man kan ha då...

Jag sitter här hemma en lördagkväll och dricker rödvin och läser lite bloggar. Mysigt kanske vissa tycker, men tråkigt tycker jag. Jag skulle så gärna vilja klä upp mig, borsta håret och sätta på mig ett par höga klackar och gå ut och dansa. Ja jag har inte ens borstat håret på flera dagar eftersom det inte känns lönt. Jag går upp på morgonen sätter upp håret, kommer hem kliar mig lite i huvudet, tar ut toffsen och går och läger mig.
 Men nu är det bara 6 dagar kvar, sen är det semester och då ska jag raka benen och hoppa i en bikini så man kan får lite färg igen.

Nä imorgon ska jag ha en mysig dag på jobbet och städa hela butiken. = )



7 dagar kvar

Sen har jag semester. = ) Nu blir det två tuffa helgdagar på jobbet och sen är det bara en vecka till. Jag ska hålla till på lagret för det mesta idag som jag gjort den senaste tiden. <det börjar bli lite ordning och reda där snart. = )

Ja det händer ju inte så mycket mer eftersom jag är så fokuserad på jobbet dessa dagar, men om jag får drömma lite så drömmer jag om fina skor som jag aldrig får ha på mig. = ( Det blir ju aldrig tillfälle för att ha höga klackar på sig när man bara jobbar och inte festar.  Aja det kommer nog tid för mig och mina klackar snart skulle jag tro.

Just nu glädjer jag mig över att jag ska få mammas kamera, då hon fått en ny. Måste bara köpa objektiv, väska och minneskort, sen kommer det vimmla av undersjöna bilder här. = )

Dags att sticka till jobbet nu. puss och kram.


RSS 2.0