ineffektivitet

Idag har jag varit ledig heel dagen och inte har jag fått mycket gjort för det. Jag har mest varit i köket och städat, men det var allt jag hann med idag oxå.. = ) Iof så har jag skrubbat varje liten millimeter av köket och knäskurat golvet så det är banne mig rent nu...

Som ni ser så håller jag på att ändra utseende på bloggen oxå, men tålamodet räcker inte riktigt till så det får bli klart en annan dag.

Nu blir det jobb onsdag och torsdag. Två sköna dagar känner jag på mig och sen är det fredag och då är jag ledig igen. Jag ska väl hinna med lite mer då för sen när André kommer hem ska vi köra till Nyköping.
Lillgrodan till lillasyster fyller ju 20 på söndag så vi ska fira henne på lördag. Mycket trevligt ska det bli...

Nä nu ska jag nog ta och ta fram kläder till imorgon och sen blir det natti natti.


Lillepluttan på sin student. Mäckta stolta storasystrar minnsan.

Digg this

Jag har blivit mer och mer insnöad på latinamerikansk musik den senaste tiden. Det känns som att man når sommaren snabare om man drömmer sig bort till den musiken.

Hitta en väldigt vecker video med Shakira som är sååå vacker. Och igår hittade jag ett band som heter Kala Marka som är från bolivia och som hade en hitt på 80 talet. Nu har en tysk snubbe vid namn Tom Pulse hottat upp denna underbara låt och det rycker verkligen i höfterna på mig när jag hör denna låt.. = )




Jag är så snäll...

Ja jag måste nog påstå att jag är rätt snäll utav mig faktiskt. Dagens goda gärning idag var nu när jag kom hem från jobbet och skulle gå hem från tåget. Det är ju en hel del snöslask ute nu och i vid en vägkorsning stod en tjej med en stor kundvagn full av matpåsar från Lidel. Hon försökte ta sig upp på trotoaren och skulle passera en stor vattenpöl, så jag tog tag i vagnen och drog upp den på trotoaren åt henne. Hon tackade och frågade om jag kunde nummret till taxi här i Landskroan. Nää det kan jag ju inte men jag kan ringa 118 118 och kolla, och det gjorde jag. Jag bad dem kopla mig till taxi landskrona, och där efter beställde jag en taxi till tjejen efter att ha frågat vad hon hette. Så enkelt var det och jag tror att hon blev väldigt glad för hon skulle till andra sidan stan och det var en bra bit att gå i snöslask med en överfull kundvagn.

Så ja jag är banne mig snäll. Fast på jobbet får jag ju höra rätt ofta att jag är elaka Monica, men det är jag gärna där.. = ) man behöver ju inte göra livet lätt för alla.. = )

Denna vecka har varit hård och än är den inte över, jag jobbar imorgon oxå. Ja minns inte början av veckan men i onsdags och torsdags jobbade jag nog 10 timmar var och igår åkte jag hemmifrån kl 06:00 och kom hem 21:30 för att bara ta en snabb dusch och sen gå och lägga sig för att åter gå upp 05:00. Jag hinner lixom inte med att slappna av eller göra någonting här hemma, men idag slutade jag 16:00 och det var väldigt skönt må jag säga.

Så här sitter man nu. Två glas rödvin, tre delikatobollar och en gosig morgonrock... Mmmmmm nu mår jag bra.

Jag har precis letat lite jobb till lillasyster men nu ska jag ta och leta hus i Grekland istället. Tanken är ju att Jag och syrrorna och våra pojkar ska åka till Kreta i Maj.. Sååå mysigt det ska bli... = )

Så på återseeende.


I´m fashion

I lördags när vi kom till jobbet kände jag och Janni att vi ville bidra till Fashion week känslan och tog fram finsmiket. Janni fick fria händer och jag måste säga att jag aldrig kännt mig såå snygg.. = )

Jag var tvungen att fota så att fler kunde se detta mästerverk. Efter en timme fick jag docka ta bort det då det kändes lite för skrytsamt att visa sig så i butiken. = )


zombieland

God afton.

Haft en trevlig söndag och Alla hjärtans dag hoppas jag?

Själv har jag nog inte firat den dagen sen jag var 14 år och inte ens speciellt intresserad av killar.  Så idag har det inte blivit så mycker till romantik mer än att jag och André såg en film tillsammans. Zombieland  hette den och ni kan nog lista ut vad den handlade om. Jag hade andrig fått för mig att se den  själv och tänkte först inte se den, men det visade sig att det var en riktigt rolig film. Snyggt filmad och sen så var ju snyggingen Woddy Harrelson med i den oxå. = )

Jag hann även med att baka muffins, laga mat och sortera tvätt idag, men det tog sin lilla tid att komma igång. Jag låg i sängen och zappade mellan ett engelsk aktionsprogram och en repris av familjen annorlunda, och till slut var kl 14:00 och jag fick ångest över att inte ha gjort något av dagen, men samtidigt var det jävligt skönt.

Så nu är det kväll och denna dag avslutades på ett mycket bra sätt, mänligen genom att ha en liten telefondate med min kära Sandra. Det ska bli så sjuuukt kul att komma upp till henne snart och festa loss som back in tha days.

Jaha, jag ska nog kolla om jag börjar 10 elle 8 imorgon så jag vet när jag ska gå upp. natti natti.


Han kanske inte är den mest bildsköna, men han är en bra skådis och verkar vara en cool snubbe.

Teneriffa

Här kommer lite bilder.


end of fredag

Så var denna fredag snart slut. Fast den kan ju pågå ett tag till om jag inte går och lägger mig nu på en gång.
Det har varit en rätt rolig fredag på jobbet.  Vi fick grymt bra kritik från huvudkontoret som kom och hälsade på. Sen att man fick avsluta dagen med lite vin var ju inte helt fel heller. Jag och Angelica tog med oss varsin plastmugg med vin när vi gick mot tåget och tågresan hem blev genast mycket trevligare.

Vi pratade en hel del footo och det visade sig at Angi oxå är fotointresserad. Jag kom på att jag ska ha en liten Gina fototräff här hemma framöver. Det finns ju gott om snygga tjejer på jobbet och jag behöver modeller som vill ställa upp på bild så det ska jag nog utnyttja.


Nu är det bara imorgon kvar och sen är det äntligen söndag och jag är ledig. Hoppas att solen skiner då så jag kan få mig en liten promenad i solskenet.

Hoppas ni har en trevlig Fredag. Natti natti.


Bättre sent än aldrig

För snart två veckor sen var vi ju hemma hos Nille och Lina för namngivning till deras lille Max och samtidigt fira Nilles födelsedag. jag var ju så stolt över presenterna till Max så jag får ju lägga ut en bild. Dock ser man inte allt så tydligt, men fint var det.

Nu ska jag sticka baj baj.


baby bodys med trycka som jag gjort, föreställnde mamma, pappa, barn.


Max var så finklädd och söt. Nille är fin han med. = )

Filmmys

Kom hem 18:00 idag och var full av energi så jag rusade ut i köket och började laga mat på en gång.
André hade tagit fram kyckling så jag slängdeihop lite tacokryddade kycklingfylda tortillabröd bakade i ugn med os på.... Japp.... ni förstår vad jag menar säkert. Det blev rätt gott och vi avnjöd middagen i soffan (som vanligt) och kollade även på en trevlig film som fick både tårarna och snoret att rinna. The time travelers wife hette den.

nä jag är rätt trött nu och ska nog gå och lägga mig nu...    Natti natti



Sorry

Sitter nu hemma och ska snart ge mig iväg. Ja det blev inte som jag tänkt mig. Jag var egentligen ledig idag, men eftersom det är fashion week i Köpenhamn så är det mycket som måste göras på jobbet och jag ska åka in och jobba ikväll.

Vi är 4 st som ska slita nere på lagret hela natten om det så behövs och sen tar vi in på hotell för att sedan vara på jobbet igen kl 08:00 igen imorgon. Så jag hinner alltså inte lägga upp några bilder från semestern idag heller.

Dagen har gått så fort trotts att jag var upe vid  08:00 och sen stack jag iväg till Frissan och fick mina toppar fimade.
Jag ska nog fortsätta att gå till denna frisör då jag alltid varit nöjd med allt jag fått där.
Sen åkte jag och handlade mat och lite annat lulllull som ansiktsmasker och peeling krämer. Köpte även en gosig filt till André för att han trösta honom för att han måste sova själv inatt. = )

Sen så slängde jag även ihop en tacotårta som blev otroligt god.

Nu ska jag ta och röra på mig. Men har vi tur så hinner jag blogga lite imorgon.




En annan gång

Jag det är egentligen inte lönt att jag skriver för jag skulle bara säga att jag inte har tid att skriva nu för klockan är ju efter 22:00 och då är det lägg daggs i Landskorna. Alla sover vi den här tiden om man bor i Landskrona. Så nu vet ni det oxå.

Nä men jag skulle bara säga att jag är typ ledig imorgon och ska försäka få upp lite trevliga bilder frpn Teneriffa här på bloggen. Resten dyker nog upp på facebook så ni kan ju kolla där sen...

Aja God natt då gott folk så ses vi imorgon istället.

RSS 2.0