Och den vill jag ha, och den vill jag ha....

Det är ju inte svårt att hitta saker man vill köpa just nu. Efter att inte ha velat köpa något till lägenhetetn nu på säkert ett år, och varit missnöjd med inredningen så löper jag nu amok på heminredning till nya huset.. Jag har en vision, och hittar såå mycket inspiration överallt här på nätet. Men jag ska försöka tänka långsiktigt. Det första vi kommer att göra är att måla alla väggar vita. Sen kan man i sakta takt börja addera pryl för pryl med omtanke.

Här är ett axplock av allt jag vill HAA..

Kul oxå att 2 utav nätbutikerna med inredning som jag hittat inte ligger långt här ifrån... Måste besökas när jag har tid i sommar...

Men den bästa butiken ligger förståss i Sthlm... Men planen är ju att komma upp dit med i sommar så det kanske blir en liten visit dit med... Det får gärna börja växa pengar på mina blommor här hemma nu... = )

PAR COURRIER

Min önskelista...

Ja det är ju ett tag kvar innan jag fyller år, men det börjar poppa upp en hel del saker som jag önskar mig så jag tänkte att det är lika bra att jag skriver ner dem så länge jag kommer ihåg..

En symaskin... ja det måste man väl ha om man ska bli mamma, så man kan sy en massa fula kläder och tvinga på ungen så att denne får skämmas för sina kompisar... = )


Behandlingar av olika slag känns väldigt välkomnande just nu.. ansikte eller fötter det spelar ingen roll för de behövs renoveringa av hela kroppen känner jag.
Gynning glas. Carolina Gynnings tavlor är fina, men 100 000 för en tavla är ju inte riktigt vad man har råd med nu. Men så har hon nu satt sina motiv på olika glas och det skulle vara kul att samla på sig några sådanna... Det jag behöver är Martiniglas, men Vinglasen var finare.


Utemöbler, eller presentkort på ställen som säljer utemöbler. Vi drömmer om att kunna duka långbord i trädgården i sommar och då behövs det något rejält.Det var allt för denna gång, men det kommer nog mer.....

Andra gången gillt

Förra onsdagen var jag oxå ledig och då åkte jag och André in till Malmö för att gå på Bio. Trevligt tyckte vi tills vi kom fram till biografen och upptäckte att den var stängd för renovering... André surnade ganska kvickt och när vi kom tillbaka till bilen och hans mobil såg vi att våra biljetter blivit ombokade till en vecka senare, vilket inte var så konstigt eftersom bion var stängd och pirates of the caribbean 4 inte ens haft premiär. Men trotts det lilla missödet blev det en bra kväll så vi sökte upp Patrik och Linda och gick på restaurang med dem istället.. Så nu ska vi då göra ett nytt försök idag och förhoppningsvis så stämmer bokningen nu och det blir bio ikväll.

Nu ska jag fortsätta röjja här hemma då det ser ut som skit här hemma bland alla flyttkartonger och sopsorteringar.
Vi får ju finfrämmande i helgen av Samira så nu får jag ta mig i kragen..
Grattis syster...

Idag fyller min lilla storasyster år och därför tillägnar jag detta inlägg åt henne. Det går nog ingen nöd på na för ho och freddan är på Rhodos just nu och har det gött.

Grattis Anneli på din dag, i present kan du få krama hur mycket du vill på Bäbis.. = )

Älskar dig massor och längtar tills vi ses nästa gång. Du är mer än en syster då du var min första kompis och var den som lärde mig allt som en lillasyster måste kunna. = )


För 26 år sen fyllde du Ett och redan då var du ett matvrak.

Du var (är) min bästa kompis som alltid höll mig glad och skyddad.

För du viste vad som var farligt.. kameror.. = )

Du har alltid älskat allt som är gott.


Och är en riktig livsnjutare.

Vare sig det gäller natur eller...

Mat. så njuter du av dina tillfällen.

Även om du inte alltd är så normal i ditt beteende.


Men det har vi lärt oss att leva med. till och med tycka om.. = )

Det du tycker om lite mer än mat är i alla fall din Fredrik.


Och vi är många som tycker om dig... Puss på dig på din dag.

Vi är med Hus. = )

Japp, idag har jag och André skrivit på kontraktet för ett hus.. = ) När man gett upp allt hopp om att hitta något innan bäbis kommer så dyker det bara upp av en slump och passar som handen i hansken. = )

Vi var på visning i måndags och nu är det vårat. = ) Så om en si så där 8 veckor kan vi börja renovera upp det och innan bäbis ploppar ut ska vi nog hinna flytta in. Det blir med andra ord mycket att göra från och med idag, med allt som ska rensas ut ur denna lägenheten och packas ner. Men jag älskar sånt här. Och sen allt som kommer att finnas att göra i huset.. Blommor att plantera väggar att måla. Får hoppas att jag har lika mycket energi då som nu... = )

Vår nya adress kommer att bli Kanelrosgården. Bara namnet är ju idylliskt, sen att det är extremt barnvänligt och god stämmning bland grannarna är ju bara ett jätte stort plus.


Det här kommer att bli en betydelsefull sommar och förhoppningsvis får vi många bra minnen från den... = )
spännande

Det händer något väldigt spännande just nu och jag hoppas så otroligt mycket att det går vägen det här.... så fort jag vet ska jag berätta, Vissa vet ju redan vad det handlar om, men jag avvaktar nog med att berätta. Det kan bli en överraskning,, eller så får jag säga som så många gånger förr.. det vart inget.... = (

Vi får se... förhoppningsvis redan imorgon, men det blir nog om några dagar till... = )


lovely...

Helgen har än så länge varit underbar och det kommer inte bli sämre. 2 dagar till är jag ledig och det känns såå skönt.
Igår åkte jag och hämta Carro som kommit ner till Skåne med Joel. Jag och carro gick igenom min garderob med alla sommarklänningar som jag inte kommer kunna ha denna sommar, så dår får hon Låna dessa till nästa sommar...= ) Många är mina favvo klänningar så jag hoppas att de alla hittar hem igen.  Efter det åt vi glass på balkongen och sen var det  dags att åka ut till Asmundtorp för grillning. Så gott och mysigt.  idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. bara ta det lugnt och njuta skulle jag tro.


Helgen i bilder..
RSS 2.0