Typiskt...

Det har blivit lite dåligt uppdaterat här den senaste tiden och det beror på att jag jobbat en väldans massa och sen så har jag inget internet på min dator... Det är fel på routen som sänder ut trådlöst internet till min bärbara och nu har den alltså gått sönder. Så jag får passa på och sitta vid Andrés dator så fort han inte är här, men det känns väldigt jobbigt att inte kunna utföra sina dagliga rutiner som jag har med min dator. = (

Jag ska tjata lite till på gubben så kanske han fixar det denna vecka.

Annars så har jag haft en väldigt bra helg. I lördags var jag och André i Tyskland med hans jobb och shoppade det man shoppar bäst i Tyskland. Och igår åkte jag in till Malmö för att ha en hejdå-fika med Karin som flyttar upp till Sollentuna nu. KOmmer att sakna henne på jobbet, men hon har det nog bättre hos sin Ludde, och jag ska ju komma och hälsa på henne så fort jag får tid till det.

Kameran följde med igår och Andrés mobilkamera gick varm i Tyskland, så snart kommer det upp lite bilder.

Ha det så bra och mys av att det snart är jul.


Tidsfördriv

Jag funderade på att sova lite middag för några timmar sen men det blev inte så. Satt istället och pillade med bilder på Lady gaga och nu är det redan mörkt ute och klockan är för mycket för att sova middag, så jag får väl fortsätta fördriva tiden...



Mys med Lady gaga

Hemma från en lång dag på jobbet och nu har jag några timmar att slå ihjäl innan jag ska åka och hämta min fulla ko. André är nämligen på maskeradfest ikväll utklädd till en kossa...

så jag tänkte ta och bläddra i mitt otroligt vackra magasin med Lady gaga på omslaget och inspireras av alla vackra bilder.

Slänger även upp lite bilder från förra helgen när Anneli var här. Vi tryckte egna tryck på kläder och bakade choklasmuffins. Våran vackra och funktionella hylla blev oxå klar, även om katterna tror att det är meningen att dom ska sitta i den som små prydnadskatter....

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll vad ni än gör...


Så här skulle en t-shirt bli, men jag råkade komma åt trycket med strykjärnet så det blev inget av denna


och så här såg den ut när jag försökte ta bort trycket igen.


Men det här linnet med Mando Diao blev bra iaf. Annelis val av tryck.


Extrema chokladmuffins. Goda men lite överflödiga


Rambo blev sur när tiger hoppade upp på hyllan brevid. Han tror att bara han är söt nog för att få sitta där.



Så blev det. Sock ska det fixas lite mer med innehållet.


Andrés spritställ som han har satt belysning under.



Lätt värd 145:-. Nu ska jag mysa med gaga




amputera huvudet

Jag sitter här med en sjal runt huvudet som jag dragit åt allt jag kan för att försöka mindska på huvudvärken. Vet inte riktigt om det hjälper, men det är värt ett försök.

Jag vet egentligen inte varför jag har så ont. Är det något vajsing på gång kanske, eller bara för lite kaffe idag. Får hoppas att det gått över till imorgon iaf.


Det var en gång...

Lite bilder bara.



Syster och jag

Det har inte blivit mycke till uppdatering här denna helg, och det betyder ju då att jag har haft mycket att göra. Anneli kom i fredags och sen dess har det varir full rulle. Vi hann med mycket, men endå inte allt vi skulle göra. Jag saknar henne redan men jag åker ju upp snart till mormor och Micha och då får jag trärra båda systrarna. = )

Det blev en hel del frukost, fika och annat onyttigt, men vi var även ute på promenad, gick på muséum och shopade en hel del.

Här kommer lite bilder från helgen.

Tack för allt kär syster. = )




dagens höjdpunkt

Var att få komma hem och se det nya golvet. Ja det har äntligen kommit så nu har vi börjat bygga ihop våran väggmöbel som ska stå där akvariumet som läckte stodd. Här ska det bli både vitrinskåp, sprithylla, tidningsställ och bokhylla. Vi fick ihop en tredjedel och nöjde oss för dagen med det, men fortsätter när vi har tid igen. På lördag ska allt vara klart är det tänkt.

Katterna skulle ju självklart vara med, så nyfikna som dom är. = )

Nu blir det natti natti och snart är det fredaaaag. = )


André är ivrig att få sätta igång.


Men det är en fördel om man läser bruksanvisningen först.


Lucifer höll sig nära, men endå på avstånd.


Rambo och Tiger är ju lite fegare och hölls sig mest i hallen, men tittade in en snabbis.


Jag hade ont i huvudet och fick binda en scarves hårt runt huvudet, snyggt.


En del, näst intill klar och två till som ska upp.

Nu så...

Händer det lite roliga grejer. Jag har ikväll bokat tågbiljetter till mormor och Micha som ska ha sin julmiddag den 5 december. André skulle först inte följa med, men jag lyckades övertala honom så det ska bli kul att åka upp en snabbis och träffa släkten.

Och på Fredag kommer älskade storasyster ner hit och underhåller mig fram tills på måndag, och jag kom på idag vad jag vill göra med henne. Jag är ju så sjukt sugen på att fota, men det är ju så snuskigt väder nu så jag håller mig helst inne, så jag ska minnsan fota Anneli. Japp, jag ska nog sminka henne som en Geisha eller klä ut henne på annat sätt, så det ska bli sååå kul. = )

Sandra ska komma hem idag från sin London trip som jag hoppas blev lyckad. Jag får nog ta och ringa henne imorgon och förhöra henne om vad som skedde där.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, men jag har en bra känsla i magen just nu, jag är väldigt glad. = )



Amanda Jensen

Har sutti och lyssnat på Amanda Jensens nya album i timmar nu och det blir bara bättre och bättre. Det år riktigt bra låtar och texter som man lätt faller för.

Annars så sitter och och pillar i Photoshop och illistrator, men det går inge vidare. Det vill inte som jag vill.
Imorgon ska jag vara lite kreativ med min kamera. Jag måste kanske ta och läsa manualen oxå om jag ska kunna ta så bra bilder som möjligt.

Imorgon (idag) är det farsdag, glöm inte det. = )

Hela denna dag gick åt till att städa, men nu är det ta me fan rent här hemma, lovely. = )

Om man kanske skulle ta och gå och lägga sig nu kanske?


Bad Romance

Guten morgen på er, äntligen är det lördag och jag är ledig som tur är. André fick dock palla sig upp kl 06:00 imorse och åka och jobba, men jag tycker inte ett dugg synd om honom. Han var ledig igår, eller ska jag säga inte inte jobbduglig. I torsdags kväll fick jag åka och hämta honm i Malmö då han var ute med jobbet och hans kolegor tyckte att det var dags för André att åka hem och lägga sig. Så igår låg han nog mest här hemma och var bakis.

Själv så ska jag väl försöka få lite bra saker uträttade idag, men risken för att jag bara sitter här och slösurfar finns ju.

Måste bara säga att jag är väldigt insnöad på Lady gagas nya låt Bad Romance, den är riktigt bra må jag säga.


Hoppas ni alla har en bra helg så hörs vi nog snart igen.


Ståhår eller gåshud?

André säger ståhår jag säger gåshud, han säger spann jag säger hink, han säger totte och jag säger toffs. Snacka om kulturkrock delux. Men det går väl bra endå för snart är det 6 år sedan jag kom ner hit till Landskrona för sörsta gången och mötte en sliten figur på perrongen i Lund, men jag anntar att det det inte var så illa endå eftersom jag är här nu 6 år senare. = )

Det där med att ge komplimanger till varandra är inte våran grej, inte inför folk iaf.

Ja förresten så sitter han här brevid vid sin dator och spelar något töntigt spel och väntar på att det ska bli lunch tid på jobbet. Då ska han åka till jobbet. = /
Han var nämligen hos läkaren imorse och kollade i öronen för att se om det var något fel där som gör att han blir yr. Men nä, istället ska han få åka till en balansexpert. = ) Det blir nog bra det där.

Jag tycker det är lite jobbigt när André är hemma för jag blir lixom förslappad av att han är här, och då kan jag inte vara effektiv eller kreativ, så nu vill jag bara att han ska åka så att jag kan komma igång med min dag.


nä det räcker nu.



Hur ser jag ut egentligen?

Igår fick jag lite bråttom till tåget och fick cykla i turbofart till stationen. Ett resultat av det och att det är så kallt ute är att mina ögon börjar rinna väldigt mycket. Jag kände hur kinderna blev helt blöta, men kunde inte göra så mycket än att försöka torka lite med vanten. Tankarna gick direkt till mitt smink och hur jag egentligen såg ut? Jag har nämligen ingen spegel i väskan och kunde därför inte slå död på tankarna om att jag såg ut som Alice Cooper.

Jag tänkte då att jag kanske kunde gåp in på toan på tåget, men då riskerade jag att inte få en sittplats, så jag försökte därfö spegla mig i fönsterrutan och se på andra människors reaktioner på hur jag såg ut, men det hjälpte inte. När jag väl gick av i malmö, rusade jag me blicken i golvet genom centralen och ställde mig mot en vägg och tog upp mobilen och knäppte diskret ett kort. Phjuu.. inge maskara ränder längs kinderna så nu kunde jag vara lugn. Men i över en timme satt jag och oroade mig, så nu lägger jag ner en spegel i väskan.


lite diskret riktade jag mobilen mot mig och försökte att inte se tillgjord ut. = )


Så här illa trodde jag att det kunde vara.. = )

just nu

Har precis hällt i mig det sista av kaffet och måste snart börja röra på mig.

Jag färgade ju håret igår och det blev väl bra. Få se hur länge den här förgen vill sitta i innan det blonda skiner igenom igenom. Mörkare än så här ska jag iaf inte ha, det lovar jag. Tittade ut genom fönstret och såg en brinnande himmel, så jäkla fint, men du är den borta.

Ha en bra dag och klä er varmt för nu är det snart kallt på riktigt.







slut för idag

Så var dagen snart slut och imorgon börjar en ny vecka med jobb och stress. = ) Fast det gillar jag.

Idag blev det en lugn förmiddag då André skötte tvätten och jag satt och mosa i soffan. Vi stack hem till svärföräldrarna och käka söndagsmiddag för att sedan komma iväg till Helsingborg, helt enligt planerna.

Jag tror till och med att jag fick med allt på min lilla inköpslista dessutom, så nu ska vi bara gosa och kolla film.

puss och kraaam



Måste bara lägga in bilder på min fina present som jag gav till Emma när hon fyllde år. Korgen är från André och Alex och bullarna var från mig. = )

If i was a bird



The Knife.
Härliga gamla minnen som väcks när jag lyssnar på The Knifes gamla låtar. Bodde i Flen då och var allmänt rastlös och hade stora drömmar. Vissa av drömmarna har nog gått i uppfyllelse, men jag är inte samma person som då. Då var jag lite mer naiv och var väldigt hungrig på att komma ut i världen och lyckas med allt jag ville.

Jag ogillar att jag har börjat begränsa mig och delvis slutat tro på mig själv. Men att lyssna på den här låten och andra gamla låtar får igång motivationen om att lyckas igen.. = )

Vad ska det bli av mig?

Ja det låter ju kanske lite bittert att ställa den frågan, men jag funderar bara på vad jag ska klä ut mig till på maskeraden som vi planerar att gå på om några veckor.  Jimmy och Johanna var här igår och så började vi prata om en maskerad so´m vi är bjudna till. Jag har inte tänkt så mycket på den då jag inte vet om jag ska jobba då eller inte, men det kan ju vara bra att planera en outfit endå om det nu blir så att jag ska gå.

Men vad fan ska man vara för något???

Förslag någon? Jag får försöka hitta lite inspiration sen när jag har tid. För idag ska jag gör en hel del faktiskt. Just nu håller vi på och tvättar, sen ska jag baka lite pumpapaj om jag fortafarande orkar. Kl 13:00 ska vi hem till Andrés pärong och käka lite middag och sen sticker vi till Helsingborg och shoppar. Jag måste verkligen ha nya skor nu. På shoppinglistan står även lite hudvård från apoteket, Carolina Gynnings nya bok. Hårfärg, smink och kanske en nya bh. Ja det blir en del shopping nu känns det som, igår handlade jag för 2000 på ginatricot.com. fast det blev ju bara halvapriset som tur var. = )

Nä nu vill jag ha mitt golv i matsalen så vi kan sätta upp vår nya hylla och ställa tillbaka bordet och stolarna. Jag känner för att inreda och göra fint här hemma. Kanske ska lasera om bordet så att det blir mörkbrunt och passar hyllan oxå. Men det får nog vänta till nästa år.

nu ska jag kolla lite youtube-klipp. haj haj.


Heidi Klum är ju drottning av maskeradkläder. Tänk om man kunde välja och vraka som hon kan.

RSS 2.0