Helgen i bilder.

Här kommer lite bilder från helgen och min gårdag...Helgen spenderades på Skäralid med Lina, Nille och Max... Ja André var ju oxå med. = )
impulshandla...

Jag vill ha en symaskin.. nu... som alltid när jag vill ha något så vill jag ha det på en gång... Det börjar poppa upp idéer i mitt huvud av saker jag vill sy, och det skulle vara så härligt att få köpa på sig en massa gamla coola tyger och sy små fula barnkläder av dem.. = )

Men jag är ju inte så impulsiv i mina handlingar så det kommer inte bli så att jag beställer hem en symaskin för 3000 :- även om jag vil det nu.

Sist jag ville impulshandla på nätet var det en kamera, men jag klarade mig ur den krisen och känner mig lugn och till freds med de kameror jag har... Ett tag till.. fast jag vill ju ha en massa ny kamera utrustning egentligen..

Jag ska iaf få shoppa lite snart då jag och Ellis ska åka till IKEA om en stund och jag har gjort en lång lista på en massa små roliga saker... = )

Sen i eftermiddag ska jag och André ner till banken och då håller vi tummarna mer än vi någonsin gjort innan.
massor att göra men..

När jag sen sitter ner och har tid att göra alla mina viktiga saker så kommer jag inte ihåg vad det va jag skulle göra... Typiskt.. Hjärnan blir ju lite grötig när man har bäbbe i magen... = )

Men innan jag glömmer för mycket så ska jag försöka hinna med att göra så mycket som möjligt efter det här inlägget. Bland annat...

Teckna gravidförsäkring
Plocka ut lite vin som jag måste göra mig av med.
Skulle behöva deklarera, men det tar för lång tid.
Ge Tiger piller.
Ta fram något ur frysen... och ja en massa mer som jag inte kommer ihåg...

Här kommer lite konstiga bilder från mitt kök en dag då solen sken...Statusuppdatering

Orkar inte skriva ett långt inlägg om vad jag gjort den senaste tiden. eller helgen.. så jag sammanfattar

Lördag: jobba, middag med Johan och Sara. prata hus.
Söndag: åka till babyproffsen och lämna vagnen på lagning. Fika hos Nille, Lina, Max och lillen.
Måndag. Lämnat husritningar hos mäklare för värdering. Försökt boka resa till gotland. Sorterat in bäbis kläder i byrå.

Nu: ska nog lägga mig i sängen med en bigpack glass och invänta En unge i minuten. = ) Inse att jag är för trött för att göra min danska deklaration. Ha ångest över att jag inte rensat kattlådan eller hängt tvätten...

Hejdå...
RSS 2.0