Noteringar för framtiden.

För ett tag sen när jag prata med min pappa, kom vi in på ämnet med vad vi gjorde som barn och han sa då att jag borde skriva ner små saker som barnen gör... Så här kommer några bidrag från Cornelia.
 
Idag 18-12-12. Jag står i badkaret och duschar när Cornelia kommer in och ger mig några badleksaker, släcker lampan och går ut och stänger dörren efter sig, och där får jag stå och raka armhålorna i mörkret. Sånt hade ju aldrig hänt om man inte haft barn... = )
 
Nyss åt vi lite mat hon och jag och sen tog vi fram chokladkalendern.. Maten som hon inte ville äta upp, i det här fallet kokta morötter, stockae hon ner i luckorna i kalendern och stängde till... Får se om hon är sugen på morötter imorgon istället.= )
 
Nu börjar det gnällas här så dags att sluta....
 

Hej då bloggen, hej hej instagram

Ja det blir ju inte mycket bloggande nu förtiden. Anledning, hmmm tidsbrist, ja bland annat. Anledningen till att jag har bloggen är för att jag vill delemed mig  av mitt liv och bilder på barnen och sånt, och just nu laddag jag ju bara snabbt upp bilder på intagram, så följ mig där istället. = ) Moniqan heter jag där.
 
En snabb recap kommer iaf här.
 
Cornelia- Är ett litet monster men ack så roligt vi har åt henne även och man lätt blir trött på allt gnäll. = )
Hon är iaf oftast snäll mot Casper och gör inget ont mot honom med mening. (tror jag)
 
Casper är nu 8 veckor och väger drygt 6 kg min lilla knubbe... Det är så mysigt att  bara klämma på hans lår och gosa in sig och pussa på de mjuka kinderna... Jag passar verkligen på att utnyttja min bäbis och gosar så mycket som möjligt. Det blir ju inte fler barn här inte, så nu får man krama ur det bästa ur varje stund.= )
 
Idag är André sjuk och sitter mest i soffan med Casper och Cornelia är på dagis så nu får jag passa på och ha lite datortid.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=ikntgjnY3Kw&feature=plcp
 

RSS 2.0