Snart bär det iväg

Tjo tjo.

Som vanligt när jag har mycket att göra så blir det lite skrivet i bloggen, men det är väl okej.

Jag ska snart iväg till jobbet men få ju ta och skriva av mig lite innan, eftersom det här nog är sista gången jag skriver innan vi åker till Grekland.

Nu är allting (nästan) packat och klart, men det är fortfarande en del att planera. Alex ska vara kattvakt så han kommer idag och ska få nycklarna. Sen kommer jag komma hem sent ikväll och ska upp tidigt imorgon för att direkt efter jobbet åka till Malmö och sen kl 04:00 på söndag åker vi. Det gäller att planera väl nu och inte glömma något, men det ska nog gå bra. För är det något jag kan så är det att planera. = )

Jag har förresten hittat ett nytt hus igen. Jag kollar rätt mycket på hus och då och då dyker det upp små eller stora guldkorn. Det här ligger faktiskt utanför Landskrona och är ett hus från 1910 med en tomt på 8000 kvm. Perfa för mig som gillar att få ta plats och inte vill komma för nära andra människor. = )
Hade det varit lite annorlunda, typ att jag hade 4450 000 på banken och höll på med det jag vill göra resten utav livet så hade jag nog gått på visningen som är imorgon och sagt att jag tar det. = ) Men så enkelt är det ju inte. Jag får fortsätta drömma,

Just nu bara älskar jag dessa artister och låtar så kolla in, speciellt om du ska till Hultsfred i sommar för det ska även-

The Gossip
N.A.S.A  feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li
John ME



Smärta är min vän?

Idag har det varit en trevlig Måndag, trots att jag varit instängd på jeanslagret och städat hela dagen. Jag tycker ju faktiskt att det är rätt kul att städa.

Det är sjukt vad jag längtar tills på söndag nu. Vid den här tiden på söndag har jag nog salt i håret och sand mellan tårna efter en lång dag på stranden. = )
Men det krävs ju en del planering och förberedelser om allt ska bli bra oxå. Imorgon ska jag tillexempel vaxa benen, fan vad ont det kommer att göra, på onsdag ska jag växla pengar och på torsdag ska jag packa, för sen jobbar jag fredag och lördag och hinner inte hem emellan då vi ska fira Tobbe i Malmö på lördag. Vem vet det kanske inte ens är lönt att gå och lägga sig med tanke på att vi ska åka vid 04-tiden från Malmö på söndagen.

Aja. nu ska jag göra lite tee och så återkommer jag imorgon med lite bilder från helgen. Puss hej



vecka 37

Jag fotade en bäbismage idag som om tre veckor ska bli en bäbis utanför magen. Väldigt skoj trots det halvtaskiga vädret.

Mycket mer har hänt under helgen , men nu är det lägg dags så om någon dag kommer det upp lite mer bilder om hur min underbara helg har varit med min underbara Syster och hennes fredrik.

puss och gonatt.


En dag på balkongen

Rambo, Tiger och Lucifer.




vin,blod och skurmedel

Jag har haft en underbar fredag måste jag säga. Förs ringde mamma när jag och André låg och drog oss i sängen så då piggnade jag till och fick en bra start på dagen. Tack för det mamma. = )

Efter en knäckebrödsfrukost åkte vi till Nova i Lund och strosade i lite affärer. Det blev en bh och ett tidningsställ så jag är nöjd.
Jag dumpade André på firman där han och killarna började korka upp inför kvällen, så vid det här laget har nog André redan däckat skulle jag tro. Själv åkte jag hem och slöade i soffan tills jag somnade. Det är en så härlig känsla när man får sova middag mitt på dagen och om jag kunde så skulle jag göra det varje dag.

Jag kanske ska förklara min titel lite mer. Efter tuppluren började jag piggna till och fick för mig att grovstäda köket. Jag har nu skrubbat alla luckor bänkar och diskhon, men för att göra det hela roligare så varvade jag med rödvin. Efter tre glas så gick jag vidare till att bära ut en byrå från sovrummet till hallen men beräknade lite fel och slogg knogarna i dörrkarmen så att det började blöda lite.  Men äsch vad gör det tänkte jag och la migg istället i sängen och ringade Anneli.

Nu sitter jag här i soffan igen och dricker tee och kollar på mr och mrs Smith...Men om man kanske ska ta och gå och lägga sig istället. Imorgon blir det några timmar på jobbet och sen ska jag till Christina och smutta på lite drinkar. Mmmmm = )


go kväll

Sitter nu och äter kvällsmat i form av tee och små knäckemackor med olika sorters marmelad på och väntar på att Greys Anatomy ska börja. Ja det kanske inte är den bästa middagen, med det är bättre än glass, som jag först tänkte äta.
Imorgon ska jag bara jobba 4 timmar och sen är man ledig på fredag för då har vi stängt. tanken är att vi ska åka till IKEA då och hitta någonting att ställa alla badrumsartiklar i... får se hur det går. Sen blir det nog fest på lördag vilket jag ser fram emot massor, nu när jag kom på det...

Jag ska nog ändra layout på min sida snart igen tänkte jag, men nu ikväll hinner jag inte det.



Nya bilder

Nu har jag fått bilderna från förra söndagen då jag var hos den fantastiska fotografen Karl Larsson

Jag är nöjd med det mesta i dessa bilder, men det kan ju alltid bli bättre.


Vilken gillar ni bäst?

Rolig och tråkig shopping

Solen lyser med sin frånvaro och jag känner mig inte så verst pepp när det är regnigt och mulet på min lediga dag. Så för att försöka lätta upp stämningen gav jag mig ner på stan för att inhandla lite smått och gott. Jag hade faktiskt gjort en liten shopping lista så att jag inte skulle glömma något, men den listan var nog inte så nödvändig endå. Det  jag skulle handla var, maskara, linser, puder, bh och ev en väska. Efter att ha kollat på både h&m , kicks och lindex så kunde jag bocka av både maskara och puder, dessutom blev det en sminkväska och ett nagellack också. Jag var på jakt efter en ny bh, men det blev ingen lyckad jakt och istället köpte jag en jätte rosa bikini och ett vitt linne på h&m. Det var nog dags att börja röra sig hemåt innan något annat slinker ner i påsarna, men först skulle jag förbi synsam och köpa nya linser. Där slutade det roliga med min shopping. 600:- för tre små fula askar med nästan bara vatten i. Nä, jag blev riktigt moloken och traskade raka vägen hem i regnet och nu ska jag sura lite över att jag spenderat för mycket pengar och sen ska jag måla mina naglar.


sedan sist

Jag har haft en riktigt bra helg och valborg trotts att jag har jobbat torsdag, fredag och nu idag söndag, men det känns endå som att jag har haft tid till nöjen.

I torsdags åkte jag direkt från jobbet hem till Ellis och Alex och satt där med alla underbara människor som man inte sett på ett tag. Det var riktigt trevligt och vid 23-tiden gick jag hem och la mig för att sedan gå upp kl 06:00.
Det var rätt mycket att göra på jobbet så när chefen fråga om jag kunde stanna till 19 så sa jag ju ja, men efter att hon gått hem så lugnade det ner sig rejält och jag kunde sluta vid 18 istället. Redan på tåget in till jobbet började jag och Jenny prata om att dricka rosé efter jobbet hemma hos mig så lagom till att solen gick ner bakom hustaken så satte vi oss på gården och grillade lax och käkade en massa gott. Vi tömde även resterna från vinet jag hade med upp till Katrineholm, för det är ju inget att spara på. Eftersom solen gått ner så hade vi myskäder, värmeljus och filtar som höll oss varma en bra bit in på kvällen. Det blev en riktigt bra fredag kväll.
I lördag då hände det inte så mycket. Jag låg i dörröppningen till balkongen och solade lite innan jag blev rastlös och sa till André att vi skulle åka till Lund och äta glass. Det finns nämligen ett ställe där som har otroligt billig och god klass. Kulturen tror jag det heter, och eftersom det är så populärt så var det 10-15m kö när vi kom dit, men vad gör det när man väntar på något gott och hela staden myllrade av roligt folk att titta på. Lovisa kom in till Lund från Malmö där hon hjälpte en kompis att flytta, men hon behövde en paus och kom och åt glass med oss en stund.
När glassen var avklarad åkte jag och André till skopunkten och köpte oss varsitt par sandaler som vi kan strutta runt i i Grekland. Jag hade även tänkt att gå på Nova lite också men klockan blev för mycket så allt stängde innan vi kom ut ur skoaffären. Istället fick vi åka hem till landskrona och ut till stugan där Lars och eva väntade med grillen i fullgång. Efter att vi käkat så åkte vi hem och jag började städa och André gick ut och festade. Jag tänkte först följa med men när jag väl kom hem så var jag rätt trött och köket var fullt av disk, så det blev till att städa och sen gå och lägga sig.

Nä nu får det vara nog, nu ska man iväg till jobbet igen och förhoppningsvis blir det en skön dag i Köpenhamn.



RSS 2.0