saker och ting ska falla på plats...

Ja det känns som att saker och ting faktiskt börjar falla på plats och att snart så är vi redor till 110% på att Lillebror ska komma. Han hade ju gärna fått komma nu, men fint folk kommer ju alltid sist...= ) Tills den dagen han tänker ploppa  ut så håller vi oss sysselsatta med  både det ena och det andra. André bor nästan i garaget där han organiserar och fixar så fint, själv äter jag godis, städar och sover så mycket jag kan och tillåts mellan varven som Cornelia låter mig.
 
Hon är ju rätt så krävande nu och behöver mycket stimulans, vilket inte är så lätt för mig nu när jag är tung som ett  hus och rörlig som ett kylskåp. De dagar som Cornelia går på dagis är underbara och jag tar alla chanser jag får till att sova. Dock så pysslas det lite här hemma med. Igår sydde jag en kudde till Lillebrors rum som matcha gardinerna... = )
 
Nä jag skulle egentligen bara skriva att jag ska försöka bli bättre på att blogga igen och iaf lägga upp bilder, men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag äta och sen hoppa ner i en renbäddad säng... Puss och gonatt
 
 

Snart är det dags igen...= )

Cornelia sover och vi sitter och rensar bland alla papper på köksbordet, då hittar jag i ett block en liten text om Cornelias första dag. Eftersom det snart är dags igen för nästa bäbis att komma snart så tänkte jag skriva in texten om Cornelia här med.
 
Min första vecka.
 
Den 11 augusti kl 04:10 kom mamma och pappa in till Lunds förlossningsavdelning. Allt var lugnt och tyst och förväntningarna var höga. Mamma hade lite ont men fick hjälp av både pappa, barnmorskorna och lustgasen. Efter några timmar skulle barnmorskorna byta skift och då var det även dags för mig att komma ut. Pappa kunde se mitt huvud och 40 minuter senare efter att mamma haft dragkamp med en utav barnmorskorna kom jag ut till er. = )
07:46 var klockan och jag skrek direkt när jag kom ut, sen bajsade jag på mamma. Pappa fick hålla mig han med och jag passade på att bajsa på honom med. Min stolta mamma låg sen och vilade lite medans pappa tog på mina första kläder. En vit pyjamas med får på och en brunvitrandig mössa, inget rosa här inte. = ) kl 12:00 fick vi lämna förlossningen efter att jag blivit vägd och mätt. 3610 gram och 54 cm lång. Stor liten tjej är jag. Alla säger att jag ska bli fotomodell, men jag har inte bestämt mig än. När vi kom till patienthotellet gick vi alla tre ner till restaurangen och åt mat, sen fick gick vi upp till rummet och då fick jag också mat och sen somnade jag.
 
Min första dag var lugn men jag hade svårt för att andas genom näsan när jag skulle äta så jag fick näsdroppar och efter några dagar gick det lättare.Min andning var lite snabb i början också men jag lugnade ner mig sen. Mamma och pappa satt mest och tittade på naturprogram och åt godis de första dagarna på bb och jag låg mest och sov, sen åkte vi hem och började vårat liv som en liten familj.
 
 
 
 

RSS 2.0