Snökaos och fika

Idag är jag ledig, men min lediga dag började lite tidigare än jag tänkt. André slog på musikhjälpen i p3 på min dator och jag vaknade av stairways to heaven med Led Zeppelin. Det var ju inte så illa det, och jag var inte speciellt trött även om klockan vara 06:00 på morgonen. Sen blev jag tvungen att gå ut och flytta på bilen. Ja jag har fått tillbaka bilen nu.. = )

Nu hade jag ju kunnat gå och lägga mig igen, men det fanns något jag behövde göra först.. Städa hela lägenheten.
Igår morse kom vaktmästaren och sa att det kommer intressenter och kollar på lägenheten imorgon. Vaaa. ? Ja tydligen så är hela uset till salu...

Så ja nu väntar jag på att det ska komma någon, vet inte vem och inte när....

Och inte vet man vad som kommer att hända om det blir sålt heller... Troligtvis höjer de bara hyran, men tänk om..

Tänk om de gör om lägenheterna till bostadsrätter... Mmmmm så får vi köpa våran för, låt säga 400 000:- Vi rustar upp den och säljer den för en miljon kronor... = )


Man kan ju alltid drömma.

Snart kommer Ellis hit och fikar med mig. Det ska bli mysigt....

Sen måste jag slå in julklappar och handla mat...


Okej puss och kram

Jag vill ha ett lantkök...så var det dags igen

Nu är det december och julen är här... Igår fick jag till slut ta mig i kragen och gå upp på vinden och hämta ner juldekorationerna, så nu har jag lite tomtar och lite belysning här och var i lägenheten. Rätt mysigt blev det, men jag är inte så jätte sugen på jul iår... Det kanske kommer...


Annars så är det frid och fröjd. Jobber är gemytligt och katterna är friska. Det som inte är så bra är att jag krocka bilen för en vecka sen.... Det var inte så farligt ch jag klarade mig fin fint, men lille bilen blev mos så nu måste jag åka tåg igen.. Det går iof väldigt bra och jag har inte drabbats av förseningarna som råder i hela landet.

Men troligtvis kommer det ta över en månad innan bilen är klar... = (

Husfronten går det inget vidare på heller... Vi var nära på att hitta hem, men det blev inte så. För dyra reparationskostnader fick oss att backa ur..


Nä men om man kanske skulle ta och vinna lite miljoner snart....

RSS 2.0