Snart är det dags igen...= )

Cornelia sover och vi sitter och rensar bland alla papper på köksbordet, då hittar jag i ett block en liten text om Cornelias första dag. Eftersom det snart är dags igen för nästa bäbis att komma snart så tänkte jag skriva in texten om Cornelia här med.
 
Min första vecka.
 
Den 11 augusti kl 04:10 kom mamma och pappa in till Lunds förlossningsavdelning. Allt var lugnt och tyst och förväntningarna var höga. Mamma hade lite ont men fick hjälp av både pappa, barnmorskorna och lustgasen. Efter några timmar skulle barnmorskorna byta skift och då var det även dags för mig att komma ut. Pappa kunde se mitt huvud och 40 minuter senare efter att mamma haft dragkamp med en utav barnmorskorna kom jag ut till er. = )
07:46 var klockan och jag skrek direkt när jag kom ut, sen bajsade jag på mamma. Pappa fick hålla mig han med och jag passade på att bajsa på honom med. Min stolta mamma låg sen och vilade lite medans pappa tog på mina första kläder. En vit pyjamas med får på och en brunvitrandig mössa, inget rosa här inte. = ) kl 12:00 fick vi lämna förlossningen efter att jag blivit vägd och mätt. 3610 gram och 54 cm lång. Stor liten tjej är jag. Alla säger att jag ska bli fotomodell, men jag har inte bestämt mig än. När vi kom till patienthotellet gick vi alla tre ner till restaurangen och åt mat, sen fick gick vi upp till rummet och då fick jag också mat och sen somnade jag.
 
Min första dag var lugn men jag hade svårt för att andas genom näsan när jag skulle äta så jag fick näsdroppar och efter några dagar gick det lättare.Min andning var lite snabb i början också men jag lugnade ner mig sen. Mamma och pappa satt mest och tittade på naturprogram och åt godis de första dagarna på bb och jag låg mest och sov, sen åkte vi hem och började vårat liv som en liten familj.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Såå fint! Läste detta inlägg högt för Fredrik. Vi ler stort båda två, och ser fram emot att höra/läsa om lillebrors första dag ute i det fria :)

2012-09-09 @ 21:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0