Då var man här...

Min första semester dag är här och den har varit.... kanske inte som man tänkt sig.. Gick upp strax efter 06:00 som vanligt för att pussa André hejdå när han gick till jobbet. Jag drack nog ett glas mjölk då oxå. Gick och la mig igen. Sov lite halvtaskigt i två timmar till 08:00 för att sen gå upp och äta en liten frukost. I köket luktar det skit och ser ut som ett helvete. Katterna är skitjobbigga och regnet bara öser ner utanför. Jag går och lägger mig igen och sover till 11:00 för att då gå upp och äta lite vattenmelon och slösurfa.

Tiden går och jag har fortfarande inte gjort så mycket av min dag. Jag tog precis en fika bestående av för starkt kaffe och jordgubbstårta och det känns faktiskt lite bättre...

Jag har gjort en massa research inför målningen av huset. Hur vi ska gå till väga och vad vi behöver.. även lite olika typer av färgsorter har jag kollat på... Längtar tills man får måla allt vitt vitt vitt. = )

Sen blir jag bara sååå inspirerad av alla underbara bloggar som finns..
Genom åren som jag själv bloggat lite tafatt har jag alltid haft någon typ av favvoblogg. Det har varit allt ifrån modebloggar, inredningsbloggar, mammabloggar, träningsbloggar, skvallerbloggar, kändisbloggar, och mat och bakbloggar. Den sistnämnda är helt klart den jag snöat in på just nu... Jag är såå sugen på att börja laga mat och baka igen så som jag en gång gjorde när jag pluggade. Bullmamma ska återuppstå och bli den främsta bullmamman i hela Kanelrosgården (vår nya adress)...

Jag kan dela med mig av mina favvobloggar just nu och om det är någon som vill tipsa om något annat bra så får ni gärna göra det.. Jag kan inte få nog.... = )

Bli min JästBara en Kaka till


KryddburkenButiken Kakburken

Kommentarer
Postat av: Anneli

Kära nån vilka gottiga bloggar! Vi får ge oss hän i ordentligt bak, kladd och gojs när vi ses inför din B-DAY.

LOVE U!

2011-06-21 @ 23:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0