I´m going down

Kola jävel

Publicerad 2008-11-05 20:47:08 i Allmänt

Jag har precis lyckats slita mig från en skål med microkola. Jävla skit att jag skulle vara så svag och ge vika för frestelsen. Jag har inte haft speciellt mycket motivation till att varken träna eller äta nyttigt. Men det kommer sakta men säkert nu med undantag för idag. Jag börjar lite smått fundera på att börja träna igen efter att ha avslutat mitt träningskort på nautilus så tänker jag istället börja på Fitness 24 seven. jag funderade även på att börja på kickboxning, men det skulle kosta lika mycket som ett träningskort, så jag väljer nog styrketräningen istället.
Min nuvarande vikt är 71 och det känns ju väldigt frestande att bara ge järnet en vecka eller två och banta ner mig till under 70 strecket. Hmm ja det blir nog till helgen att jag går och fixar träningskortet.

Nu hoppas jag bara på att jag kan hålla motivationen uppe.

Jag skulle för övrigt behöva lite ny bra musik att lyssna på när jag promenerar till stationen. Tips?
 Nu ska jag kolla på lite thinspo. baj bajDen supersexia Birgitte Bardot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela