I´m going down

Suck

Publicerad 2008-09-29 21:26:26 i Allmänt

Jag tror jag har hamnat i en svacka när det gäller motivation till att gå ner i vikt. Vågen står nog på 73 igen, men det var ett tag sen jag vägde mig. Jag vill inte väga mig längre för det känns bara som att jag blir större igen, inge kul alls. Jag har som en känsla av att jag alltid vill vara mätt och är nästan rädd för att vara hungrig. Det låter ju lite sjukt, men jag tänker mest på att jag ska kunna prestera så bra som möjligt på jobbet, vilket inte går på tom mage. Sen är det det också att jag vet inte om jag ska käka lunch 12:00 eller 14:30 som idag. All denna oro för att vara hungrig gör att jag äter större portioner, köper mer take away kaffe och har med mig mackor på tåget. Inte så konstigt att jag inte kan gå ner i vikt då. Vi har heller inte haft frukt eller grönsaker hemma på ett tag, men nu är kylen full av allt möjligt gott.
Jag borde egentligen göra ett schema för vad jag ska ta med mig för mat varje dag till jobbet.

Nu ska jag byta butik också, så då blir det kanske lite mer spring igen på jobbet. Det har lugnat ner sig riktigt mycket nu tycker jag, vilket inte är bra för varken företaget eller min hälsa. = )

Nä nu ska det blir bättre planering framöver, så får vi hoppas att det kan bli en utlandsresa om några veckor.Nya mål

Publicerad 2008-09-24 06:44:59 i Allmänt

Klockan är 06:20 och jag sitter här och fryser i vardagsrummet under en filt. Idag är det för visso onsdag men igår kväll satte jag upp nya viktmål igen. Det har gått lite si så där den senaste tiden med att gå ner i vikt. Jag har liksom inte gått Ner utan snarare stått stilla, och gått upp lite till och med. Mitt nya mål är nu att gå ner iaf 4 kg på 4 veckor och fyra dagar. Det är den tiden som är kvar innan jag, förhoppningsvis ska åka utomlands med mina girls. Det finns en tjej på jobbet som också håller på att gå ner i vikt, och äter därför bara typ grönsaker till lunch. Vi har ju typ inte så mycket till grönsaker hemma nu, men jag ska nog göra så att jag tar med mig lite morötter idag, som jag kan äta när jag slutat jobba. På så sätt är jag inte så hungrig när jag kommer hem och behöver inte äta middag när jag kommer hem kl 20:00.

Idag hoppas jag att det kan bli så här.

Frukost kl 07:00
Fil och mysslie och kanske en kopp kaffe på det.

Mellis 10:00
Nu är jag nog på tåget och kan då kanske äta en liten macka och någon morot, med vatten till det.

Lunch 13-14 tiden
Risotto med kassler

Mellis igen 18:00
Resterande morötter och vatten.

Ja det här kan nog bli bra om jag lyckas hålla mig till det. Jag ska försöka att kika in och skriva min vikt varannan, var tredje dag så får vi hoppas att det går åt rätt håll.


72,8

Publicerad 2008-09-04 11:33:36 i Allmänt

Jag blev så glad och nästan lite förvånad imorse när jag ställde mig på vågen. 72,8 stod den på och det var nog 5 år sen jag var nere på den vikten. Idag är jag ledig från jobbet och ska försöka producera lite bilder som jag kan lägga upp här så får vi se om det syns någon skillnad sen sist. Anledningen till att jag var förvånad att jag gått ner, beror på maten jag ätit mest. Jag har käkat en ordentlig frukost varje morgon kl 06:30 och sen har jag lunchat vid 12- 13 tiden och då har jag endå käkat bra mat som gjort mig riktigt mätt. Sen har jag även käkat typ middag igen när jag kommer hem vid 19-20 tiden, så kalorier har jag nog fått i mig minnsan. Det har även blivit lite junk i form av choklad, latte och kanelbulle, men tydligen så har jag rört på mig tillräkligt för att det inte ska sätta sig. Förra veckan simmade jag och det ska jag göra idag också men annars har jag inte tränat någonting direkt. Men med mitt jobb som jag har nu så behövs nog inte det då jag springer runt heela dagen och ibland får jag även stå på tåget fram och tillbaka.

Nä jag är nöjd faktiskt, men jag känner mig så trött i kroppen fast att jag fick sovmorgon imorse, men det beror nog mycket på att jag är förkyld också.

Nä nu ska jag tralla vidare.


Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela