I´m going down

Det går skit...

Publicerad 2009-11-30 05:49:02 i Allmänt

Så nu kan jag ju konstatera att även denna bantningsmetod inte fungerar i längden. Jag vet ju det från början också men vill endå testa utifall att det skulle fungera. Det gick ju bra i början men sen slutade det att verka, så nu har jag en karta kvar och den ska jag spara till efter nyår då jag ska börja mitt nya liv... He he he, hur många gånger har man inte sagt det. Nä men det blir inge mer bantning nu innan jul för det känns omöjligt. Efter nyår drar jag igång en detox och sen ska jag försöka hitta någon balans mellan motion och mat.

Jappp hoppas alla andra mår bra och inte har för mycket ångest inför jul, det ska man inte ha.

fett med socker

Publicerad 2009-11-16 20:09:18 i Allmänt

Jag har nu hållt uppe med reductil i typ en vecka och imorgon går jag på de sista 20 dagarna som jag har kvar, Hoppas på att bli av med iaf tre kg till, men det kan bli svårt. Denna helg har jag syndat som om det inte fanns en morgondag. Ska inte tänka på det mer nu och istället hoppas på att jag får effekt av tabletterna imorgon.

baj baj

svulla

Publicerad 2009-11-09 21:42:50 i Allmänt

Usch och fy. Det här går ju inte bra. Igår gav jag in för frestelsen och köpte en Mmmm Marabou, och den var såå god. Jag var extremt hungrig igår och år nog 9 knäckemackor igår. Frukost idag blev 3 tunnbrödsrullar med ost och skinka kl 06:00. Det var väldigt gott och mättande och när klockan var 13:00 var jag fortfarande inte hungrig, men pillade i mig lite köttfärrslimpa och potatis. Idag när jag kom hem från jobbet var jag inte speciellt hungrig, men André skulle vara snäll och hade köpt en Hawaii till mig... Mmmmm den var oxå god. jag åt några bitar och så har jag resten som matlåda imorgon.

Jag ska väl ställa mig på vågen imorgon, men kommer troligtvis inte bekänna vad den visar. För övrigt så har jag käkat reductil i 30 dagar snart och totalt är det väl ca 4 kg jag gått ner så det är ju inte helt lönlöst. Jag tänkte iaf ha ett uppbehåll nu i några dagar för att se om kroppen kan avvänjas och sen få samma resultat som jag fick första veckan, en gång till... = ) vi får se.

Jag är hungrig nu, så jag ska ta en banan och gå och lägga mig nu...


Godmorgon

Publicerad 2009-11-07 11:52:26 i Allmänt

Ja jag vaknade för inte så länge sen och har precis käkat frukost. Knäckebröd med messmör och kaffe. Mumms. Jag har fått för mig att det är bättre att bara ha messmör än både smör och pålägg. Det är trotts allt bara 2% fett istället för 40% som i smör. Jag är egentligen inte så rädd för fet mat, men kan man undvika det så är det ju bra.

Vågen visade idag 70,7 så då blev jag lite glad.

Igår åt jag inte mycket så jag var rätt säker på att det skulle visa sig på vågen. Till frukost åt jag 2 mackor och en kopp tee kl 08:00 sen käka jag lunch kl 14:00 då det blev en sallad med bönor, morötter, pinjenötter, olivolja och det vanliga. Men när jag käkat i 20 minuter så orkade jag inte mer så jag gav upp. Innan jag slutade jobbet, typ 18;30 åt jag två knäckemackor och sen åkte jag hem. Väl hemma käkade jag resterande av salladen som blev kvar och det var allt.

Idag ska jag nog mest städa, men sen ska jag ut på en lång romenad i det fins vintervädret. = )

inte ett skit

Publicerad 2009-11-06 08:42:02 i Allmänt

Nä det händer inte ett skit just nu 71,2 stod vågen på imorse, och jag vet att dagarna innan så har vågen visat ännu mer.

Jag har väl syndat en del, med både chips och muffins, men det avgörande är nog att jag inte motionerar, så det är prio ett imorgon när jag är ledig. Då blir det långpromenad eller gymmet.

Nu måste jag sätta fart på fläsket.

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela