I´m going down

Semester

Publicerad 2008-07-24 19:14:24 i Allmänt

Idag har jag varit ledig och spenderade därför några timmar på stranden. Och det kändes bra då min mage såg lite mindre ut i bikinitrosorna. = ) Gårdagen var en riktig bra dag och jag höll min dags diet nästan helt. Jag vet inte riktigt hur många kalorier jag fick i mig igår eftersom jag inte räknar sånt, men meningen är ju att jag ska få hum om hur mycket och vad jag kan äta på en dag utan att äta för kaloririk mat. I morse stod vågen på 74,1 så det är fortfarande på väg i rätt riktning. = )

Imorgon ska jag jobba några timmar och sen blir det semester i Flen. Jag tror inte jag ska väga mig imorgon utan hålla kvar vid tanken att jag vägde 74,1 sist jag vägde mig, sen när jag kommer hem efter en vecka hoppas jag att det är ännu mindre.
Så nu ska jag dricka mitt kaffe och mysa lite, sen blir det mer packning. Om några dagar blir det kanske lite semesterbilder här på bloggen.

Tack och hej för mig så länge

Varannan dag.

Publicerad 2008-07-23 08:08:26 i Allmänt

Jag ska bara skriva lite snabbt innan jag ska iväg till jobbet. Igår var det väl inte en så jätte bra dag om man tänker kalorimässigt, men jag njöt av den dagen. Sol, öl och grillat. = ) Hur som helst så tycks jag ha kommit in i en varannan dag period. Det vill säga varannan dag äter jag nyttigt och varannan syndar jag på något vis. Idag ska  det iaf bli en nyttig dag. Till frukost drack jag en jordgubbs shake. Mmm . Till Lunch blir det en sallad med en massa tomater i. Vi har plockat tomater i Andrés föräldrars trädgård, så nu måste ju någon äta upp dom.  Till middag tänkte jag ta ännu en jordgubbs shake och avsluta med en kopp tee eller kaffe sen mot kvällen.

Jag hittade även en lista på hur mycket kalorier saker och ting innehåller. Och fann där att kaffe endast innehåller 2 ynka kalorier. Självklart är det utan mjölk och socker, men det är inget måste för mig, så det kommer nog bli en hel del kaffe framöver.

Jag återkommer ikväll för att checka av hur dagen har gått..  baj baj

Så här vill jag se ut nästa sommar.. = )

Det går, men det går inte snabbt.

Publicerad 2008-07-21 08:23:38 i Allmänt

Jag talar om min viktnedgång, och även om jag för länge sen misslyckades med mitt mål så är jag nöjd över att det går i rätt riktning. Och det trotts att jag inte tränat något eller knappt rört på mig de senaste veckorna. Igår var en bra dag då visade vågen 74,6 kg och det var länge sen jag såg de sifrorna. men det är några dagar kvar innan vi åker upp till flen och då sattsar jag på 74,0. Nu ska jag skutta iväg till jobbet. Tudelu

Still going strong

Publicerad 2008-07-18 22:32:58 i Allmänt

Vågen stod imorse på 75 kg vilket gladde mig en hel del. Jag var helt söker på att jag gått upp i vikt de senaste dagarna, men icke. = ) Lepigen kanske hjälper endå. Vi får se om vågen vill visa 74 någonting imorgon. I sådanna fall är det förska gången på över ett år, eller mer som jag ser det. jag tror jag vägde runt 70-72 när jag flyttade ner hit. Men då var jag så kär så jag brydde mig inte om min vikt. Det varb synd att jag inte gjorde det, Men men, nu skan ja iaf komma ner till min dröm vikt. Jag har funderar länge och ofta vilken det kan vara. Om jag är 168 så borde jag nog väga 58 kg. och det låter ju inte helt fel. Menså är jag ju byggd på ett speciellt sätt oxå. Jag vill ju inte att tuttarna ska försvinna för mycket och sen gillar jag muskler så 63 kanske..., aja när det börjar närma sig så vet jag nog mer om hur jag vill se ut och vad jag vill väga. Jag nänner mig iaf lite smalare i mina nya kläder.  = ) ska väl lägga in en bild snart.


bull och baj


Det är över nu

Publicerad 2008-07-13 18:24:03 i Allmänt

Det går inge vidare det här.. Nu har det varit karneval och jag vill ju ha kul som alla andra och då blir inte maten den bästa och så blir det en och annan öl. Skönt att det är över nu iaf. Hoppas på en bättre vecka framför mig och förhoppningsvis en del träning och härliga resultat.

Nästa gång jag skriver vill jag skriva något bra och roligt, så jag får se till att det blir så.  Då säger vi så, tack hej


kan inte sluta äta

Publicerad 2008-07-10 22:22:06 i Allmänt

Det har gått skit idag. Jag vet inte vad det är, om det är något hormonellt, men jag kan inte sluta äta. Jag har iof mens och har haft det i typ 2 veckor nu, men jag trodde att jag skulle klara mig nu med tabletterna, men som har ju ingen verkan alls.
Det blev ingen träning idag heller då jag skulle köra 07:30 imorse och sen somnade jag på soffan när jag kom hem. Till råga på allt så träckte jag mig eller fick en nerv i kläm i ryggen idag oxå. så jag kan inte gå fullt upprätt. Men nya tag imorgon och  om jag inte tränar så får jag iaf hålla mig borta från kalorierna.

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig.

Jag vill ha rutiner....

Publicerad 2008-07-08 20:02:39 i Allmänt

Vad är det nu? Vecka tre tror jag sen jag började och vad har hänt? Fortfarande inte ett jota. Vågen står fortfarande på 76 och Lepigentabletterna som jag köpte verkar inte funka alls. De jag hade tidigare märkte jag på en gång att de verkade. Jag fick sådan energi och hjärtklappningar för den delen också, men med det nya receptet så märker jag ingen skillnad alls. Det är meningen att jag ska få mer energi, bränna mer fett och dämpa hungerkänslan. Aja imorgon ökar jag dosen så får vi se om det händer något då. Jag tror att de förra tabletterna jag hade innehöll det nu förbjudna efedrin och det är ju riktigt starka (och farliga) grejer. Så jag har ju alltså inte hållt mig borta från allt som jag inte får äta de senaste dagarna och det tillsammans med brist på motion ligger nog bakom den frånvaranandra viktminskningen. Men innan den här vecka är slut ska vågen stå på iaf 75,0  annars vet jag inte vad jag gör. Imorse blev det iaf en morgonpromenad och imorgon ska jag palla mig till gymmet. Det är dock lite svårt att få allt gjort när man inte har några rutiner. Denna och nästa vecka är det fokus på körkortet, veckan därpå kommer jag att jobba några dagar och sen åker Vi upp till Flen och då blir det ännu svårare att försöka hålla sig till alla regler med bra mat och motion. Förvisso ska jag ha nått mitt mål redan då, men som det ser ut nu så kommer det inte ske. Då blir det bara till att fortsätta tills jag når det målet endå, eller sätt upp nya.

Äsch nu ska jag läsa lite mer teori och slänger här upp en bild från den tiden då jag kunde visa mig i bikini. = ) dock aningen retuscherad.


Knas

Publicerad 2008-07-04 21:53:30 i Allmänt


Jag upptäckte att jag missat ett inlägg från första dagen jag började göra antäckningar om min viktnerdång, så jag slänger in det jag skrev den 23/6 nu.

Hoppas det inte blir för förvirrande. Nu ska jag kolla på film och myyysa


2008-06-23  16.57

Åter från gymmet och oj vad jag mår bra.. Jag är full av energi just nu. Det gick riktigt bra idag på gymmet. Sist jag tränade provade jag att göra flera rep än vad jag brukade. Tex gjorde jag 12 innan så pressade jag mig till att göra 15 eller 20 rep den gången. Det gick jätte bra och idag höjde jag alltså vikterna och körde för det mesta på 12 rep, men på vissa maskiner gjorde jag 15 eller t om  20. Efter maskinerna brukar jag alltid gå i 20 minuter, men jag var så genomsvettig att jag cyklade hem istället. Förvisso tog jag en längre väg hem, men jag kunde nog ha kört slut på mig ännu mer.

När jag kom hem tog jag en dusch, stretchade lite och rakade benen. Det är verkligen något jag borde göra oftare. = )
Efter en omgång med lotion gjorde jag mig en shake och sen kom André hem. Jag sa att han fick äta maten och att jag skulle ta mina shakar. Då fick jag kommentaren att det var farligt, trotts att han inte vet vad mina shakar innehåller. Det är både protein, vitamin och fibrer jag får i mig, utan att få i mig fler kalorier än jag behöver.

Imorgon ska jag nog börja dagen med en Lepigen och sedan en promenad. Där efter får jag se vad jag hittar på. Jag har lite saker att fixa innan jag börjar jobba i Köpenhamn också. Självklart ska jag till gymmet imorgon också och laga lite nyttig mat till mig och André.

Nu får det vara nog för idag. En nöjd Monica

04-07-2008

Publicerad 2008-07-04 21:46:50 i AllmäntNu var det länge sen jag skrev sist, och faktiskt så är det så att det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist heller. Jag har inte haft en så jätte bra vecka om man tänker viktmässigt, matmässigt och träningsmässigt. När jag ställer mig på vågen nu om mornarna visar den ungefär 76. Så jag har ju inte gått upp så mycket iaf. Men men nu är det snart ny vecka igen och då ska det fan hända grejer. Idag fick jag hem en ny burk med lepigen så nu ska jag få massa energi, göra bättre träningsresultat, bränna fett och inte vara så hungrig hela tiden. Det är fortfarande 5-6 kg kvar innan jag når mitt delmål som ska vara nått innan vecka 31. Jag måste nog börja planera mitt ätande lite bättre. Typ vad jag ska äta och när jag ska äta. Så länge jag går på Lepigen så klarar jag mig rätt bra utan mat, men jag vill ju att mina muskler ska må bra också. = )

Så hur har det gått då denna vecka. Jag har ju börjat jobba nu så det blir inte så mycket tid till gymmet nu mer. Men i onsdags när jag var ledig, stack jag till gymmet och gjorde hyfsat bra ifrån mig. I morse gick jag en 30 minuters promenix och lika så i tisdags. I måndags minns jag inte om jag gjorde något, jo jag var nog på gymmet då med, men det gick inte så bra då. Imorgon lördag tänkte jag cykla ut till Saxtorp där André ska spela paintball. Jag vet inte hur långt det är dit eller om jag ens hittar, men det ska bli kul endå. På söndag hoppas jag på att jag kommer iväg till gymmet, då det endå ska regna enligt prognosen.

Jag ska bli lite bättre på att skriva här och även försöka slänga till lite recept eller annat matnyttigt inför viktnedgången. Igår satt jag tillexempel och letade på andras bloggar om före och efterbilder så det är sjukt inspirerande.

Nä nu ska jag försöka att inte äta något onyttigt ikväll fast att jag är sjuuukt sugen och små hungrig på godis.

So long suckers.

30-06-2008

Publicerad 2008-07-04 21:46:09 i AllmäntMåndag morgon 09:19 och jag har precis vaknat och klätt på mig kläderna. Nu har det alltså gått en vecka sen jag började resan mot stl 38. Mitt första delmål är att ha gått ner 7 kg när vecka 30 är slut. När jag började för en vecka sen stod vågen på 78 kg i morse stod den på 75,9 alltså har jag lyckats med 2 kg första veckan. Jag tror dock inte att jag kommer att gå ner mer än 1 kg i veckan fram över. Det skulle betyda 4 kg till och totalt 6 kg på 5 veckor. Hmm jag kanske kan få med ett kg till. Drömmen våre endå att väga prick 70,0 när jag åker upp till Flen men det är kanske lite mycket att hoppas på, men man vet aldrig.

Helgen som var har jag varit mindre nyttig under. Det började egentligen redan i fredags när jag åt upp en liten godispåse med juciegfruts som jag fått hem gratis på posten. På lördagen var vi och åt på restaurang med Andrés päron, Tobbe och Linda. Jag åt iof grillad lax med potatis och andra primörer. Boven i det hela var nog vitlöksbrödet som jag åt. Sen igår söndags syndade jag ytterligare lite. Jag och Eva åkte ut till en liten sommarbutik och tog där även en väldigt mysig fika. Jag åt en hemlagad äppelpaj med någon slags vaniljsås på. På kvällen sen när vi skulle kolla på film åt jag upp den andra godispåsen som jag hade. Det är iof lite nyttigare godis än i vanliga fall, men det smakade väldigt mycket socker, usch.

Men nu är det en ny vecka och jag ska nog endå  tillåta mig att ha mina helger då jag får om jag vill äta saker som är mindre nyttiga. Nu har även min Lepigen tagit helt slut så nu kommer jag går och vara mer hungrig än vad jag varit den senaste veckan. Men det går nog lösa med frukt och grönsaker och en massa vatten. Nu ska jag ut på morgonpromenaden. På återseende.

27-06-2008

Publicerad 2008-07-04 21:19:03 i AllmäntLite snabbt nu bara om vad som har hänt sen sist.. Allt som skulle fixas med jobbet och körskolan är fixat. Vågen stod imorse på 75,7.. weeee = ) och jag var på gymmet idag. Dock kände jag mig lite svagare och tröttare än vanligt, kanske för att jag inte tog min halva Lepigen imorse. Nu äter jag dock mitt malaco godis så jag syndar lite… Återkommer imorgon…


Jag kommer även att försöka slänga in länkar till sidor jag finner extra intressanta och inspirerande när jag samlat på mig några.  Så länge får ni gotta er i en fin bild på en vacker modell

Fat VS Skinny

Publicerad 2008-07-04 20:49:37 i Allmänt

Eftersom jag är så rastlös och saknar tålamod så gick jag in i photoshop och bantade ner mig rejält på noll tid. Kanske inte så snyggt och absolut inte nogot mål att sträva efter, men kul att se skillnaden..

2008-06-23 14:26

Publicerad 2008-07-04 20:47:05 i AllmäntDå försöker vi igen. I februari kom jag nästan ner till 75 kg, idag står vågen på stadiga 78 igen och jag är rädd att det kommer att öka ännu mer nu och ännu fortare. Därför ska jag försöka igen att gå ner i vikt. Tyvärr blir det inte på det hälsosammaste sättet då jag är lat och vill alltid ta den lättaste vägen för att se resultat snabbt.

Efter att ha kollat på lite thinspiration på youtube har jag fått upp motivationen till att träna och våga vara hungrig. Anledningen till att jag äter är mycket för att få en trygghetskänsla tror jag. Därför har jag idag börjat med Lepigen igen för att minska hungerkänslorna och endå få energi. De dumma är bara att jag bara har en halv tablett per dag i 6 dagar framöver, där efter hoppas jag att jag kan klara mig utan tabletterna.

Oj nu har det slutat regna så nu måste jag skynda mig till gymmet.

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela