I´m going down

69.8

Publicerad 2009-02-16 09:13:18 i Allmänt

weeeee imorse stod vågen på 69,8. Äntligen har jag spräckt 60 gränsen. Under hela förra veckan när jag var så duktig och åt en massa nyttiga saker så hände det inte ett piss med min vikt, jag blev bara uppsvält av all frukt som jäste i magen på mig. Jag var nära på att ge upp och återgå till det osunda levenet igen, men nu vet jag att det fungerade. Jag fortsätter med reduxin nu oxå när jag börjar käka lite mer kolhydrater så får vi se vad som har hänt om en vecka igen.

baj baj

detox dags

Publicerad 2009-02-09 22:18:08 i Allmänt

Japp idag har jag påbörjat en 14 dagar lång detox period för att rensa ur kroppen allt skit och börja om från början och bygga upp min kropp med bra saker.

Jag har även käkat reduxin i typ tre-fyra veckor, men jag ska sluta med det tills jag är klar med detoxeringen. Det har endå inte hänt ett skit och jag har inte gått ner med reduxin. Det kan ju bero på att jag endast tog ett piller om dagen när man egentligen skulle ta två till varje måltid, så cirka 6 om dagen. Aja när jag börjar äta mer mat igen ska jag fortsätta med reduxin.

Dag ett med detox har gått väldigt bra. Jag trodde det skulle bli mycket värre, men jag har inte varit speciellt hungrig eller mått dåligt över huvudtaget. Jag började med att dricka ett glas varmt vatten sen gjorde jag lite hushålls sysslor och slängde ihop en smoothie bestående av avokado, apelsinjuice och frysta hallon. Jag slängde i lite linfrön också för att få en lite matigare känsla. Så ett glas smoothie och en kopp grönt tee till frukost. Lite senare på tåget drack jag resten utav smoothien innan jag kom till jobbet. Till lunch åt jag kålrot, morötter, blomkål, broccoli och schalottenlök som jag fräst ihop med olivolja och lite kryddor. Inte så dumt faktiskt och till det drack jag grönt tee igen. Runt 17-tiden började det kurra lite så jag tog en banan och ett glas vatten och det höll jag mig på tills jag slutade och åkte tåget hem, då blev det lite morötter och mandariner.
Kommer man hem 21:30 som jag gjorde idag så är man kanske inte så sugen på en massa mat så jag tröck i mig 2 apelsiner och en kopp grönt tee. Det är vad jag har ätit och druckit idag och jag är väldigt nöjd. Imorgon är jag ledig så då ska jag handla en massa mat och planera vad och när jag ska äta i vecka.


Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela