I´m going down

so far so good

Publicerad 2010-10-31 19:16:53 i Allmänt

Nu har det typ gått en vecka sen jag började äta efter LCHF och jodå det känns bra. Först ökade jag nåt hekto men igår var jag fortfarande på 73,0 som jag var på när jag började, så det känns skönt att veta att jag inte har gått upp av allt fett jag sörplat i mig.

Nu ikväll har jag gjort en champinjon och köttfärsgratäng som var riktigt fet och god. Champinjoner i botten och sen varvade jag med ost, smör och köttfärsås. Toppa med mer ost och sen lite grädde på det.. Mumms. = )

Mätt och belåten är något som man ofta är, och det känns tryggt tycker jag..

Hoppas nu på att få fart på fettbränneriet nu under kommande vecka.. = )

Om det är någon som har någon erfaranhet av LCHF så får ni gärna skriva till mig och berätta....


Zoe Saldana

Fett fett fett....

Publicerad 2010-10-26 10:18:32 i Allmänt

Japp nu är det något nytt på g här. Som vanligt när jag skriver så har jag fått någon ny idé eller ny diet. Denna gång är det LCHF som gäller. Low Carb, High Fat som det egentligen heter går ut på att äta typ så som man gjorde för 9000 år sen. Det vill säga kött, fett och en och annan grönsak. Bröd och pasta är big no no vilket kan bli svårt för mig, men om jag bara kan hålla mig mätt på fett och kött så ska det nog inte bli några problem. Jag tror nog att min kropp är gjort att gilla den här dieten. Så nu till fukost har jag käkat stekt bacon och grädde i mitt kaffe.. mumms..

Jag återkommer när jag har något att säga..

Vill ni läsa mer om det här är det bara att klicka på bilden nedan...
En vacker dag kanske

Publicerad 2010-10-12 21:35:30 i Allmänt

Nja.... Motivationen är ju inte på top precis när det gäller att leva hälsosamt och försöka gå ner i vikt...
Mitt liva har varit lite tomult och jag har inte haft bra matvanor. Jag har varit tvungen att äta i förebyggande syfte då jag inte har vetat när jag kan få äta nästa gång.... och det i komination med att INTE motionera är ju inge vidare...


Men bemärk futurom formen jag skriver i, för tanken är att jag ska ändra på det... Nu är det nytt jobb och nya vanor som gäller.. Idag tog jag mig en promenad med kameran genom kohagar och slottsparker, och imorgon ska jag införa den dagliga morgon promenaden... mmmm Jag får ju skämmas om jag inte tar tag i det imorgon.. Sen måste jag försöka vara lite mer medveten om vad jag stoppar i mig...

Mmm bra då säger vi så... Kollar på nya Americas next top model och försöker bli inspirerad...


Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela