I´m going down

Lepigen igen

Publicerad 2010-05-05 20:47:29 i Allmänt

Jag beställde några bikinisar från H&M som jag fick hem igår och provade. Vi åker ju till Kreta om 3 veckor drygt och det är ju alltid kul med lite nya bikinisar, men nej... Det var inte kul att se sig själv i bikini nu. Jag valde dessutom att ta en stl mindre i trosorna då jag tycker att 40 har blivit för stort, men nu skar det istället in på sidorna och förvärrade helhetsintrycket ännu mer. Typiskt.

Så i ännu ett desperat försök ska jag ge mig in i en viktminsknings period. Jag är fortfarande medlem i viktklubb, men följer det inte och räknar inga kalorier. Det funkar inte för mig. Istället har jag beställt en ny laddning med Lepigen igen. Det var ju ett tag sen jag käkade det sist, men då vill jag minnas att det iaf fungerade lite i början iaf, så jag provar igen. Om jag så bara kan gå ner 3 kg innan Kreta så är det ju alltid nåt. När jag väl är där så kommer jag inte bry mig om hur jag ser ut, utan bara njuta av solen och värmen.

Om det går bra för mig så kommer jag uppdatera här på bloggen, men hör ni inget från mig så går det nog inge vidare. = )

Nuvarande vikt är ca 73-74 kg och det jag siktar på i förstahand är att komma ner på 69, sen får det gärna rasa 10 kg till. = )

Nu ska jag gå och fixa matlådorna till imorgon.

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela