I´m going down

71,2

Publicerad 2009-10-30 22:27:05 i Allmänt

jepp nu har det börjar röra på sig igen.. Jag har dock lite ångest nu efter att ha käkat naturgodis som middag..

Får se imorgon hur mycket jag ska ångra mig...


Miranda Kerr, hon är som en liten bambi. = )

pust och stön

Publicerad 2009-10-28 20:29:13 i Allmänt

Jag vet inte hur det går längre... Eller jo jag vet att det inte går bra iaf. Imorgon ska jag väga mig och jag är rätt säker på att vågen kommer visa plus och inte minus. Idag blev det en del knäckemackor med ost och leverpastej till frulle, Thaimat till Lunch och nu när jag kom hem käkade jag mera knäckemackor med ost och marmelad. PÅ en skala mellan ett och tio, hur bra mat är det för en person som ska gå ner i vikt.... = ( usch det är inte lätt och roligt längre. Tråkigt och svårt bara, och det är så jag ger upp. Jag får inte ge upp nu när jag laggt ner 900:- på tabletterna och jag vill såå gärna vara smal till nästa sommar iaf.

Aja jag ska försöka ha en bättre dag imorgon och försöka hålla mig till morötter istället för knäckemackor med fett och socker på.


Gisele Bundchen

72

Publicerad 2009-10-26 21:23:25 i Allmänt

Japp var nere på 72 nu, men asså det är ju inte alls samma lycka som det var i början, Jag måste verkligen planera mera om hur jag ska äta, eller rättare sagt inte äta....

Jag är så jäkla otålig, och det är väl därför jag aldrig lyckas. Jag har inte tålamod till att utföra en diet tillräcklgt länge för att få ordentliga resultat.

Nu blir det morötter resten av veckan så kanske jag kan få fart på fettet igen. = )

72,5

Publicerad 2009-10-23 22:07:37 i Allmänt

Aja så mycket har ju inte hänt, men det går åt rätt håll iaf...

Det var väl allt



Super vackra Monica Bellucci



är det roliga slut nu

Publicerad 2009-10-22 21:37:59 i Allmänt

Jag har inte vägt mig på två dagar då jag inte hunnit  på morgonen den senaste dagarna, men imorgon har jag sovmorgon och då ska jag kliva up på vågen igen.

Dock är jag lite rädd för att jag ska ha gått upp istället för ner. Sist jag vägde mig så hade jag ökat lite och det är ju inte det som är meningen.

Idag har jag dessutom ätit lite mer än vanligt och igår blev det nästan inget alls. jag hann lixom inte. Och nojig som jag är tror jag ju att jag går upp i vikt om jag inte äter, och jag tror att jag går upp om jag äter. ag tror även att jag går upp om jag tränar, men jag vet ju att äta lagom så att kroppen kan förbränna och motionera mer än man äter, så ska det ju gå åt rätt håll.. Lättare sagt än gjort bara...

Nästa vecka SKA jag börja träna.


okej vi hörs imorgon.

Den som väntar på något gott...

Publicerad 2009-10-20 20:35:19 i Allmänt

Idag har jag inte vägt mig och det är just för att jag tycker det är roligare att vänta lite och sen kanske se större skillnad på vågen, än om man väger sig varje dag.

Matmässigt så har det varit bra tycker jag nog.
Käka en liten skål fil och musslie och skulle dricka en kopp tee till det, men det gick inte ner varken allt tee eller fil. jag var såå mätt.

I vanliga fall när jag börjar 08:00 så brukar jag bli vrålhungrig vid 09:00 och äta en frukost nummer två. Inte idag Idag var jag inte hungrig alls och käkade lunch vid 11 tiden bara för att Karin på jobbet behövde käka sin lunch då och det är roligare att äta tillsammans. Jag hade två potatisar och en bit köttfärslimpa som matlåda, men fick slänga e sista bitarna. Dessutom hade jag bakat kaka till tjejerna på jobbet så jag tog en bit äppelkaka oxå, men oj vad jag blev mätt. Det gjorde riktigt ont  magen och jag ångrade det lite. Men sen fortsatte jobbet och jag var inte hungrig på hela dagen, men Eftersom Karin behövde piggna till så sa jag att vi skulle fika. jag tog en kaffe och en bit äppelkaka till, men hade lika gärna kunnat vara utan.

Det var först på vägen hem som jag kände en liten gnutta hungerkänsla och kune ha tagit mitt äpple, men jag orkade inte. Nu när jag kom hem var jag och är fortfarande lite lite hungrig men jag tog en kopp tee som jag dock bara hann dricka halva av innan jag spillde ut den. Ett äpple på det och nu får det vara bra. Jag skulle ju kunna äta något mer men jag känner inte att jag måste eller orkar.

Imorgon ska jag nog ställa mig på vågen igen och se vad som hänt.

Jag ska nog hålla mig till Måndag, onsdag och fredag som vägar dagar.



Resultat efter en vecka

Publicerad 2009-10-19 12:49:22 i Allmänt

Nu har det gått en vecka sen jag började med Generisk Reductil och oj vad det har hänt grejer. = )

Förra måndagen stod vågen på 75 kg och idag visar den 72,3 kg. woohooo.

Det är kul när det händer saker och ting, men att gå ner nästan tre kg på en vecka det tycker till och med jag är lite för mycket. Så denna vecka ska jag äta lite mer och framför allt då protein så att jag inte florar så mycket muskler.

Förhoppningsvis blir jag av med min förkylning snart oxå så jag kan komma till gymmet och svettas lite. = )

Jag har ingen som helst aning om vad som har hänt om en vecka och jag vågar inte ens gissa vad vågen står på då.

Nä nu ska jag ta ochstäda här hemma och sen ska jag åka och handla mat...

To be continue

bilder som talar osanning

Publicerad 2009-10-18 12:34:16 i Allmänt

Bilder behöver inte vara verkliga för att man ska tycka om dem och det gillar jag. Jag har hittat lite bilder som kan vara kul att se.  Obs. alla mina bilder är alltid retuscherade mer eller mindre


Jag för några år sen. En hemsk bild på mig som inte visar en så smickrande bild av mig. Den högra bilden är ju då extremt retuscherad som ni ser. = )


Denna bild gillar jag mycket, men den är ju inte helt ärlig den heller.


En riktigt gamal bild som jag gjorde för snart 5 år sen. Mitt huvud på en dockas kropp.

72,7

Publicerad 2009-10-18 10:34:05 i Allmänt

Jag trodde inte det skulle hända så mycket idag, då det slan ner en och annan bulle igår, men det var ju lördag. = )

Men det fortsätter i rätt riktning så jag är nöjd. Minus att jag är förkyld då.

Länger upp lite bilder på underba Carolina Gynning så jag blir glad


Väldigt rolig bild det här. = )

Så skandalöst glamorös

72,9

Publicerad 2009-10-17 13:08:22 i Allmänt

Solen skiner just nu och imorse stodd vågen på 72,9 weeeee = )

Jag har en teori om att det jag inte äter idag kommer visa sig på vågen om två dagar. Alltså eftersom jag åt en hel del igår så kommer det inte bli så roliga nyheter på vågen imorgon. Men men

Jag är rätt nöjd med att gå från 75 kg till 73 på mindre än en vecka. Så det gör inget om det inte händer mer denna vecka. Jag vill inte att det ska gå för fort heller.

För övrigt så går det väl si så där  tycket jag. även om jag mindskar i vikt så känns det inte liak tryggt som första dagen. Första dagen hade jag en känsla i magen nästan hela tiden av att jag var mätt och inte kunde äta mer, men nu käns det nästan som vanligt igen. Jag äter min frukost , men kan endå bli hungrig 3 timmar senare. Och det är lite jobbigt för jag vill inte falla tillbaka till att äta mer än jag förbränner.
men en sak är söker och det är att jag inte har några direkta biefekter och det är skönt. Jag är lite torrare i munnen och dricker lite mer än vanligt men det är bara bra, för jag är så dålig på att dricka vatten och har alltid haft förlite vatten i kroppen. Dessutom läste jag att man ökar förbränningen om man dricker mer vatten, vilket kan stämma. Jag har alltid haft låg förbränning och dricker väldigt lite vatten, så det ska det bli ändring på.

Även om jag gått ner i vikt så har jag inte blivit smalare än, för det tar lite tid för kroppen att dra ihop sig. = ) Om två veckor tror jag att jag kan märka skillnad på kläder och så. Jag känner mig iof lite smalare och inte så pluffsig just nu, men det har ju att göra med andra saker oxå. Jag har precis haft mens så det är inte en massa hormoner som strular just nu, men det kommer ju säkert komma.

Aaa jus det måste säga att jag var duktig igår och köpte inget godis när  vi var på hemmakväll ochhyrde film. Det har nog aldrig hänt förr, då dom har det bästa godiset i stan. = )

Nä nu ska jag softa vidare, och kanske att jag drar mig ut på en promenad sen. = )


Underbar bild på Ashley Olsen.

73,7

Publicerad 2009-10-15 05:51:47 i Allmänt

Yes. det går åt rätt håll iaf.
måndag 75
tisdag 74,6
onsdag 74,3
torsag 73,7

=)

Nu har jag börjat

Publicerad 2009-10-13 21:55:25 i Allmänt

Igår (måndag) började jag äta generisk reductil och än så länge går det väl bra. Igår kände jag nästan ingen hunger alls. Jag tänkte på mat som vanligt men jag var inte sugen eller hungrig och det var skönt. Så igår blev det en skål med fil och myslie till frulle och en liten pastasallad med grillad kalkonfilé till, och jag åt inte ens upp allt. Sen åt jag ett äpple på tåget hem och sen jag jag och la mig.

Jag vägde mig dock inte i måndags, men jag tror att jag låg på ca 75 kg. Imorse vägde jag mig och låg på 74,6 och det var ju inget speciellt eftersom jag inte vet vad jag vägde innan. Idag jag jag käkat lite mer men efter en hel dag med mat så vägde jag lika mycket som imorse. = )

Jag ska skriva lite mer om hur det går och hur jag mår till helgen, och jag hoppas att vågen visar lite mindre.

ciao så länge.



Vill se ut så här i sommar? Ja tack... = )

Är det dags imorgon kanske?

Publicerad 2009-10-08 22:28:35 i Allmänt

Idag fick jag hem mina piller, men jag vet inte om jag ska börja imorgon eller om jag ska vänta tills på måndag eller iaf söndag innan jag börjar käka dem. Jo jag gör nog så. Det känns som att det är bättre att börja på en måndag, fast om det nu skulle vara så att jag får några biverkningar så är nog söndagen bättre då jag slipper vara fast på jobbet. Mmm söndag får det bli och 60 dagar framåt. Det betyder att jag börjar den 11 oktober och slutar den 9:e december.

Ja vi får väl se vad jag väger då? förhoppningsvis 67kg kanske.

Sen har jag bara 5 kg till innan jag kanske är nöjd.

Generisk reductil

Publicerad 2009-10-05 07:45:07 i Allmänt

så idag har jag slängt iväg en beställning på generisk reductil. Det är bantningspillret som är ämnat för överviktiga som har ett bmi på över 30. Jag ligger på 26 så jag är nära nog  tycker jag. Garolina gynning använde dessa och tyckte dom borde säljas utan recept här i Sverige. Jag vet inte vad jag tycker om det, men vi får se hur det går för mig..

Förhoppningsvis har jag tagit mitt första piller om en vecka. = )

Puss och kraam

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela