I´m going down

En vecka med LCHF

Publicerad 2013-02-07 10:22:00 i Allmänt

Ja happ då har det gått en vecka sen jag började med LCHF och det har väl gått hyfsat bra. Jag har inte gått ner i vikt = ( men 2 cm runt midjan så det har iaf inte blivit värre. Och så har jag fått äta god mat, lärt mig laga nya rätter och sluppit gå hungrig. Fast det har jag endå, pga tidsbrist till att äta själv... = ( Så vad har gått fel... För det första så har jag syndat minst tre gånget. Det har blivit en fralla igår på mammagruppen, lite kladdkaka, 30-års kalas med tårta... och fika hos svärföräldrarna med kaka där oxå... Det har ju inte blivit några större bitar men så många gånger gör nog skillnad. Jag har ju inte sovit en hel natt på snart 4 månader och den senaste tiden har det varit riktigt illa, och det påverkar nog oxå viktnedgången. Jag tror även att jag ätit för lite/ för sällan för att kroppen ska kunna hålla igång förbränningen och slutligen så har jag rört på mig för lite. Dock kom jag ut på en joggingrunda i tisdags tillslut... = )
Så nu när jag ser resultatet av denna vecka så ska jag försöka göra en bättre vecka nu så man kan börja droppa i kg oxå.. jag vill ju ner under 80...

 En väldigt gammal bild från när man var Ung. = )  Jag var lättare då, men livet är lättare nu. = )

Kommentarer

Postat av: Vivianne

Publicerad 2013-03-22 14:22:48

Så underbar bild , vad vacker du är min älskling.
Jag hittade din bantarblogg först idag så jag får säga hejja hejja kämpa på. Jag kämpar ju själv på med bantning men det har bara ändrat kroppen lite inga kg som man går ner men det är väl för man är lite gammal :-)))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela