I´m going down

72,8

Publicerad 2008-09-04 11:33:36 i Allmänt

Jag blev så glad och nästan lite förvånad imorse när jag ställde mig på vågen. 72,8 stod den på och det var nog 5 år sen jag var nere på den vikten. Idag är jag ledig från jobbet och ska försöka producera lite bilder som jag kan lägga upp här så får vi se om det syns någon skillnad sen sist. Anledningen till att jag var förvånad att jag gått ner, beror på maten jag ätit mest. Jag har käkat en ordentlig frukost varje morgon kl 06:30 och sen har jag lunchat vid 12- 13 tiden och då har jag endå käkat bra mat som gjort mig riktigt mätt. Sen har jag även käkat typ middag igen när jag kommer hem vid 19-20 tiden, så kalorier har jag nog fått i mig minnsan. Det har även blivit lite junk i form av choklad, latte och kanelbulle, men tydligen så har jag rört på mig tillräkligt för att det inte ska sätta sig. Förra veckan simmade jag och det ska jag göra idag också men annars har jag inte tränat någonting direkt. Men med mitt jobb som jag har nu så behövs nog inte det då jag springer runt heela dagen och ibland får jag även stå på tåget fram och tillbaka.

Nä jag är nöjd faktiskt, men jag känner mig så trött i kroppen fast att jag fick sovmorgon imorse, men det beror nog mycket på att jag är förkyld också.

Nä nu ska jag tralla vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela