I´m going down

Guess what?

Publicerad 2010-11-24 10:10:00 i Allmänt

Det blev inte så mycket till jetset diet denna gång,, vet inte varför, men det bara känns som att jag inte har någon harmoni i kroppen, så nu de senaste dagarna har jag bara ätit precis vad jag vill och även sovit massor. så snart är jag nollstäld igen och kan ta nya tag. Jag ska troligtvis skaffa mig ett gymkort kästa vecka när jag är ledig... Japp det är planen..

fuck fett back to jetset.

Publicerad 2010-11-15 07:37:57 i Allmänt

Nä nu är det slut på fett dieten. Det blev för mycket för mig och det kändes inte som att jag mådde så bra av den. Svårt var det oxå att hitta på vad man skulle mätta sig med. 5 %kolhydrater, inte så svårt att få i sig. 20 % protein, inte heller såå svårt, men 75% fett däremot..... Vart hittar man allt det här fettet... Nää jag gav upp och gick upp. 3 kg nästan.

Så nu kör jag på en liten jetset diet igen... Det blir väl tredje gången, och denna gång ska jag verkligen försöka hålla mig diciplinerad och fokuserad.

Fördelen med denna diet är att man kan komma ner i vikt ganska snabbt, även om det mest är vatten som försvinner så känns det bra i kroppen och man vill fortsätta.

så jag hör väl av mig igen när jag har något att säga.. Nuvarande vikt är för övrigt 74,2 kg.... = (

Jag är så nyfiken på att se hur jag skulle se ut om jag vägde typ 60... Jag minns när jag var 14-15 år, då vägde jag 63, men var nog kortare då.. Då hade jag C-kupa oxå. nu har jag typ J.... mycket som förändrats på 10 år...pHOTO: JIMMY BACKIUS

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela