I´m going down

Stressa sig smal

Publicerad 2008-08-31 12:41:58 i Allmänt

Idag stor vågen på 73,1 vilket är det hitills lägsta jag vägt igen på mycket länge, och jag tror det beror mycket på mitt nya jobb. Mina dagar ser ut så här ungefär. Jag går upp  kl 06:00 och käkar frukost. Det blir oftast en skål myslie och fil eller en macka eller 2 med en kopp kaffe eller juice. Sen vid 13 tiden har jag en halvtimmes lunch och är då så stressad att jah nästan inte har någon aptit. Det har då blivit en sallad eller frukt och en kopp kaffe på det. Sen kommer jag hem efter 20.00 någon gång och då är jag riktigt trött så jag går och lägger mig nästan på en gång aptiten är inte så stor då heller, men jag harv iaf käkat något innan jag gått och laggt mig om kvällarna. Sen att jag står upp eller springer mer eller mindre hela dagen gör ju sitt att jag går ner i vikt. Så jag hoppas bara att det fortsätter så här och att jag fortsätter må så bra som jag gör nu. = )

I våras köpte jag 2 par jeans som var en och två stl för små, idag fick jag på mig de minsta paret vilket var väldigt kul. Så nu har jag stl 32,30 i jeans. Jag har även ett par byxor som är stl 38 som jag hoppas att jag får på mig innan jul iaf. = )

Nä nu ska jag ut och köpa blommor. Tudelu

Skit oxå

Publicerad 2008-08-28 08:10:28 i Allmänt

Idag stod vågen på 74 igen och jag är väl lite besviken, fast bara liten. Igår var jag och simmade 1000m vilket var riktigt skönt. Jag tror oxå att vikten kan ha att göra med att jag har mens just nu och känner mig allmänt uppsvälld. Men men jag kör på och ska försöka hålla mig undan allt onyttigt. Blää jag vill bara gå och lägga mig igen men nu ska man åka till Köpenhamn och jobba.73,9

Publicerad 2008-08-22 08:34:27 i Allmänt

Wiii. vågen stod på 73,9 imorse. mitt mål var att den skulle vara nere på 73 någonting innan söndag. Det bästa vore om den visade 73,0 på söndag morgon. mmm aja vi får se. Jag har iaf planerat maten inför nästa vecka, och dedt blir väldigt vegetariskt med lite inslag av fisk och kyckling. Nu ska jag sticka och köra med körskolan.

Tjoho

Publicerad 2008-08-20 17:11:54 i Allmänt

Vågen visa på 74,0 imorse. Snart är man nere på 73 vilket känns jätte bra. = ) Jag har kollat upp hur mycket jag ska väga för att inte vara överviktig och det var 70 kg jämt. så 4 kg till sen är jag "normalviktig" = ) Idag har jag inte jobbat och orkade med en promenad imorse innan frukosten. Och om jag inte sunkar ihop helt kanske jag tar en promenad till sen ikväll. På onsdag ska jag och Jenny börja simma också, så det känns bra att göra något som man kan få in som en rutin i vardagen.


Trött och illamående

Publicerad 2008-08-17 18:39:49 i Allmänt

Det har väl inte gått speciellt bra med att hålla igen på kalorierna. I förrgår fick André för sig att vi skulle göra langos. vi friterade iof i olivolja, men det kändes väldigt onyttigt endå. dagen därpå, igår var det så soligt och fint så vi stack ut till stugan och grillade med Andrés föräldrar, då blev det både vin, öl, paj och kakor. Usch vad dåligt, men gott var det. Idag började det rätt bra med en stor kopp kaffe till frukost. Sen skulle jag iväg och förstod att jag inte skulle hålla mig mätt speciellt länge så jag tog en liten skål med muslie och ett äpple oxå. Jag och Eva besökte Lasse Flinckmans kafé och då blev det en latte och en chokladkaka, som jag dock inte kunde äta upp för att den var så mäktig. Väl hemma började jag må illa och åt då en tallrik med spagetti och köttfärssås, men inte blev jag mindre illamående för det. Så det enda jag kunde göra så var att gå och lägga mig. Nu har jag vaknat till och mår lite bättre. Det kan vara så att jag har druckit för lite, vilket jag brukar göra. Hur som helst så fortsatte jag trösta mig med ett glas mjölk och 2 mackor.. hmm nu får det faktiskt vara nog med ätande för idag..

Hoppas det blir en bättre dag imorgon och resten utav veckan. Jag ska för övrigt oxå börja simma är det tänkt, men simhallen öppnar inte förens den 21:a så jag ska väl försöka komma ut på lite promenader fram tills dess..

Nu pallar jag inte mer.. baj baj

Talar ut...

Publicerad 2008-08-14 13:27:23 i Allmänt

Jag tänkte tala ut lite om varför jag har den här bloggen och vad jag tycker och tänker om det jag gör själv.

Jag började gör anteckningar som jag inte publicerade först utan bara hade för mig själv först. Den största anledningen var nog att jag ville göra föra anteckningar och ta bilder av hur jag försöker gå ner i vikt, men jag skämdes lite över det. Sen bestämde jag mig för att endå publicera det jag gör, för att dela med mig av det till andra. På så sätt är jag inte själv och tanken var nog lite att jag skulle känna skyldighet till att fortsätta och prestera något. Det har alltid varit lättare att göra saker för andra än för mig själv, även om jag själv är den som tjänar på det.

Nu har jag hamnat i en period då jag skäms lite för det jag gör och känner. Jag tittar en hel del på thinspo videos på youtube och jag gillar det. Det funkar faktiskt som en inspiration till att inte äta. Det är just det som jag skäms över. Jag vet att många människor lider av sjukdomar för att dom tänker på det här viset. Det är inte accepterat att tänka så. Men jag är inte sjuk och jag är trotts allt i behov av att gå ner i vikt. Jag tror att det jag skäms över är nog även att jag inte gör det på det rätta sättet. Jag motionerar inte så mycket som jag egentligen borde, jag äter inte efter några modeller utan skadar kanske min kropp istället. Dessutom äter jag bantarpiller som absolut känns som en dålig sak att göra. Men jag kan inte göra något annat än att strunta i att äta ibland och ta mina tabletter. Jag mår endå väldigt bra just nu och har gått ner i vikt för första gången i mitt liv.

Om jag ska fortsätta skämmas över det jag gör så kommer jag aldrig att nå mitt mål, istället tänker jag vara ännu mer öppenhjärtat och berätta allt om vad jag stoppar i mig och hur jag mår.

Jag vet att mitt beteende inte är någon förebild för yngre tjejer som redan har en normal vikt, men däremot är jag en förebild för alla som faktiskt är överviktiga och äter för mycket. Man måste bryta den onda cirkeln och bli normalviktig innan hela kroppen havererar.

Nog om detta nu. Jag önskar att jag hade några bilder som kunde visa på lite förändring av min kropp, men jag tycker inte att det är något märkbart än, så jag avvaktar ett tag till.
Börja om från början

Publicerad 2008-08-10 11:15:20 i Allmänt

Ja det känns nästan som att jag får börja om från början nu med att vara nyttig. Denna vecka har inte varit så mycket bättre än min semstervecka, utan det har blivit en hel del läsk och godis och inte allas speciellt mycket grönsaker. Usch och blä, men nu ska jag fan ta tag i det här och fortsätta neråt. Idag stod vågen på 75, och jag tror att jag måste sätta upp mål och deadlines för att jag ska lyckas. Ett mål jag har är att gå ner ett kilo i veckan, vilket kan bli svårt ibland, så därför vill jag även ha ett mer långsiktigt mål. Det som eventuellt kommer att hända nu mot hösten är bland annat att jag ska åka upp till Västerås och festa och träffa mamma. Jag vill även upp en sväng till lilla Flen och festa loss med min homy Sandra och sen så ska jag kanske sticka på en sistaminutenresa med mina systrar. Men när jag inte har något datum för något så känns det svårt. Ja jag kommer väl på något snart antar jag. Min plan nu är iaf att jag ska göra ett matschema för veckan som kommer och sen även planera in när jag ska ut på promenader. jag kommer att vara på körskolan måndag till onsdag och på torsdag ska jag till Köpenhamn inför nya jobbet, men det kommer nog finnas tid för någon timmes träning här och där. Jag ska ladda hem lite ny musik och ta med min underbara lilla mp3 ut på en promenix, för att göra allt roligare.

Nu gäller det att hålla motivationen på topp. Lite uppmuntring skulle inte skada heller. = )

Svull semester

Publicerad 2008-08-03 21:33:01 i Allmänt

Usch vad jag har svullat under min semestervecka. Det är inte riktigt bra det, men jag har iaf njutit av allt jag stoppat i mig, men nu är jag hemma igen och nu ska jag fortsätta vara nyttig och fortsätta i rätt riktning. Jag har inte ställt mig på vågen än men gör kanske det imorgon när jag vaknar. Jag vågar inte ens gissa på hur mycket jag har gått upp i vikt under veckan som varit. Aja nu glömmer vi det och fokuserar framåt istället. Jag är sugen på att modella igen då det var jätte länge sen sist jag blev fotad. Eventuellt ska jag kanske hitta på något med en fotograf här i från stan om ca 2 veckor och då blir jag lite mer sporrad till att gå ner så mycket som möjligt tills dess. Vi får se hur det går. Nu ska jag iaf gå och lägga mig för imorgon är det jobb som gäller.

Vi höres imorn tror jag... baj baj

Om

Min profilbild

Monica

Skriver mest för mina nära och kära jag har här i vårat avlånga land som jag kansake inte träffar så ofta som jag vill, men även för er jag träffar dagligen. Jag skriver så som jag är. Om allt och inget och efter humör.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela