snart tre veckor

Ja snart har det gått tre veckor sen Casper kom till oss och det är ju sjukt vad tiden går fort. Det känns snarare som att det var en vecka sen och jag har ingen aning om vad vi gjort den senaste tiden. En anledning till att hjärnan inte hänger med är nog bristen på sömn som råder hos mig och André. Jag tror jag går back 5 timmars sömn per dygn när det är som värst, men nu känns det lite som att man skiter i sömnbristen  och bara tar allt som det kommer. Jag är så glad och känner lyckorus när jag ser mina fina barn och tänker på allt roligt man har  att se fram emot.
 
Just idag har det varit en riktigt bra dag fast att Cornelia är förkyld och fick feber nu på kvällen så hon somna redan vid 18:00 och Casper har lite ont i magen och är lite snorig han med. Men annars så har dagen varit skön och jag har inte haft en tanke på att sova middag trots att tid har funnits till det..
 
Nä jag skulle egentligen bara lägga upp lite bilder och sen ska vi kolla på lite film innan det är läggdags...
 
Skänker en tanke till stakars Fredrik som ligger på sjukhus och har ont i magen. Hoppas dom hittar felet snart och att du slipper ha ont och får åka hem igen...
 
puss och kram.
Jag la ifrån mig Casper i Cornelias säng för att städa upp på golvet och då somnade min lilla gullis... = )
 
Mina mysisar i soffan...= )

RSS 2.0