Allt för att inte städa

Just nu går jag runt i skiten här hemma och irriterar mig på att jag aldrig hinner städa klart. Man börjar i ett rum men så hittar man skit i alla andra rum oxå, och innan man hinner bli helt klar med ett enda rum så vaknar skruttan och då är det kört. Men nu när hon precis somnat och jag egentligen borde städa så drar jag mig verkligen för det. Så för en gångs skull passar jag påoch bloggar lite.

Senaste uppdateringen är att vi haft otroligt fint väder i flera dagar i rad, men så  kom regnet idag. Det känns faktiskt helt ok att slippa vistas ute en stund nu. Tidigare idag åkte vi över till Ellis och Ängla på en liten playdate/fika, men efter en timme kom jag på att Cornelia skulle på läkarbesök (rutinkoll) idag, men jag glömt tiden, så det blev till att åka hem och kolla upp. Nästa vecka drar André till Swedenrock i nästan en vecka, så då blir det tjejvecka delux. Samira kommer även ner över helgen och förgyller vår tillvaro.

Kotten i magen eller Arne som vi kallar honom är i full gångn med att sprattla och sparka. Vi har ju inte kommit på något namn än, men i andranamn ska han heta Arne efter 4 andra Arne som finns i våra släkter. Det har nog funnits fler, men både min och Andrés farfar heter Arne och båda våra pappor heter Arne i andranamn, så det är givet att det blir en Arne till. = )

Nä nu får jag nog ta mig i kragen endå och röja lite efter vår lilla personliga tidningsförstörare som gått loss i vardagsrummet..

Trevlig dag på er.Ängla är en bestämd liten dam... = )11 maj

Idag fyller min, och världens bästa storasyster år. Grattis Anneli på din 28 års dag. = ) 2 år kvar till 30 Bara.
Jag misstänker att du har en mysig dag idag och när ni kommer ner nästa vecka så får vi mysa till det ännu mer.. =)

På torsdag kommer alltså Anneli och Fredrik ner och på fredag kommer även bästaste lillasyster Carro och Joel ner också. = ) På schemat står bland annat ett besök på restaurang Tegel i Rydebäck. En tripp till Malmö och nån liten naturupplevelse ska vi nog hinner med oxå... = )lite från mobilen


Det går undan och....

jag hinner inte riktigt dokumentera allt som händer nu, men istället så hinner jag njuta av det. I lördags var vi på kalas för namngivning av lilla Nelly och Nova som fylllde 6 år. Det var mycket trevligt, men vi hann inte vara där så länge som önskat. Sen bar det av till Cornelias farmor och farfar och där lämnade vi lillflickan...Hon sov alltså borta för första gången, och det gick jätte bra. Vi åkte hem och gick på 80-tals fest i grannens garage och vann pris för bästa utstyrsel...  Jag och André var överrens om att rätt personer vann, men vi hade kunnat ge ännu mer.. = )Om man säger så, så börjar vårt peruklager läxa och det kan vara bra med tanke på hur mycket vi tycker om att klä ut oss. Samma dag sa Cornelia även tydligt Mamma... Fast hon sa det till André, men hon sa det... = ) Stolt blir man över den tösen. Tänder har hon oxå gott om. det är nog 8 som brutit igenom nu. Det går även  framåt på ta sig framåt fronten. Sätter man henne på golvet så kan man räkna med att hon inte är på samma plats som man satt henne på efter några sekunder. Det kryps inte men hon hasar sig fram på rumpa och knä, så det är konstant blåmärken på ena knäet... = )

Nu ska vi städa lite för idag kommer Dessi och  Anders och hälsar på.RSS 2.0