uppdatering kring lillebror

Ja lillebror heter fortfarande bara Lillebror och jag har svårt att tro att  vi ska hinna komma på något namn som vi båda är eniga om, men men Arne i andranamn blir det iaf.
 
När jag var på mvc sist gjorde vi ultraljud och mätningar av allt som gick att mäta typ. Alt var kanon som väntat och lillkillen vägde uppskattningsvis 2400 g och fortsätter det i samma takt kan det sluta på 3,7 till 3,9 när det är dags att komma ut. Men mycket kan hända.  Han kan bli sen eller tidig och han kan växa mer eller mindre den sista tiden.
Det ska bli sååå spännande att få se honom för första gången.
Just nu försöker han sparka sig igenom magen på mig och det är Inte skönt. Sjukt vild unge  är vad han är, iaf nu när han ligger i magen...
 
Nästa vecka är det mvc igen, men det är nog inget speciellt vi får veta då mer än att jag är grym på det här med att vara gravid... = )
 
På måndag bär det av till Ullared och jag kan lugnt säga att jag ser fram emot den dagen. Jag är sååå shoppingsugen och listan är redan lång på saker vi ska kolla på... = )
 
Det kommer att bli lite nya fina saker till Lillebror, lite vinterkläder till Cornelia och ett och annat rengöringsmedel.
 
Nä nu ska jag hoppa i säng och ladda inför  min näst sista dag på jobbet... = )
 
Vecka 33.
 
på bröllop på Dalarö förrahelgen....=) 2 nätter från Cornelia, men vi klarade oss bra alla tre.
 

Nu går hon....

Igår började Cornelia gå på riktigt....=)
 
http://www.youtube.com/watch?v=smKoMIltCsQ&feature=colike
 
 

RSS 2.0