En svan...

Just nu vill jag bara ha en Svan....Det vill säga huset Svanen från Fiskarhedenvillan. Idag åkte vi ut till Munkebäcj för att titta lite till på de tre tomterna som finns kvar för sörsäljning och kom fram till att det faktisk är den billigaste som vi gillar mest. Den var den plattaste oxå och det betyder billigare arbetskostnad för att fixa till tomten oxå..

På Onsdag åker vi ner till Malmö för att snacka med Fiskarhedenvillan och hoppas på att de kommer fram till lika optimistiska sifror som vi gjort när vi räknat på projektet.

här fint vill vi bo...Ge mig sommar.... nu...

Jag är så trött på allt som har med vintern att göra.... idag sken solen så fint genom fönstret på fikarummet. Jag hoppades så innerligt att solen skulle vara kvar när jag körde hem, men det var lite för optemistiskt tänkt av mig.. Det var ju så klart mörkt vid 17-tiden....

Men det är ingen idé att deppa, förd et finns ju en hel del bra saker att glädjas åt i dessa mörka tider.. en sak var den goda middagen jag och André lagade nyss... Stekt kassler, ris, kantarellstuvning och broccoli till det... mumms..

En annan rolig sak väntar vi i början på nästa vecka. Ett mail från säljaren på Modulenthus som ska lämna kalkyler på vad det kan kosta att bygga vårat drömhus... spännsnde... = )

Nä nu ska jag måla naglarna i sängen och glo på tv... = )

Bjuder på ett litet klipp oxå..

Världens bästa Dolly Parton och Elvis och Pricilla....


klicka på bilden...

RSS 2.0