Paketet vart är du...

För några dagar sen beställde jag ett par underbara skor och en trevlig liten klänning från Nelly och eftersom jag var ledig igår så planerade jag att paketet skulle komma då så jag hinner hämta ut det, men icke. Och nu jobbar jag varje dag tills på tisdag och kommer nog inte hinna hämta ut det efter jobbet.

Aja vi får se när det dyker upp. Hoppas att allt passar bara.


Ullared avklarat...

Japp nu är jag inte Ullaredsoskuld längre. Igår åkte jag upp till Halmstad till Samira, Markus och Mjau för att sedan ta en utflykt till Ullared med Samira. Det gick väldigt bra och jag drabbades inte av något överdrivet köpbegär och sitter här nu med gott samvete. = )

Det var mest mysigt att umgås med samira och köpa billigt godis som vi sen åt oss illamående på sen under kvällen.

Planen vara att vi skulle kolla på melodifestivalen, men när det kom fram att varken Samira eller Markus sett den underbara filmen A night at the Roxbury så fick vi ta itur med det problemet först, och sen råkade melodifestivalen vara slut... = )

Så nu sitter man här och njuter av att solen skiner utanför och helgen som varit är snart slut, men det gör inget för jag är helnöjd med den.

Nästa helg blir det jobb, och sen fortsätter det så i en vecka till men helgen efter det så åker vi upp till Nyköping och La familia som träffas för att fira lillasyster.. = )


Jag längtar sjukt mycket efter den helgen, och kanske att det kommer upp lite gobitar här på bloggen efter den helgen... = )

Nu blir det till att ta itur med disken och sen ska jag laga fisk till middag...

Puss och goodbye på er...


Lyckopiller

Det har kännts lite tungt de senaste månaderna. Kallt och mörkt och elendigt. Men vi går ju åt ljusare tider nu och jag börjar känna en liten uns av positivism igen. Energin och rastlösheten börjar komma krypande, och jag funderar vidare vad jag vill göra av mitt liv. Det finns så många andra som jag avundas. Så många som är i den sittuationen som jag vill vara i. Men jag vet, inget är gratis och man får jobba för att få som man vill..

Jag kan iaf glädjas åt att vi köpt ny bil.. Det gick väldigt fort och vi är super nöjda. En Wolksvagen passat blev det och den är såå skön att köra. = ).

Sen finns det ett sätt till som alltid får mig på bättre humör. Lyssna på 50_60-tals musik och då speciellt Doo-wop. = )

Så det ska jag fortsätta göra nu och titta på bilder från i sommras...The Earls


RSS 2.0