Öl, chips och mys.

Så har min måndagkväll sett ut. André köpte hem en ny chipssort som smakade bearnaisesås och vad passar då bättre än lite öl till det. Igår började vi kolla på första sagan om ringen filmen så vi kollade klart på den nu ikväll.

Ikväll ska jag försöka hålla huvudet på skaft när jag går och lägger mig så att det inte blir som de två senaste dagarna. I söndags så snozzade jag i 30 min innan jag till slut kom upp. Jag tog på mig kläder, sminkade mig och började precis äta min kaviarmacka när jag läser på facebook att Ellis skriver. Ni har väl inte glömt ställa om till sommartid??? JO, det hade jag. Titta på klockan och ser att det är 10 min innan tåget går. så jag kastar ifrån mig sista tuggan och springer ut till min cykel och visst hann jag med tåget. = )

Igår gick vi och la oss hyffsat tidigt och jag knaprae in 05:00 på min mobil och gick sedan och la mig. Några timmar senare ringer Andrés klocka och han frågar mig direkt. När ska du gå upp? Eftersom det är Andrés klocka som väcker mig så vet jag att klocklan är 06:00 och inte 05:00. Fan, för en timme sen och så blev det eld i baken på mig. Jag slängde på mig kläderna som jag laggt fram kvällen innan, Kastar ner lite smink och dågra brödskivor i väskan och sen springer vi ner till bilen. Jag hann med det tåget oxå men det börjar bli lite tröttsamt att stressa på mornarna. Så därför ska jag noga tänka igenom allt innan jag går och lägger mig och förhopnings vis går det bättre imorgon.




fika och slingor

Ledig tisdag idag, men inte blir det någon sovmorgon för det inte. Nä, idag kom Lina och hämtade mig strax efter 08:00 för att hon skulle till tandläkaren i Helsingborg, så jag följde med för att ta hand om lille Max medan Lina blev uppskrämd av tandläkaren.

Eftersom vi var där så tidigt och det gick fort hos tandis så hade inte affärerna öppnat än när vi var klara, så vi gick och tog en fika alla tre. Jag och Lina tog varsin kaffe och macka och Max fick mango och päron puré.

Efter fikan hade butikerna öppnat så vi tog en sväng på bland annat Gina och Åhlens. Det blev dock bara att par servetter för min del, men det är alltid nåt.

Sen var det hem till Landskrona och en sväng på apoteket och Citygross för oss båda innan det var dags att åka hem igen. Hemma hann jag bara kasta i mig lite mellis innan jag gick ner till frisören för att bli vårfin i håret.
Som alltid hos min frisör så blev jag jätte nöjd. Nu är jag snart helblond igen. = )

Nu ska jag ta och slänga ihop någon middag och sen ska jag nog bänka mig i sängen och glo på tv.

Tack Lina och Max för en mysig dag. = )



Lite kortare, lite blondare.

regn och rusk usch

Så typisk att det aldrig kan vara fint väder när jag är ledig. Hade solen visat sig idag så hade jag tänkt ta en promenad eller kanske till och med slänga fram en engångsgrill och kasta på några korvar, men nädå regn regn och rusk. Tur att jag kan aktivera mig hemma med att kolla på the city och måla naglarna istället.

Ikväll ska vi hem till Mackan och Lina för att käka middag och spela lite spel eller nåt. Det ska bli riktigt trevligt och dessutom ska jag få klämma lite på bäbisarna lite oxå. Nille, lina, max och Ellis, Alex och Kalle skulle oxå komma så det blir fullt hus.

Hoppas solen skiner imorgon i alla fall. Det är alldeles för lång tid kvar innan vi åker till Kreta så det är knapp lönt att tänka på det.


För snart ett år sen på Karpathos...

Får man sova nu eller?

Jag kom hem för ca 2 timmar sen och har tryckt i mig en påse naturgodis och nästan en liter apelsinjuice, sen deckade jag i sängen. Men nu har sockret börjat kicka in och jag funderar på vad jag ska hitta på med min fredagskväll?

André är i Malmö och ringde och sa att han inte kommer hem ikväll så jag har hela lägenheten för mig själv, men eftersom jag jobbat extra hårt denna vecka så känns det inte som att det är rätt att göra något ansträngande ikväll.
Jag ska nog fortsätta ligga här i sängen och kolla på tv och slösurfa lite...

Hoppas att ni har en lite mer spännande kväll än vad jag har.

Kan tipsa (för er som inte redan sett dessa) om lady gaga och beyonces nya video som är riktigt snyggt gjord. Självklart för att det är Jonas Åkerlund som gjort den. Och sen har vi den super sexiga Rihanna som oxå har en ny snygg video, Hard.




En mysig lördag-kväll

Jag kom hem från jobbet för en timme sen och har nu kommit till rätta i sängen med min laptop i knät. Brevid mig ligger en nästan tom baginbox och på bordet till höger ligger papper från tre olika marabou choklader. Mer behövs inte för att jag ska vara nöjd med min lördagskväll.

Jag har lånat Boken Dirt om Mötley Crue av Sandra, och den är så bra att jag blir helt besatt av ett band som jag nästan inte visst något alls om. Mer än att Tommy Lee var trummis där och han var ju gift med Pamela Anderson, vars bok jag läste innan denna.

Hur som helst så sitter jag nu och kollar youtube klipp från bandets unga och vilda dagar för att se om det verkligen kan stämma allt som står i boken. Galet bra bok iaf och hade det inte varit så skadligt så hade jag oxå velat leva som dom gjorde på 80-talet. Knark, sex och musik var det endå som betydde något för dem.

Nu får det vara nog för ikväll. tack och hej.


En gång i tiden var grabarna så här snygga



Idag ser dom mer ut så här


By the way

Jag bokade precis en resa till Kreta nu till våren. Det känns lite som att man ska passa på medans man kan. Rätt var det är sitter man med 12 ungar och ett enormt huslån och då kommer man ju knappast komma iväg.

Så i slutet av maj drar jag och André till Kreta. Jag skulle gärna göra det till en tradition, att åka till Grekland varje vår, eftersom vi var på Karpathos förra våren, men så kommer det nog inte bli...

Nu ska jag krypa ner under täcket och drömma mig bort till varmare platser.


Sandras inflyttningsfest

Ja helgen som var var ju underbar så jag slänger upp lite bilder från den.

Ha en trevlig kväll

Sandra ser inte allt för glad ut över vår romantiska middag (ost, vin och räkor)
Men hon var glad. = ) Jag med.

Efter en redig frukost och lunch på stan blev det fääst.

Och så tog det roliga slut...


Tack tack...

Helgen är slut och jag känner mig både utvilad, men endå lite sliten, men nu är det ny vecka...

Sen måste jag säga tack för senast Sandra för den underbara helgen. = ) Det vart ju riktigt lyckat och lite träningsvärk i benen har jag ju oxå.

Nu ska jag tralla vidare. Kommer kanske upp lite bilder sen...


RSS 2.0