Fan vad skitig

Min dator som egentligen är vit är inte så vit längre. Den ser riktigt snuskig ut nu måste jag säga, nästan som macarna i skolan, men inte riktigt så illa.

Nu skulle jag precis lämna datorn för att gå och packa men jag måste bara skriva ett litet inlägg först.
Idag efter jobbet drar jag hem till Karin och kollar på DHW och myser, sen vet jag inte om jag ens ska gå och lägga mig för jävligt tidigt ska jag upp igen och åka till Lund för att ta mitt tåg därifrån till Eskilstuna. Väl där plockar systrarna upp mig och vi åker tillsammans till Mamma och Oscar. Imorgon är det deras stora dag och jag hoppas verkligen att solen skiner. Det blir en kort visit och efter allt ätande så kör mamma in mig till Eskilstuna igen och jag åker direkt ner till Köpenhamn och jobbar i 5 timmar.

Så nu måste jag verkligen gå och packa och planera så jag inte glömmer något. Jag börjar bli väldigt förvirrad och det är inte alls bra.

Puss och kram. Vi hörs till helgen antar jag


Allmänt pladder

Jag sitter nu super speedad i soffan och försöker varva ner efter en turbo dag på jobbet och sen direkt till Citygross och storhandla. Phju. Jag hade tänkte göra pannkakor nu när jag kom hem, eftersom jag köpte mjölk för 5:- paketet som går ut imorgon, men väl hemma kom jag på att jag glömde köpa mjöl. Äsch, det fick bli tunnbröd med apelsinmarmelad och ost istället till kvällsmat i stället.

Nu har jag även hämtat ut mina underbara skor och dom passade faktiskt. De var till och med högre än vad jag trodde men med rätt underlag ska jag nog kunna ta mig fram i dem. Jag funderar på att ha på mig dem nästa onsdag när mamma gifter sig. Då har jag iaf något att ha på mig för mer än så har jag inte kommit på. Kan man ha en svart klänning på sig? Jag tror iof inte att mamma bryr sig. Det är ju bara en liten ceremoni och sen ska vi bara äta, äta, äta. Jag kommer totalt att vara uppe i ca 20 timmar innan jag åker ner igen. En riktig snabbis. Jag frågad Karin idag om jag kunde sova hos henne på tisdagen eftersom mitt tåg till Västerås går 05:28 från Lund och jag kan inte ta mig från Landskrona så tidigt på morgonen. Självklart gick det bra för Karin för hon är ju så snäll och go. Plus att jag tror att hon har lite svårt att säga nej till mig. = )

En annan rolig sak är ju det här med deklarationen. Det visade sig att jag kommer få några lappar, och mer blir det förhoppningsvis när jag har fått min danska deklaration. Det är ju alltid kul när man får pengar, men dessa måste jag spara till sommaren då jag har tagit semester som är obetald och det kommer ju att märkas på lönen.

Nä nu ska jag sluta pladdra och försöka göra lite andningsövningar så att jag kommer ner i varv lite och kan gå och lägga mig snart.

Puss och kram



tisdag kväll

Hej hopp, nu är jag här igen.
Sitter här nu med inpackning i håret och äter min egengjorda saftkräm med bär i. Skit enkelt och gott. Koncentrerad saft, vatten och potatismjöl, sen tillsatte jag frysta blåbär och hallon för att göra lite mer utav det.
Det blev en riktigt härlig dag och jag hann även kladda lite med smink när jag kom hem från frissan och fotade lite. Nu väntar jag bara på att DHW ska börja och sen ska jag mysa med Andre och kissarna.



I Love My Lashes

kaffe #2

Nu är det dags för kaffe nummer två så jag passar på att skriva lite också.

Så nu har jag äntligen linser igen och jag kan ha solglasögon på mig. = ) Det gick väldigt bra hos Synsam då jag kom undan för bara 350 istället för 600:- som jag trodde att det skulle gå på. Tydligen är jag där så ofta att jag fick rabatt den här gången.

Nu ska jag bara dricka mitt kaffe och sen bär det av till Hbg för en klippning och eventuellt ett par skor. Och att bero på skor så beställde jag ett par skit söta pumps igår från Nelly.se jag blev kär så fort jag såg dem, så nu hoppas jag bara att det blev rätt storlek. Även där hade jag tur med priset. Skorna kostade 399:- men så snokade jag runt lite efter rabattkoder och så fick jag ner dem till 359 och sen visade det sig att jag hade 100:- i sk Nellypengar och på det så är det gratis frakt just nu så 259:- totalt blev det. Iblands är jag bara så bra på att shoppa. = )


kaffe på balkongen

så här ser mina godingar ut.

Fantastic Tisdag

Sitter här nu och dricker mitt kaffe och äter mina nybakta scones med balkongdörren på glänt så att jag kan känna den friska kalla luften utanför. Solen skiner som tur är idag men det har tydligen snöat lite och det är nog nollgradigt, men det stör inte alla fåglas och ankor som parar sig utanför mitt fönster. Det märks att det är vår nu när alla andhanar slåss om honorna och uppe i träden hör man flaxande från fightande duvor. Tur att man inte behöver slåss varje vår för att få ha någon vid sin sida varje sommar.

Idag ska jag iväg på en massa ärenden som vanligt men det är inte förens kl 11:00 som jag måste gå och då blir första stopp Synsam, sen blir det en sväng till Helsingborg och sen tillbaka hit och handla mat.

Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från helgen också, nu när jag endå har tid.
Tack för den här helgen och för träningsvärken i magen. Jag vet inte om det beror på att vi skratta så mycket eller om det beror på allt skuttande och klättrande vi gjorde.


Grahams scones och kaffe med kanel. Mmmmm


Anna och jenny mummsar på mina mackor

Här är det ren överlevnad som gäller så då behöver man inte se så bra ut på bild

skutt i skogen

Ny vecka och nya Måsten. Jag har haft en riktigt bra helg, men av någon anledning så börjar jag känna mig lite sliten. Jag skulle behöva mer är 2 dagar utan jobb, men det är ju bara att bita ihop och invänta maj, då vi drar till Grekland.

I lördags åkte jag och André in till Malmö och gick på Entré, det nya köpcentrumet i Malmö och det var ju fint. Stort och en hel del skoaffärer, så jag ska nog dit när det inte är så nytt längre, för nu var det så mycket folk där. Efteråt gick vi upp till Tobbe och hängde där ett tag innan vi åkte ner till Mosaik och käkade. Kan verkligen rekommendera den restaurangen, fast att man fick vänta rätt länge på maten, men när den väl kom så var det såå gott. Efter maten blev både jag och André skittrötta så vid 22:30 åkte vi hem och sussade.
Igår blev det ännu en bra dag då Karin, Anna och Jenny kom hit och vi åkte ut till Skäralid och lekte friluftsmänniskor i skogen. Det blev mycket lek och fika med mackor, kaffe och kakor och när det var dags att åka hem var man redigt trött. Jag och André la oss i soffan och kollade på Twilight och sen däckade jag i 2 timmar innan André sa att vi skulle gå och lägga oss, så det gjorde vi.

Jag känner mig lite små krasslig och sliten idag men det är bara idag och sen är jag ledig igen…


Skäralid förra våren.

längtar till helgen

Det har inte blivit mycket till bloggande de senaste dagarna, men jag har varit rätt seg och oinspirerad till att skriva. Nu är jag också skit trött och grumlig i ögonen, men jag ska snart gå och lägga mig.
Idag slutade jag vid 17:00 och tog mig en runda på Ströget och gick även bort till den Andra butiken för att hämta min mp3- högtalare som jag lämnade där när jag lämnade den butiken. Många fina saker hittade jag men inte fan tänker jag spendera pengar i Danmark nu när kronan är som den är. Det enda jag handlade var en strut brända mandlar som jag varit sugen på sen imorse.
När klockan blev 18:00 gick jag tillbaka till butiken och mötte upp alla som slutade då och tog tåget till Malmö. Jag och Karin gick då till Espresso House vid lilla torg och tog en sen fika och pratade lite innan jag åkte hem igen. Så nu sitter jag här och blinkar och gäspar, men nu är det inte mycket mer jag ska skriva.
Jag ska bara berätta att i helgen ska jag försöka fota en hel del och vara lite kreativ och så ska jag ut och käka i Malmö med familjen Zimmergren och på söndag blir det en skogspromenad och fika med Jenny. En skit bra helg helt enkelt.

Nä nu ska jag nanna….


Liten inspirations bild inför min kreativa helg. Illistrationen är gjord av Cassandra Rhodin som är så grym.

gratis är gott

Det känns som en riktigt skön söndag än så länge och bättre kommer det att bli. Igår var jag hos karin och käkade lax och chokladkaka med glass. Ja självklart kollade vi på melodifestivalen och skrek högt av förtjusning när rätt låt vann. Efter melodifestivalen och några glas vin åkte jag hem till en bakfull André som tillsammans med Tiger var extremt ynkliga då de båda spytt hela dagen. = ( Konstigt nog var jag inte trött när jag kom hem vid 24:00 så jag satt och youtubade lite låtar. Det blev allt ifrån The Animals till Modern Talking och en timme senare kände jag mig nöjd och gick och la mig. Igår fick vi även inbjudan av till söndagsmiddag hos Zimmergrens och det tackar man väl aldrig nej till, så idag kl 14:00 blir det mat och sen ska jag förhoppningsvis komma iväg till kickboxningen kl 18:00

Nä nu ska vi sätta fart och börja städa här hemma så man kan bo här också.

Just det jag ska slinga håret idag om jag hinner. Igen



såja, det är bra nu

Hemma igen efter jobbet och nu mår jag lite bättre än tidigare idag. Jag har iof varit helt orklös och arg och bara konstig hela dagen. Jag vet inte vad det beror på. Hela degen har jag försökt ställa diagnoser över vad det kan vara för fel på mig. Först trodde jag att det var för mycket kaffe och för lite mat på förmiddagen som gjorde att jag kände mig skitförbannad och stressad fast att jag bara satt stilla på ett tåg. Efter halva dagen kom jag på att det kanske berodde på att jag lämnade blod igår och att min kropp inte riktigt återhämtat sig från det. Jag kände mig lixom tom och helt slut i kroppen. När det var en timme kvar på jobbet började det brännas i magen precis som att jag höll på att få magsår eller magkatarr men det verkar ju konstigt eftersom jag inte är speciellt stressad. Jag har förvisso tänkt väldigt mycket på min framtid de senaste dagarna och försökt komma på vad jag ska göra med det, och det kan ju lätt göra så att man får magsår. Hur som helst så sitter jag nu och äter mörk choklad och dricker kaneltee, och nu känner jag mig lycklig igen. Jag har på mig mina nya ljusa slitna jeans som jag ska försöka töja ut lite så att jag kan använda dom snart. Dom är jävligt tajta och noll stretch så det krävs att dom töjs ut lite först innan jag pallar med en hel dag på jobbet med dom. Jag tänkte även slit lite mera hål på ena benet där det är alldeles för lite hål. Dessutom så är alla gina jeansen likadant slitna och det är ju lite tråkigt så jag ska göra mina lite mer personliga, men det får bli en annan dag.


usch

Värdelös morgon det här blev då.
Jag känner mig inte på topp precis och det blir ju inte bättre av att jag inte gör ett skit. Jag skulle ju gå upp vid 07:00 och träna imorse, men inte kom jag iväg. Istället har jag varit hemma och druckit kaffe i nästan 4 timmar. Det känns ju skit när man inte tar tillvara på tiden. Och så får jag stresskänslor i magen bara för att jag inte kan slappna av när jag inte gör något. Nä så här kan jag inte hålla på. Lite nytta har jag förvisso gjort. Ringe och boka tid för cellprovskoll och hängde tvätten. Fan vad jobbigt det är att vara rastlös och trött samtidigt. Det blir nog bättre när jag kommer till jobbet och slipper tänka på något speciellt. Nä om man ska äta en frukost till innan jobbet?


slut på helgen

Jag är såå trött nu och vill egentligen bara gå och lägga mig i sängen och vila, men då kommer jag inte kunna sova ikväll säkert.

Nu har Samira, David och Jimmy åkt hem och den här helgen som gick alldeles för fort är snart över. Det känns som att jag inte hann stanna upp och tänka på vad vi gjorde och hur allt kändes. Det kommer nog sen i veckan när man minns tillbaka på helgen. Det blev en bra helg iaf, med mycket bilkörande för min del, men det är ju bara bra så jag inte glömmer helt hur man kör bil. = )

Jag kan sammanfatta helgen med några ord. Helsingborg, massa människor, inget Ebbas. Max Hamburgare, taccopaj, Malmö, motorstopp, Gina flickorna, Singstar, alkoholfri öl, Köra mera bil, KB. Falafel. Katter, frukost, Helsingborg. Hejdå

Imorse öste regnet ner och det var den gråaste dagen på länge, men efter att jag lämnat gänget på knutpunkten i Helsingborg så la jag mig som en boll i soffan och blundade. När jag sen gick ut i köket strålade det en varm sol utanför och termometern visade på 13 grader utanför i solen. Så underbart. Jag övervägde att gå ut på en promenad och gör det fortfarande, men jag kommer nog inte lämna soffan förens det är dags att gå till sängen.

Tack för helgen alla mina fina vänner.

Fredag

Lördag

Söndag


090304

Jag orkar inte ens vara arg över att mitt tåg hem var försenat i över en halvtimme och den enda dagen jag skulle komma hem innan 20:00 försvann utan att bringa något gott. Men som sagt jag orkar inte sura ner mig för det. André ringde och berätta att han köpt min favvo pizza som stod och vänta på mig i kylen och jag hade ju min tantsnuskbok att läsa. Det är den sista jag har nu så jag får låna hem lite flera när jag ska upp till Sandra. Hon är som en tantsnusk bibliotekarie som förser mig med den allra finaste utav litteratur. = ) Den jag läser nu handlar om en kvinna som blivit våldtagen av en indian och nu lever på en ö med en man som är halvindian och dom håller ju på att falla för varandra såklart.

Snart är det fredag och då kommer det att bli den bästa fredagen på länge, för då kommer Samira, Jimmy och David hit. Jag har planerat det mesta av helgen men håller några luckor öppna för lite spontana impuls grejer. Men det mesta är planerat. Iof så är det mest vad vi ska äta, när vi ska äta och var vi ska äta, men det är ju viktiga ting att veta.

Nu ska jag bara slöa lite till innan jag går och lägger mig och imorgon ska jag gå upp 06:00 och städa så mycket jag bara kan innan jag ska till jobbet.

På återseende

David, Samira och Jimmy i Kalmar förra våren.

28:e februari


Igår fyllde min lillis syster Caroline 19 år. Det är helt sjukt att hon redan är 19 när jag själv nästan är 19 och endå skiljer det 5 år. Hmm jag får inte ihop det där riktigt. Tyvärr kunde jag inte åka upp och fira henne men jag hoppas hon hade kul endå och jag ska ringa henne sen och kolla hur bakis hon är så här dagen efter. Själv var man på middag med jobbet efter en riktigt bra dag på jobbet. Vi käkade något så enkelt och gott som kött och potatis, vilket kanske inte låter så speciellt men den här restaurangen kan det där med kött. A Hereford Beefstouw heter den och jag ska nog ta med mig André dit någon gång när man kanske har något att fira.

Efter att vi ätit och druckit gott så stack några utav oss hem och några skulle vidare till Hard Rock café. Jenny hade övertalat mig att följa med ner på stan här i La och ta ett glas innan vi gick hem och jag var sugen på Irish coffee så vi gick ner till Inferno. Det var tydligen liveband där så det var så mycket folk att jätte många inte fick komma in, men eftersom Jenny känner allt och alla så fick vi slinka in med våra stora väskor och välfyllda Gina påsar. Efter min drink var jag nöjd och gick hem och gosade med André och imorse sov jag till 10:00 vilket jag inte gjort på länge.




RSS 2.0