Jag hann inte

Meningen var att jag skulle hinne med en massa saker idag, men  det sket sig big time.
Det började med att jag kom ner till tvättstugan och där står en liten dam och tvättar och manglar och har sig. Hon var nyinflyttat och allmänt förvirrad och trodde att det var den 28:e idag. Men snäll som jag är lät jag henne tvätta två maskiner först och sen tvättae jag mina två.

Undertiden som jag väntade på maskinerna hann jag faktisk med att städa upp i lägenheten som såg ut som ett mindre skithål med en massa dammråttor i. Efter en snabb lunch bar det iväg till Malmö för att fixa håret, men väl där fick jag snällt sätta mig och vänta. Salongen hade 50% på alla sina behandlingar och hade antaligen bokat in för många för min frisör lång efter ca en halvtimme eller mer. Men jag är ju tålamodet själv så jag satt snällt och vänta. Meningen var nog att jag skulle vara klar vid 16:00 men jag kom därifrån 17:10 och då blev det till att springa till de viktigaste affärerna.

Våra vänner Marcus och Lina blev föräldrar i fredags till en liten flicka, så jag shoppade lite söta bäbiskläder på H&M och ett urgulligt paketpapper på Lagerhouse med muffins på.

Sen hann jag inte med så mycket mer shopping vilket var synd, för jag hade en lååång lista. Det får bli på söndag istället.

Tack och hej


solsting och baksmälla

Det är ingen bra kombination, men tyvärr är det vad som drabbat mig idag. Dessutom är det måndag och jag gillar nog inte måndagar. Dom kommer alldeles för fort och är alldeles för långa. Men nu är min måndag snart slut och jag är ledig från jobbet. För helt ledig är jag verkligen inte. Imorgon ska det tvättas och städas från kl 07:00 och sen kl 14:00 ska jag till frissan i Malmö. När jag endå är där får jag ju lov att passa på att shoppa lite oxå. Jag måste festivalhandla inför nästa vecka.

Nä nu ska jag sussa, men jag kan säga att jag har haft en grymt bra helg med Karin först i Malmö och sen här hemma i La. Det blev båda KB, frulle på Espresso house, stranden och sen grillning i stugan och hela tiden var man omgiven av roliga och underbara människor.

Natti natti.

grillad lax på stranden

Igår slutade jag redan kl 17:00 vilket innebär att jag var hemma 19:00 woohoo. Men det blev bara nån minut hemma för att byta kläder och sen cyklade vi (jag, andré och mackan) ner till stranden för att möta upp Lina, Lina och den ena Linans syster. Det blev lite jobbigt det där.  Där satt vi från 19:00 till solen gick ner si så där lagom till 21:30. Vi grillade lax och snackade skit. Linas syster dotter med kusin var med och André fann en ny kompis. Visserligen skiljde det 20 år dem emellan, men det var ju inget problem. När vi anddra satt vid bordet och pratade gick Selina och André omkring i vattenbrynet och letade efter bollar. Det var riktigt gulligt att se och gör nog bara så att André ännu mer vill ha barn. = )

Nä nu ska jag ta tag i disken här hemma. Puss och kram.



Underbar kväll. De två prickarna till vänser är André och Selina som precis hittat en golfboll.

chill

Nice söndag idag som inte har varit så krävande. Jag sov till över 12:00 idag, något jag inte gjort på länge. Iof så gick jag och la mig vid 02:30 så jag var ju tvungen att sova lite länge. Igår när jag kom hem från jobbat var jag riktigt slut i kroppen och ville bara ta ett glas vin och chilla i soffan, men så skulle André ut i Helsingborg och jag ville ju ha hem honom på klvällen så jag agerade chaffis och hämtade honom och två trevliga tjejer i Hbg. Väl hemma var jag fortfarande inte trött och satt och kolla lite hus och så.

Idag har jag bara käkat gos mat och gått en promenad, tagit en lång dusch och suttit här vid datorn.

Men nu ska vi iväg och lämna bilen i garaget och köpa lite mat.
För övrigt går min diet jätte bra. minus 1,5 kg på 6 dagar. = )
Jag skriver mer om det på min andra blogg.

ha det.


sovit gott?

Nja. känns i krommen att jag inte sovit mina exakta 8 timmar. Jag fick stänga själv igår , med hjälp av en tjej som jobbar 2 dagar i vår butik, jätte snällt av henne, men det gick ju lixom inte fortare för det. Så jag var hemma 22:00 men var för trött för att stupa i sängen, och hungrik. Det fick bli en kopp te istället och sen såg jag att mitt hus som jag hittade sist fortfarande är till salu, och nu har dom sänkt det till 3 890 000 eller nåt. mmmm jag vill så gärna bara gå på en visning av det, men jag jobbar ju på nästa visningstillfälle.

Tillslut gick jag iaf och la mig och stälde klockan på 06:00. och ja nu är frukosten avklarad oxå. Så ha en trevlig dag allesammans.


Ha en så jävla bra midsommar

ja imorgon är det den underbara midsommarafton, men inte är jag glad för det, nä för Monica jobbar till 19:30 så jag är hemma vid 21:30 tiden. Lagom för att hinna borsta tänderna och gå och lägga sig kl 22:00 för att sedan gå upp 06:00 och åka till Danmark igen. Nä Danmark har inte midsommarafton. = (

Jag har iaf varit snäll och bakat en stor plåt med Kärleksmums som jag ska sätta små Sverigeflaggor i, så att tjejerna på jobbet får känna lite av den Svenska högtiden.

Nä nu skiter jag i det här. Hejdå.


Alternativ midsommar dans runt fallossymbolen.

Diet diet

Jag är hungrig som fan nu men ska endå gå och lägga mig precis, så det är ingen idé att äta nu. Det går bra med min diet iaf. Dag ett avklarad. = )

Inspiration

jag vill ha

Ja det finns mycket jag vill ha här i världen, men det är väl som vanligt att bara bita ihop och glömma det mesta.

Det mesta jag vill ha just nu är en ny dator och en ny kamera. Men smakar det så kostar det.

Jag få nöja mig med det jag har och vara glad för det. idag handlade jag en massa god mat för 700:- det blev knappt tre kassar, men  smakar det så kostar det. Jag har börjat på en ny diet idag som heter Jetset dieten och går ut på att man käkar ganska mycket mjölkprodukter och ägg. Vi får se om jag klarar första veckan, då kanske jag fortsätter med den.

Nu fortsätter dhw.

vardagsromantik

Ja det finns inte mycke romantik i min vardag men idag när jag kom hem så had André faktiskt plockat blommor till mig. Sååå fint och gulligt av honom tycker jag.  Han beräta att han brukade plocka stora blombuketter med sin farmor när han var liten. och hur mycket han tyckte opm det.

Nä nu sak jag packa klart. ta en dusch och sen gå och lägga mig. Mitt tåg går 05:45 imorgon så det blir inga 8 timmars sömn i natt inte.

Vi hörs från Nyköpng . natti natti


liiite trött

Jag börjar känna mig lite smått sliten och trött efter bara två dagar på jobbet. Men det går åt så mycket mer tid än den jag spenderar på jobbet. Igår var jag hemma vid 22:00 typ då mitt tåg var fdörsenat och André fick hämta mig i Lund, sen drog det lite på tiden då vi tog en sväng förbi MAX och tpg en burgare oxå.  Väl hemma fick jag lämna bilen och kom hem lagom till att gå och lägga sig. Så fritid är inget jag har alls denna vecka.. Jo kanske nu i 5 minuter till innan jag ska iväg till jobbet.

Det är ju bara idag och imorgon med, sen är det fredag och då åker jag upp till Nyköping och Carolines student. = ) Det ska bli sååå kul att bara chilla med systrarna och tträffa mamma och pappa oxå för den delen.

Nä nu ska jag packa väskan och paraplyet för det är fannemej inge kul väder ute.

baj baj


Lillis syster som har blivit så stor. = )

Pinki

Oj vilken lat dag det har varit idag. Jag har gjort två ansträngande saker idag, det ena var att gå och rösta i EU valet och det andra var att laga lasange...

Annars har jag bara suttit här i soffan och ätit naturgodis och pillat med datorn. Det blev en hel del youtubande och en liten rosa illustration. Nu jäklar ska jag bli grym på attt illustrera, men man måste ju börja med något.

Ha det så bra där hemma i stugorna.




blodförgiftning i lilltån

Ja den här dagen började riktigt bra med en morgonpromenad med Jenny. Efter det åkte jag till IKEA och köpte lite småsaker. Sen hann jag inte göra så mycket mer idag innan jag somnade och sov lite middag med Rambo. Jag hämtade sedan ut mitt paket från H&M med ett par sandaler i och sen började jag städa här hemma.
Igår när jag gick hem från jobbet upptäckte jag att jag fått tre små skoskavsblåsor på tre utav mina underbara små tår, men det är ju inget ovanligt. Så jag gjorde som jag brukar. Sätter några nålar i dem och pressar ut kroppssaften. Två utav blåsorna torkade ut och läkte men den tredje på lilltån ville inte ge sig så jag fick massakrera den lite extra. Efter ett tag när jag dammsugit började det ömma väldans på lilltån och jag fick svårare och svårare att gå på foten. Tillslut hoppade jag runt på ett ben och fick bara ondare och ondare. Jag fick ge upp min städning och när André kom hem från bion fick han börja assistera mig. Jag tittade ner på min fot som var varm, röd och svullen och kunde då urskilja ett rött streck som gick från lilltån och upp mot vristen. Jag kommer ihåg när lillasyster fick blodförgiftning när hon var riktigt liten och mindes att om det var ett streck så var det inte bra. Jag övervägde att vänta tills imorgon, men André ringde till vårdrådgivningen och där sa dem att jag skulle uppsöka läkare för att få antibiotika. Så då ringde jag först till Lund, men på deras jourcentral var det fullt så vi satte oss i bilen och åkte till Helsingborg istället.

Ett tag var jag lite ynklig och grät lite då jag var både hungrig, hade ont och var lite arg på André samtidigt som jag hade överdoserat med kaffe idag, så jag var väl lite extra känslig.

Väl på jourmotagningen gick det väldigt fort. Först kom en läkare som bröt på svenska och sa något om att de var normalt och att jag skulle få medicin. Vad som var normalt vet jag inte, men piller är ju kul.
Sen kom en sjuksyster som var förkyld och väldigt långsynt och la om min lilla tå i ett plåster. Hon såg lite läskig ut, men sen kom det en annan syster och som var jätte mysig och gav mig lite tabletter.

Jaha så får vi se hur det går att jobba imorgon, men det ska nog gå bra. Redan nu känns det bättre och jag kan ju alltid vara på lagret och galeja och larma hela dagen.... = (


Nu ska jag slänga ihop en sallad och sen blir det sängen... natti natti

Imorgon är det Sveriges nationaldag hurra hurra hurra. Men inte om man jobbar i danmark...= (


Grekland bilder



Jag kommer nog lägga upp flera bilder någon annan gång i framtiden. Det blev totalt 1101 bilder.


tadaaa

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag nannar.
Ville bara visa vad jag har slitit med heela dagen idag. Det tog några timmar att få 6 meter tyg till två gardinlängder och två små kuddar. = )


hemma igen

Nu är vi alltså hemma igen från Grekland och mer än utvilade.
Vi kom hem i söndags och åkte direkt ut till stugan och käkade grillat, Sen igår blev det både IKEA och storhandla mat och sen på kvället bjöd vi Andres päron och Alex på langos middag eftersom de var blomm, katt och fiskvakter när vi var borta.

Gårdagen försvann så fort men som tur är så är jag ledig idag med och ska därför tvätta, städa, sy gardiner, olja vår nya skänk och en massa annat.

Jag måste hinna ringa runt till folk oxå. Sandra och carolin står på dagens lista, och sen tackade jag ja till att gå hem till Eva och kolla på smycken som hennes syrra Siv gör. Egentligen så är jag ju inte inttresserad av sånna smycken och knappt smycken över huvudtaget, men det lät ju trevligt och jag ville ju vara trevlig tillbaka.  I värsta fall får jag säga till att jag inte kommer.

Nä nu måste jag sätta fart med allt som ska göras idag.

Lägger upp lite bilder sen när jag får tid.... = )

RSS 2.0