Solen snart kommer vi

Julen är över och snart även 2009. Snön är borta från skåne och det är nästan så att man börjar känna av lite vårkänslor här. Jag vet att det är lite väl tidigt och att det är många mörka dagar kvar men jag behöver verkligen sol nu. Passande nog fick André en solsemester av mig i julklapp, men tro inte att han får åka själv.

Jag sitter just nu och tittar på resor och försöker komma på var vi kan åka den 31:a januari?
Just nu lutar det åt Teneriffa faktisk. Jag skulle vilja åka till La Gomera som är en mindre ö, men det verkar inte vara så mycket till sandstränder där och det behöver nog André för att han ska kunna bada. Till skillnad från en annan som kan kasta sig i första bästa pöl.

Kan Annars tillägga att jag faktiskt lever trotts att det inte verkar så här på bloggen, men det kommer bli bättre snart ska ni se.

Imorgon väntar en 10 h dag på jobbet med galna danskar som vill handla reakläder på Gina. Sen är det nyårsafton och även då jobbar jag, men bara till kl 14:30 och det kan jag ju stå ut med. Det blir nog lite skumpa på tåget hem sen som vanligt på nyårsafton. = )

Sen åker vi ut till Asmundtorp och firar in det nya året med Nille och Lina, Mackan och Lina och så klart kommer espektive pars bäbis vara där oxå, så det blir en mysig bäbisklämmarafton för min del. = )

Tråkigt nog jobbar jag både lördag och söndag och sen hela nästa vecka typ. Men så fort jag får tid ska jag börja mitt nya liv. He he. undrar hur många som säger så utan att tro på det själva.

För min del är det det gamla vanliga med att börja träna och komma på vad jag ska göra med mitt liv.

Vi var för övrigt och tittade på ny bil idag. Kanske inte så seriöst, men André ska kolla mer med sin pappa imorgon och se vad det kostar att beställa en fabriksny bil.

nä nu ska jag flumma vidare.


Snart är det jul

Jul jul jul, och en massa mys.

Jag har precis sagt hejdå till Jenny som var här och kollade film och hade julmys med glögg, pepparkakor och aftereight. = )

Det ligger julklappar i hela lägenheten och idag var vi och inhandlade den sista julmaten, så snart är vi redo att åka upp till pappa i Flen och fira jul.

Tidigare idag var vi hemma hos Andrés föräldrar och bytte julklappar och käkade Janssons, och det var inte så illa som jag trodde. Maten alltså.

Jag har nog inte ätit Janssonsfrestelse sen jag var riktigt liten och då smakade det riktigt tilla. I och för sig så gillade jag inte pizza heller när jag var liten, det såg så äkligt ut. Jag var tvungen att vända på pizzan så att det bara såg ut som ett vanligt bröd och då kunde jag äta den. = )


Ja just det, vi var på Bio igår oxå, Jag, Andre och Patrik. Jag blev upphämtad i Malmö efter jobbet så gick vi till Royal och såg Avatar och det må jag säga. Mina förväntningar var rätt så låga, så jag blev glatt överraskad av den filmen. Mer en så faktiskt. Det är verkligen årets bästa film och en utav de bästa jag någonsin sett.

Sen att det var i 3D format och i en enormt stor salong höjde stämningen ännu mer. Nu vill jag bara se den om och om igen. Den var völdigt fin och rolig och spännande och hade en bra story.

Nä nu ska jag hoppa i sängen för nu har jag 2 X 10 timmar kvar att jobba, sen är det JUUUUL... = )




long time no see

Ja det där med att uppdatera bloggen har det ju inte blivit så mycket av den senaste tiden. Just nu beror det ju inte bara på att jag är hemma så lite, utan även på att vi bara har en dator med internet, och det är ju Andrés då och där sitter ju den knölen så fort jag är hemma. Men nu är han i duschen så jag ska försöka hinna med att slänga upp lite bilder från min dag.

Det har blivit lite glögg, lite snö och mys med katterna bland annat.

igår kom jag hem redan vid 17:00 så då slängde jag ihop en svulstig lasagne som jag hitills har ätit tre gånger och skulle kunna äta den tre gånger till. Så god blev den.

Som vanligt de senaste dagarna så har det blivit ett glas rödvin inna det är dags att sova, och gott har jag då sovit.

André har köpt en projektor för 16 000 så nu behöver vi inte gå på bio något mer. Det är bara poppa micropopcorn och släng sig i soffan och njuta av en mysig film. Här om kvällen såg vi UPP. Som jag strakt kan rekomendera om man som jag gillar tjocka färgglada saker.


Här bakas det brunchbröd med kokta ägg, mozzarella och parmaskinka bla.



Och så här såg det fördiga brödet ut.


Och så blev det Lasagne.


Så här såg det ut tidigare idag, utanför mitt fönster.


Katterna höll sig upptagna med att spana in flingor, men posade fint på min begäran.


Sen drack jag glögg och planterade blommor.


Min favvo glögg med ingefära och chili är den första, och Rosén smakade jag idag, helt ok.


japp nu ska jag fixa med lite julklappar men hoppas på att hinna skriva lite imorgon igen. = )






kastat bort tid och pengar

Idag var min första lediga vardag på väldigt länge och jag hade tänkt att ta det väldigt lugn och mest sitta hemma och mysa, men som ni kanske förstår så blev det inte så.

Jag pussade André hejdå i dörren strax efter 06:00 och var egentligen pigg då, men gick endå och la mig i sängen igen. 11:00 hann klockan slå innan André ringde och väckte mig och då skämdes jag ju och fick gå upp på en gång.

Jag hann bara äta frukost, rensa kattlådan och dammsuga lite innan André ringde igen...

Nu undrade han om jag ville komma in till Lund för att köpa julklapp till hans mamma i en jätte mysig butik. (Jag vet inte om hon läser det här så jag vill inte berätta förmycket)
Först så sa jag nej, men så började han smöra rejält så jag gav mig tillslut, så då var det bara att ta på sig anständiga kläder och hoppa in i bilen och köra till Lund.

En stund senare var vi i den här skitmysiga butiken och stod och titta på när kassörskan slog in paketet. Nästa gång jag följer med André dit får han köpa något till mig istället. = )

Eftersom André skulle vara tillbaka på firman kl 14:00 då han skulle åka upp till Örebro på nån kurs så fick jag pussa och krama lite extra på honom lite extra innan jag åkte ut till Köpcentrat Nova för lite shopping.

Farligt farligt... det var länge sen jag shoppade för så mycket pengar på engång, men det blev heller inte så mycket onödigt. Lite shampo, balsam och inpackning för nästan 300:- och ett pyttelitet nagellack blev det bland annat och självklart en del julklappar.

När jag sen skulle åka hem hade det börjat skymma så när jag kom till den stora rondellen, mitt i rusningstrafiken så råkade jag svänga av för tidigt och fick åka nån km åt fel håll och vända i en rondell. Inte så farligt om det inte hade varit för det totala trafikstoppet som var på vägen tillbaka. När jag väl kom till den första rondellen igen hade det gått så lång tid att jag säkert hade hunnit hem på den tiden.

Väl hemma åkte jag till ica för att köpa julklappspapper och lite annat gott. Tyvärr hade jag inte nog med pengar kvar på kortet, så jag fick åka hem och fixa mer cash och sen tillbaka till ica.

Väl hemma blev det en öl till lunch tillsammans med pizzabröd som jag och André bakade igår.

Och nu är det bara 2 timmar sen jag skulle ha gått och laggt mig, men jag var ju tvungen att kolla på DHW och slå in lite julklappar och skriva julkort oxå.

Men nu när det är gjort ska jag försöka sova bort min ångest över att ha spenderat för mycket pengar och slösat på min dyrbara tid....

Fy och skam.


RSS 2.0