Det ska inte vara lätt att leva


Idag har det varit en hyffsat bra dag faktiskt, tills jag kom hem och kollade min lönespec. Jag viste att jag skulle få mindre i lön denna månad eftersom jag fått för mycket de 2 tidigare gångerna, men lönen jag fick går inte riktigt ihop med mina utgifter denna månad. Mitt tågkort kostar 2360:- och sen har jag ca 3500:- kvar att betala för körkortet. Bara dom två sakerna och sen var jag typ uppe i vad jag fick ut denna månad. Det känns väldigt jobbigt eftersom min skuld till André bara blir större och större nu. Men det är bara bita ihop och hoppas på att denna månad ska gå fort så att man kan få lön snart igen.

Jag ska nog klara mig denna månad, fast att den blir väldigt stram och kanske lite tråkig. Det finns ju mycket som jag har och kan göra som inte kostar pengar faktiskt.

Imorgon ska jag föresten få välja ut ett par jeans helt gratis, vilket inte alls är fel. Vi ska ha en utbildning i hur alla våra jeans är och måste därför prova alla modeller vi har. = ) Inte helt fel faktiskt och så ska jag börja i den nya butiken på måndag. Den 16:e har vi sen grand opening. Om man befinner sig i Köpenhamn så kan man se stora vepor med reklam för den nya butiken, det är riktigt coolt för veporna är stora som hus och sitter vid se största torgen i stan.


Just det, det har ju varit helg också, och vilken helg. = ) I fredags jobbade jag och tog det därför lugnt när jag kom hem vid 21;30. På lördagen åkte jag och André till IKEA, Bauhaus och det stora CittyGross i Hyllinge. Det blev dock ingen shopping på de 2 första ställena, men jag är glad över all mat vi handlade. Sen när vi kom hem började jag fixa mig inför kvällen, det brukar ju ta tid sådant och det gjorde det även denna gång. Vid 18-tiden åkte jag in till Malmö och stötte på Jenny och Karin som stod och pimplade vin ur plastmuggar på Perongen.  Jag tog mig ett glas och sen gick vi in på O´larrys där de andra tjejerna satt. Bussen som vi skulle ta ut till Bunkeflostrand gick om en kvart så jag beställde in en stor stark som var på 0,6 l, hällde i mig den på 5 minuter och tog sedan på mig mina aftonskor. Festen blev en succé och det var god stämning hela tiden fram till vi skulle åka hem. Jag måste även nämna maten som alla kockpojkarna hade gjort. Det var nog 6 kockar där och det märktes på den goda maten. Kvällen slutade vid 02-tiden då André kom och hämtade mig och Jenny. Vi fortsatte dock att ha lika kul i bilen.




Nä nu ligger André och gnyr här bredvid i sängen, så jag får ta och avsluta nu.

Ps. Hoppas du är nöjd med uppdateringen nu Sandra.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad nöjd jag är! Hehe.. =)

Vilka härliga bilder, vill gärna se fler snart på typ facebook eller nått! Teman på fester är underskattat, det borde vara oftare! =)



Men vad tråkigt det lät med din lön, hoppas iafall att det går bra! Men du kan ju trösta dig med jeans från Gina iafall, väl ut ett par riktigt snygga!

Köpte ett par själv idag från Gina, dom var på rea, endast 249,50kr. Good shit! ;)



nu ska ja sova! Godnatt! Puss

2008-09-29 @ 23:44:20
URL: http://sandranornberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0