Det ska inte vara lätt att leva


Idag har det varit en hyffsat bra dag faktiskt, tills jag kom hem och kollade min lönespec. Jag viste att jag skulle få mindre i lön denna månad eftersom jag fått för mycket de 2 tidigare gångerna, men lönen jag fick går inte riktigt ihop med mina utgifter denna månad. Mitt tågkort kostar 2360:- och sen har jag ca 3500:- kvar att betala för körkortet. Bara dom två sakerna och sen var jag typ uppe i vad jag fick ut denna månad. Det känns väldigt jobbigt eftersom min skuld till André bara blir större och större nu. Men det är bara bita ihop och hoppas på att denna månad ska gå fort så att man kan få lön snart igen.

Jag ska nog klara mig denna månad, fast att den blir väldigt stram och kanske lite tråkig. Det finns ju mycket som jag har och kan göra som inte kostar pengar faktiskt.

Imorgon ska jag föresten få välja ut ett par jeans helt gratis, vilket inte alls är fel. Vi ska ha en utbildning i hur alla våra jeans är och måste därför prova alla modeller vi har. = ) Inte helt fel faktiskt och så ska jag börja i den nya butiken på måndag. Den 16:e har vi sen grand opening. Om man befinner sig i Köpenhamn så kan man se stora vepor med reklam för den nya butiken, det är riktigt coolt för veporna är stora som hus och sitter vid se största torgen i stan.


Just det, det har ju varit helg också, och vilken helg. = ) I fredags jobbade jag och tog det därför lugnt när jag kom hem vid 21;30. På lördagen åkte jag och André till IKEA, Bauhaus och det stora CittyGross i Hyllinge. Det blev dock ingen shopping på de 2 första ställena, men jag är glad över all mat vi handlade. Sen när vi kom hem började jag fixa mig inför kvällen, det brukar ju ta tid sådant och det gjorde det även denna gång. Vid 18-tiden åkte jag in till Malmö och stötte på Jenny och Karin som stod och pimplade vin ur plastmuggar på Perongen.  Jag tog mig ett glas och sen gick vi in på O´larrys där de andra tjejerna satt. Bussen som vi skulle ta ut till Bunkeflostrand gick om en kvart så jag beställde in en stor stark som var på 0,6 l, hällde i mig den på 5 minuter och tog sedan på mig mina aftonskor. Festen blev en succé och det var god stämning hela tiden fram till vi skulle åka hem. Jag måste även nämna maten som alla kockpojkarna hade gjort. Det var nog 6 kockar där och det märktes på den goda maten. Kvällen slutade vid 02-tiden då André kom och hämtade mig och Jenny. Vi fortsatte dock att ha lika kul i bilen.




Nä nu ligger André och gnyr här bredvid i sängen, så jag får ta och avsluta nu.

Ps. Hoppas du är nöjd med uppdateringen nu Sandra.



Kreativitet

Solen skiner ute och jag sitter och dricker mitt kaffe. Det här blir frukost nummer 2 för mig idag, men snart ska jag iväg till jobbet. Jag blev så sugen på att bara vara hemma i typ en vecka och bara få vara kreartiv. Jag vill pyssla om mitt hem, baka och fota. Jag börjar bli sjukt sugen på att fota och retuschera bilder igen, och jag har en plan att jag ska tvinga mina jobbarkompisar att ställa upp. Det finns gott om granna töser på jobbet och vem vill inte ha lite snygga bilder på sig själv.

Na nu ska jag springa iväg till bussen och hoppas på att Jenny inte har försovit sig igen.


Rutiner

För första gången på väldigt länge så har jag rutiner i mitt liv. Jag går upp någon gång mellan 6 och 8 för att sedan åka till jobbet vid 9. Jag börjar jobba 11:30 och slutar 18;00. Sen är jag hemma 20:00 och då käkar jag lite framför datorn. Sen går jag och lägger mig vid 22:00.
Fan vad tråkigt det här låter men jag trivs faktiskt väldigt bra. Jag är utvilad och glad varenda dag. = ) Jag tror det beror mycket på att dom jag jobbar med är väldigt trevliga. Det har ju hänt lite saker på jobbet, så som att  2 har fått sparken och minst en har slutat. Lite då och då ser man tjejer som står och snackar skit, gråte eller skäller på varandra. Men jag kör mitt race och går glatt där ifrån. Idag fick jag massor utav beröm och en tjej sa att det var tur att det fanns så positiva människor som jag. För det finns det fler än jag som är. Jenny som oxå bor här i La är riktigt trevlig och för det mesta glad. Det kan bero på att hon är nykär, men jag tror att hon alltid är så. Vi har iaf väldigt mycket gemensamt och väldigt kul när vi åker tåg om dagarna.

Sen finns det ju lite saker att se fram emot som får mig glad om dagarna oxå. Den 27:e ordnar Diana på jobbet fest med 70-tals tema ute i Bunkeflostrand, där hon bor. Jag har inte riktigt kommit på vad jag ska ha på mig, men det blir nog utsvängda jeans och platådojjor iaf. Jag skulle gärna se ut som dom gjorde på Studio 54 men det kan bli svårt. Det kommer nog bli kul som fan då vi hitills är 25-30 tjejer och sen skulle Dianas kille, som är kökschef bjuda med alla sina jobbarkompisar, som bara är killar. Så många blir vi och kul att alla ska klä ut sig, tycker jag.

Jag tänkte faktiskt skriva mera, men jag orka inte ikväll. André gicka och la sig för ett tag sen och tanken på en halvnaken karl i min säng gör mig lite sugen på att springa dit. = )



Hinner inte med dig.

Nä just nu hinner jag inte med dig kära blogg. Jag kom nyss hem från jobbet och så här kommer det att vara varenda dag i iaf 2 veckor framöver. Jag hinner och okar helt enkelt inte att skriva så ofta, men jag ska försöka uppdatera mina helger iaf för det är då det händer grejer.

Helgen som var har jag spenderat i Västerås iaf, då mamma fyllde år. Jag åkte upp på lödag morgon och överraskade mammisen som trodde att bara Carro skulle komma och fira henne, så hon blev riktigt förvånad och glad när jag dök upp oxå. Jag gick nog upp 2 kg den helgen eftersom vi åt nonstop. Det blev tåta och kakor och snax och hemmagjoda pizzor.
Sen åkte jag hem igen på söndagen och var nog uppe nästan exakt 24 timmar. Bortsett från resandet så var det en underrbar helg, och jag behöver kanske inte säga att mamma fick kläder från Gina. = )

Nu i helgen blir det nästa mamma som ska firas, nämligen Andrés mamma. Jag tror att vi skulle gå käka på någon restaurang häri stan kanske.

nä nu ska jag ringa lite samtal och sen bli det till att koka tee..


Dålig effektivitet


Det känns som att jag har hamnat i en period då jag utvecklas väldigt mycket som människa just nu. Jag lägger märke till saker som jag lär mig och hur jag blir bättre på saker som jag kanske inte var så bra på förut. Jag känner mig vital och stark. = ) dessutom så tycker jag att min syn börjar bli bättre igen, weee.

Nu kanske det här låter väldigt stort, men det handlar egentligen om väldigt små saker så som att jag upptäckte att det var väldigt oeffektivt  att måla naglarna när man är jätte nödig. För inte kunde jag hålla mig och inte är det lätt att torka sig när man har nymålade naglar.  Ja ungefär så mycket har jag utvecklats den senaste tiden. = )

Nu till någonting helt annat. Ikväll ska jag på kräftskiva nummer 3 för denna sommar, vilket inte känns lika roligt som tidigare i somras. Jag är rätt trött på kräftor vid det här laget. Men först ska man till Köpenhamn och jobba i 5 timmar vilket jag nog ser fram emot. Jag är så full av energi och tycker att varje dag är rolig, fast det är mycket som säkert skulle kunna vara bättre. Igår fick jag föresten stå i kassan för första gången, och det gick faktiskt bra med undantag för några kvitton som klabbade. (skånskt ord för strulade) = ) Det som dock var lite tråkigt är att jag inte är så charmig att se på just nu, då jag har snutit sönder min näsa. Ja ni vet ju hur jag brukar se ut, inte så kul nu faktiskt. Jag hoppas på att jag kan få stå på lagret idag faktiskt, men så blir det nog inte.

Snart måste jag även ta och slänga iväg ett mail till bossen om att jag vill vara ledig vecka 41. Anneli har redan fixat så att hon är ledig då, så nu känner jag lite mera press på mig.

Nä nu får det vara nog, nu måste jag borsta tänderna och sticka.


Ledig idag

Idag är det min lediga dag i veckan vilket känns superskönt och välbehövt. Så imorse sov jag till 10:08 och trodde att det skulle räcka för att jag skulle känna mig utvilad, men icke. Jag känner mig så tung i kroppen och har väl inte jätte mycket energi, men det kommer väl kanske sen. Jag satt och snurra runt på youtube och slant in på en sminktävling där folk lagt upp klipp på när dom sminkade sig i lite extremare stil. Det är ju så kul med smink och nu var det länge sen jag lekte med min sminkväska, men jag har ju en del bilder som jag samlat på mig från olika tillfällen då spacklet åkt på, så jag slänger upp några här tänkte jag.
Annars så ska jag springa lite ärenden på stan idag och sen blir det till att städa och sköta allt annat här hemma som har förfallit under veckan. Och avslutningsvis så ska jag iväg och simma idag vilket ska bli så skönt, för jag känner mig så stel.
Det var allt för nu, tudelu


Twiggy sminkning av mig och docksminkning och extrem retusch av mig


Jag som sminkad den första och sminkös som gjort den andra.


Sara-Maria har sminkat den första och den andra kladdade jag till rätt bra själv


Blåbärssoppa i första och sminkösjobb i den andra.



En snabbis igen

Ja jag tar en snabbis här och berättar lite om min dag.
Fortfarande sjuk, men glad endå och idag har jag väl anledning att vara glad för nu har jag äntligen fått min skinnjacka. Wee
Den känns lite stel nu, men jag tror att den komer bli perfa efter ettt tag. Just nu håller jag på att göra tjockpannkaka och så ska vi kolla på film snart. Jag vet inte vad det blir för något men det står mellan. I´m not there och get smart. Sen så har jag nu iaf handlat på mig lite kläder från Gina nu oxå. det blev en hel del faktiskt och jag är mycket nöjd. Nä nu ska jag kolla till pannisen så den inte blir bränd. baj baj




Motgångar

Ja jag måste ju få beklaga mig lite känner jag. Först så har jag blivit smittad av förkylning, då alla på jobbet är sjuka nu, men vad ska man göra? Jag har kokat ihop en liten kur av ginseng, ingefära och citron som jag dricker nu, och jag trort det kan hjälpa faktiskt. Det är nog lite mentalt det här med att vara sjuk. Tror jag att jag ska bli frisk så blir jag nog det. = ) Men nu till det värsta. Igår var jag så glad över att jag slutade så passa att jag skulle hinna hem innan posten stängde, och äntligen få hämta ut min skinnjacka, men vad tror ni händer? Jo jag ska berätta. När postsnubben skannar in avin ser han att mitt paket inte alls finns där utan det ligger någonstans i Klippan. I Klippan, fatta att jag blev sur då. Jag började genast fundera på vem jag skulle döda, men kom inte på någon, utan fick nöja mig med att det kanske kommer till Landskrona idag istället.

Så nu har jag fått beklaga mig lite och det känns genast bättre. Jag är nog endå rätt så glad om dagarna till skillnad från många andra. Dock är jag väldigt trött när jag kommer hem och igår somnade jag i soffan när jag skulle kolla på från koja till slott. Igår var jag för övrigt inne i en skobutik som vi har lånat skor av till skyltdockorna och tittade lite. Fy fan vilka underbara skor dom har. Det  är så sexiga skor att jag nästan dräglar när jag tänker på dem. Mmmm jag ska ha ett par därifrån trotts att dom kostar runt 1000 kr och uppåt.

Nä nu ska jag avrunda lite här och ta coh snyta mig en sista gång innan jag sticker.




RSS 2.0