Orange hår?

Jag ska snart gå och lägga mig  men måste bara får ut lite ur mitt huvud. Jag känner mig lite grå och tråkig i håret just nu och funderar på att sätta lite färg på huvet. Men frågan är bara vilken färg, det får lixom inte bli för extremt heller så jag tänkte lite orange. Jag gjorde en bild igår som råkade bli lite orange när jag ökade kontrasten och jag gillar nog den färgen..

Det kan vara snyggt med orange hår på vissa, men är jag en av dem?

Nu sitter säkert Anneli och Carro och dricker goda drinkar och käkar gott. Hmm jag är fortfarande avundsjuk på att dem är utomlands, men jag är väldigt glad att dom är det också, för det behöver dom båda två. = )

Na nu får det vara natti natti.


Ledig torsdag


Fast att jag har varir ledig idag så är det som vanligt att jag har massor att göra. Och det är det gamla vanliga jag gör. Städa, laga mat och ta hand om tvätten. Det är ruggigt vilken bra husmor jag är. Jag började iaf dagen med att gå till posten och hämta mina och Andrés skor och visst passade dem och såg helt okej ut. Jag tog på mig mina kängor och började dammsuga och därefter lagade jag en väldigt god kycklinggryta. Men trotts att jag gjort det som för andra är skitgöra så känner jag mig väldigt utvilad nu. Jag har även bestämt mig för att börja träna igen på Fitness 24 seven som öppnar en ny lokal i stan. Det hade ju varit riktigt nice om man kunde gå ner några kilon till innan jul, för då finns ju risken att man går upp några istället.

Ja julen ja. Den är snart här och planen är att vi ska fira den 25.e i år istället, och det är för att Andrés pappa jobbar på julafton. Men det gör inget tycker jag, då kan jag och André ha en egen liten jul först själva och sen kommer resten hem till oss. Jag skulle vilja göra något speciellt denna jul. Något lite alternativt, typ danskt julbord eller Indisk. Aja. Det tåls att tänka på.


Nu ska jag kolla på SOS Gute och alla stiliga brandmän. = )



Inte tid nog

Nä jag har inte tid att skriva här nu. det får blir mer en annan dag. Ska bara säga lite snabbt att min helg var underbar. jag hade så kul och dessutom så träffade jag en gamal flamma som jag inte sett på många år. = )
imorgon kl 08:00 åker anneli och carolin till kanarieöarna, och jag skulle egentligen ha följt med om jag fått ledigt. Men jag är ju utomlands varje dag jag är på jobbet så jag ska väl inte klaga.

Jag får återkomma på torsdag då jag är ledig, med lite mer info om min helg och kommande helg.


En solig dag på tågt till jobbet


natti natti

Jag är jätte trött men vill bara skriva lite innan jag går och lägger mig. Idag jobbade jag till 19:30 och var med och stängde butiken. Tyvärr så missade jag mitt tåg då och fick vänta en halvtimme extra, var av jag kom hem 22.00, Så nu har jag tagit en lång dusch och rakat benen lagom noga. Imorgon ska jag hem till Karin direkt efter jobbet och sen sover jag även där efter kvällens bravader. Jag skulle egentligen ha provat kläder ikväll, men jag är alldeles för trött för det, så det får bli imorgonbitti. Jag ska nog ha en svart hög i midjan kjol som jag sytt upp en bit och till den ska jag nog köpa en enkel top att ha till. Innan jag går och lägger mig så måste jag bara berätta att jag har beställt TRE par skor för 98:- inklusive frakt. 2 till mig och ett par till André. Om dom passar och är fina så kommer det att vara mitt bästa kap någonsin. Det var på skopunkten.se ´s outlet som jag hittade de tre kängor.


Nä nu ska jag sussa. puss och Gonatt


Dagens dilemma

Hemma från jobbet och nyduschad. Den känslan är svårslagen skulle jag vilja säga. Det har varit en rätt ok dag på jobbet idag, med rätt så lite kunder. Det som har varit jobbigt är att jag har fått ont i höger handled och det blir ju inte bättre av att gå och bära på kläder hela dagen. Jag ska försöka leta fram en stödhandske som vi ska ha någonstans. Det var skönt att komma hem iaf, trotts att jag var jätte hungrig, och André har blivit sjuk så han orkade inte laga mat, och jag orkade verkligen inte laga mat när jag kom hem. Istället så tog jag fram en korv. En korv med risgrynsgröt i. Mmmmm det var smaskens och julstämningen börjar krypa sig på. Jag ska ha risgrynsgröt på jobbet imorgon oxå, och det finns vissa tjejer som är jul-nördar precis som jag så jag tror att jag kan göra en och annan avundsjuk.


Jag har även ett litet dilemma som jag måste dela med mig av. Det är nämligen så att Karin ska ha fest på lördag i Malmö och jag hade tänkt att åka dit, eftersom jag festar alldeles för lite och det kommer nog bli jätte kul. Jag har ju inte så mycket pengar, men det behöver ju inte kosta så mycket heller. En flaska vin och eventuellt inträde på någon clubb. Det jobbiga är att Sandra på jobbet sa att hon skulle ut i Köpenhamn efteråt och skulle då på en modevisning som börjar kl 24:00 i Köpenhamn och jag fick följa med om jag ville. Det låter ju hur kul som helst att gå på modevisning mitt i natten och sen gå ut någonstans i Köpenhamn. Problemen är då bara att det kommer säkert kosta mig ännu mer om jag åker dit oxå, och jag vet inte om jag kan ta mig hem. Dessutom så ska jag och Jenny till IKEA på söndag och då måste jag vara körduglig. Hmmm Det blir nog så att jag bara åker till Malmö och sen får jag försöka ta mig hem därifrån på något sätt i hyfsad tid så att jag hinner sova ruset av mig. = )

Det är ju trotts allt några dagar kvar, så jag hinner ju tänka lite på saken. Föresten så har jag smort in mig med olivolja på hela kroppen så jag kommer vara såå len imorgon hoppas jag. = ) nu ska jag leta lite skor och mysa vidare.



God morgon


Eller nä det är det inte denna morgon. Jag skulle kunna göra mycket för att få gå och lägga mig i sängen och sova till 14:oo, men jag ska snart sticka till tåget, så det går ju inte. Dagens plan var att jag skulle gå upp kl 06:00 och göra Yoga, men så blev det inte riktigt. Och det dumma vara att jag sa det till André igårkväll, så han var på mig som fan i morse och försökte få upp mig. Han tände lamporna, kastade katter på mig och sen när han gått så ringde han igen och sa att han glömt sin ena mobil och plånbok på köksbordet. Så det blev till att dra på sig en jacka och skor och traska ner till honom. Självklart gick jag och la mig igen, helt andfådd efter att ha gått i trapporna. När klockan ringde 07:00 znoosade jag i tio minuter till innan jag kom på att jag verkligen borde gå upp. Men usch vad jag mådde piss, jag var illamående och arg, så jag rusade ut i köket och rostade några mackor. Nu är det förståss lite bättre, men jag är långt ifrån pigg. Jag ska nog ta mig en kopp kaffe innan jag går så kanske det kan bli en bra dag endå.

Vi hörs sen. Hoppas ni har haft en bättre morgon är jag.


Tänk om jag hade gjort så här imorse så hade jag kanske varit lite piggare.


Bildresultat

Nu är jag klar med lite bilder från dagens fotografering. Tänk om jag hade fått ha något utav dessa foton på mitt körkort istället för det jag har nu, ja då hade jag varit bra nöjd. Men jag deppar inte, för det hände en underbar sak för ett tag sen. Jag provade mitt gamla sim-kort i Annelis gamla mobil och det funkade fortfarande. Det är otroligt att det funkar efter allt som det varit med om. Bland annat så vek jag det på mitten och kastade det en gång, men det gick inte av, och nu efter att jag tvättat det i tvättmaskinen så har det blivit lite buckligt och brunt på själva chippet. Hur som helst så känns det som att jag har fått tillbaka lite av mitt liv. Och det stämmer ju för Sandra är en del av mitt liv och jag har inte kunnat prata med henne på jätte länge, men det blir det ändring på nu. i
Nä det var väl inte så mycket mer jag ville säga. Imorgon är det jobb igen och då ska jag försöka komma ihåg att fotografera Tivolis ingång nu när det är så pyntat och fint inför Halloween.


I färg.

Som svartvit

Korning

varma färger.


Jag och kissepojkarna

Idag har det varit jag och katterna hela dagen. Dom är så sociala mina små pojkar, så fort jag går in i ett annat rum så följer dom med och ska hela tiden se vad jag gör.
Jag har gjort nästan allt som jag skulle göra idag och jag är redan nöjd med det jag presterat. Först gick jag och hämtade mitt körkort, och vilken besvikelse det blev. Jag viste ju att det blev en dålig bild, men det som syns på mitt körkort är mer likt ett spöke. Det är ingen kontrast och jag är näst in till oidentifierbar. Om jag inte kommer in på krogen och liknande med det kortet så ska jag kräva att få göra ett nytt gratis. Usch jag hatar när jag inte har kontroll på bilder av mig. Det blir bara fel då. För att bli på bättre humör så började jag sminka mig och tog lite bilder i eftermiddagsljuset i sovrummet. Jag lägger upp lite bilder sen ikväll om jag hinner fixa några. Just nu håller jag på att laga mat också, det blir köttfärslimpa, kokt potatis brunsås och lingonsylt, en riktig husmanskost. = )


Tiger ligger i sängen när jag hängde tvätt i sovrummet.

Rambo låg i hallen och höll mina glasögon när jag sminkade mig.

Lucifer höll koll på köttfärsen i köket när jag diskade.



Sunday, sunday What a Beautiful Day

Jag har börjat gilla söndagar så mycket mer nu när det är den enda dagen jag kan sova hur länge jag vill och inte har några andra tider att passa. Så idag gick jag och André och handlade lite frukost och sen begav vi oss för att hämta bilen i garaget. jag hade lite problem att krongla mig ut därifrån eftersom det var första gången, men jag repade inte bilen iaf. Vi körde iaf iväg till Andrés andra hem, zoogiganten för att titta på lite fiskar. Det blev en snabbtur och någon timme senare var vi hemma igen. Väl hemma så delade vi upp och bestämde att André skulle laga mat och jag skulle städa och så blev det, även om jag hade svårt att hålla mig från köket ibland. Nu har jag ganska precis vikt om och sorterat alla mina kläder i byrån och garderoben, så det känns fint. Jag har en massa klädert som torkar och ska sorteras in imorgon oxå. Efter att vi käkat mat, wookade gränsaker, nudlar, kyckling och kräftstjärtar, så blev jag sugen på något sött som kunde pigga upp mig lite. Det slutade med att jag gjorde microkola som jag inte gjort på många många år, och mummas vad gott det blev. Jag har snart satt i mig hela smeten så snart kommer väl ångesten. = (

Jag kan även berätta att jag har hittat ett nytt drömhus. Det slår inte det i Nävekvarn men det har många fina kvalitéer det här med. Det nya heter Kolbro och har ett jätte fint stall och 7 sovrum. =)  Aja jag kommer nog hitta många fler drömhus innan jag har råd att köpa ett.

Nu ska jag kolla på Bridget Jones dagbok.


Mitt absoluta drömhus i Nävekvarn

Mitt anda drömhus. Bild lånad från hemnet.


Lördag kväll


Och vad gör jag en lördag kväll som denna? Jo efter att ha kommit hem från jobbet si så där vid 19:30 blöt och eländig la jag mig på soffan. André är på date med Alex och kollar någon skitdålig biofilm, så jag är själv hemma och kan göra vad jag vill… Jag var riktigt trött och låg först helt utslagen i soffan och zappade mellan Stjärnor på is och Ace Ventura. Nu kollar jag på Sing along och har blandat till mig en drink på världens godaste vodka, AIVY och cola. Och vad äter man till en sådan smarrig drink. Jo kräftstjärtar så klart. Mmm Aja man tar vad man har och förhoppningsvis så deckar jag snart.

Imorgon ska jag få köra bil. Weee. ha en trevlig kväll.


Mmmmmm AIVY.



Duracellkanin på amfetamin


Har ganska nyss kommit hem från jobbet och vet inte riktigt om jag är trött eller pigg. Igår var jag på floating och det kan bero på det, att jag har varit extremt uppspeadad idag. När alla andra var trötta på grund av att det var mycket att göra eller på grund av att det inte fanns något att göra, så for jag runt överallt, upp och ner och sa en massa sjuka saker, som iof ficka alla andra att bli glada. Jag hittade bland annat en brunt och runt oidentifierbart objekt på golvet vid min kassa som jag döpte till min bajs. Jag försökte även få de andra tjejerna att äta min bajs, men ingen vågade till min stora besvikelse. Hur som helst så öppnade vi den andra butiken i Köpenhamn idag och det gick riktigt bra. Åsa som är typ den högst uppsatta butikskommunikatören tyckte att denna butiken är den snyggaste butiken som Gina har. Och jag håller nog med. = )



Nä jag ska nog går och lägga mig, men först måste jag nog prova tröjorna som jag köpte idag för att se om jag kanske måste byta dem imorgon.

Puss och gonatt på er.




Fixing fixing

Nu har jag fixat lite bra grejer. Först och främst så har jag beställt en ny mobil med comviq kompis abonnemang. Det blev en telefon som heter K660i och den var rätt söt så jag är redan nöjd. = ). Sen har jag även bokat in en timmes floating på Husie Lilla Spa. André fick i present av Alex och Jenny ett presentkort på just floating. Men kille som han är, så får han ju inte tummen ur röven, för att boka in den, så jag frågade för ett tag sen om jag kunde få den och visst fick jag det. Denna vecka kommer att bli väldigt hektisk då vi öppnar butiken på torsdag och har en hel del som ska göras innan dess. Därför passade det ännu bättre att jag lyckades boka in den här avslappnande aktiviteten. Hoppas på att det ska bli en trevlig upplevelse, även om jag är lite rädd att jag ska snurra runt och hamna med ansiktet ner i vattnet. Aja vi får se hur det blir. Något som inte blir av är iaf den planerade utlandsresan som jag Anneli och carro skulle göra vecka 44. Jag fick tyvärr inte ledigt, men samtidigt så känns det bra att inte göra saker som kostar pengar, nu när jag har det så knapert, och sen så känner jag väl inte helt att jag är i behov av semester riktigt än. Men jo lite ledsen är jag förståss. Hoppas Anneli får resa någonstans, med någon snart endå.
Det är många tjejer på jobbet som håller på att planera vad dom ska ha på sig på öppningsdagen, men jag har inte tänkt att jag ska ha något speciellt på mig faktiskt.  Kanske borde jag bry mig mer om vad jag sätter på mig när jag jobbar i en klädbutik. Aja jag kanske går till butiken på Köbmagergade och kollar om jag hittar någon liten blus eller något.


Min nya mobil


Lite reklam om att vi öppnar ny butik den 16:e

Nä nu får det vara nog för ikväll.


Underbara höst

Söndag, söndag, underbara söndag. Hade det inte varit för att André drog upp mörkläggningsgardinen så hade jag nog inte gått upp över huvudtaget, men när han väl gjorde det så såg jag hur solen sken där ute och om bara en liten stund skulle Lars och Eva komma över till oss, så det blev lite bråttom nu. Eftersom jag inte hann äta frulle innan dom kom så blev det kaffe och kanelbullar till frukost idag. När dom skulle åka så hakade jag på då dom skulle till Plantagen. Väl där så höll dom på med att göra plats för alla julsaker som skulle upp, och oj vad jag blev sugen på att börja julpynta nu, men det är nog lite väl tidigt. Jag ska iaf fundera på hur jag ska ha min gran och vilka färger som ska få dominera min jul. Jag tror det blir vinrött och svart.
Jag lyckades faktiskt fynda när vi var på Plantagen, och köpte mig en stor och fin höstbukett för bara 49:-. Efteråt åkte vi ut till Kolonistugan, för Eva skulle gräva ner vitlökar som förhoppningsvis kommer upp nästa sommar. Jag passade på att plocka lite tagetes och ananassalvia. Som jag skulle ha i en vas, respektive göra tee av. Jag fick även med mig en massa tagetesfrön som jag tänkte sätta uppe hos pappa i vår. Han tycker ju så mycket om sina tagetes. Väl hemma satte jag igång med mitt pysslande och torkade salvian i ugnen tillsammans med apelsinskal. Jag var tvungen att laga mat också, fast att jag inte var ett dugg hungrig, men det blev skinksnitsel som jag skiva och wooka med sötsur sås.
Jaha imorgon är det måndag igen och denna vecka kan bli intressant. Vi har nu tre dagar på oss att få i ordning butiken helt innan vi öppnar på torsdag. Sen jobbar jag torsdag, fredag och lördag, så jag ska nog gå och lägga mig nu.



Ha en fortsatt trevlig kväll alle sammans.



Lördagsmys


Jag vill bara börja med att säga att jag klarade min uppkörning i torsdags, och idag var jag ute och körde för första gången sen dess. Jag, Andre och Alex åkte till bauhaus och IKEA i Helsingborg och det blev en väldans massa omvägar för att André tyckte att jag skulle få köra mer än bara motorväg. = )  
Igår var jag ledig från jobbet och hade en underbar dag, med en massa städande. Jag plockade typ isär hela kylskåpen och gjorde rent det, jag låg på golvet och skurade alla lister och minsta lilla vrå i köket, och jag skurade alla köksluckor. Sen när André kom hem så stacka vi och handlade för att sedan ställa oss och tillaga middagen vi skulle bjuda våra aftongäster på. Vi hade bjudit över Alex och Ellis på lite parmiddag, då som inte sett våran nya lägenhet. Till förrätt bjöd vi på mini langos med valfritt pålägg. Man kunde välja mellan bland annat kräftstjärtar, rom, pesto och skinka. Till varmrätt blev det baconlindade kycklingspett med klyftpotatis sallad och tzatziki. Som avslutning serverade vi kaffe och glass.  Gästerna var mycket nöjda och vi hade skittrevligt. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Efter att vi varit ute och åkt så gjorde jag ännu flera langos av resterna som blev kvar sen igår. Sen gjorde jag något som jag har varit sugen på jättelänge, nämligen att baka bullar. Jenny kom över för att hon hade tråkigt så det blev lite tjejsnack och bullbak i köket någon timme, och nu sitter man här med bullar i magen.
Jag är faktiskt trött och har lite ont i huvudet, men man kan ju inte gå och lägga sig än. Nä nu ska jag försöka hitta på något annat roligt att göra.


Köket och matsalen


Ibland tror jag att André bara är tillsammans med mig för mina bullar. = )



turbo vecka

Tiden går så jäkla snabbt nu för tiden tycker jag. Det kändes som att det var igår jag skrev här sist men det var ju i söndags. Kära nån. Usch lille tiger håller på att spy nu igen. jag fattar inte vad det kan vara för fel på honom. Han kommer inte åt blommorna längre, så det är inte pga dem han spyr. Aja, jag får väl torka spya sen.

Idag Fyller min Underbara Sandra år och jag önskar verkligen att jag kunde vara uppe hos henne och fira henne ordentligt, men det går inte alltid, fast att man vill. Hon jobbar och jag är pank. Men nästa gång vi ses, då kommer det blir livat, det känner jag på mig.

Hurra för födelsedags barnet

 Imorgon kan det blir en rolig dag oxå. Hoppas hoppas. Och sen efter jobbet så är jag ledig i hela 3 dagar. Det kommer kännas konstigt att vara ledig så länge och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på under helgen heller. Det kommer säkert bli som vanligt att jag städar och lagar mat, men annars så är jag lite sugen på att åka till Skäralid som är ett naturreservat där man kan vandra i underbar miljö. Inte så kul om det är dåligt väder kanske, men då kan man alltid åka till Malmö och går på tattooexpo. Jag var där för 2 år sen tror jag, och det var rätt så trevligt, men det som finns att se där, räcker att se en gång tycker jag nog.


Jag tänkte slänga in lite bilder från förrea helgen, men det blev inte så bra bilder. Jag lägger upp några på facebook oxå tänkte jag.
Nä nu ska jag ta en dusch, och sen blir det nog att jag går och lägger mig, kl 06:50 ska jag upp och ha en körlektion och det kan ju vara bra om man är pigg då.

Jag och Karin och kvällens sista bild med moobilen på Sandra och Jenny.

Puss och kram på er och Grattis till dig Sandra.

Lat söndag


Dagen efter kvällen före är det idag och jag mår faktiskt utmärkt. Det blev inte så livat igår som det kunde ha blivit men jag är mycket nöjd endå. Det känns i benen och rumpan att man inte är van att springa runt i högklackat en hel kväll, så nu har jag fått lite träning också.
Jag jobbade ju igår och fick stressa som bara den när jag kom hem. Iof så var det stressigt på jobbet också, och jag hann bara med en 10 minuters lunch för att sedan återgå till att försöka hålla butiken fin. Det är sjukt vad folk är respektlösa mot kläderna och oss som jobbar i butiken. Jag tror faktiskt att danskarna är värre än svenskar dessutom. Och då måste jag bara berätta vad som hände i fredags på jobbet. Det var stressigt och massor att göra även då, men mitt uppe i allt vikande tittar jag och en kollega på varandra och rynkar våra näsor. Det luktar bajs kan vi konstatera, men ser inget misstänksamt och fortsätter därför vika våra kläder. Någon minut senare får vi höra att en annan tjej har fått torka bajs ur ett provrum på andra våningen och frågorna är nu många i den lilla gruppen tjejer som samlats vid provrummet på nedervåningen. Vems är bajset och hur kom det dit. Vi fortsatta dock att jobba och när jag kom bort till provrummet igen så frågade tjejen som stod där vad det här kunde vara? Hon höll upp en tunika med en senapsgul kletig fläck på. Det är bäbisbajs sa jag och tog snabbt tröjan ifrån henne. Jag ville ju inte att några kunder skulle se den. Jag rullade sedan ihop den tog av prislappen och la den i en påse som kastades. Det som hände var nog så att en mamma bytt blöja på sin bajsiga unge i vårt provrum och tyckte att hon kunde använda våra kläder som servett. Mysigt mysigt.

Åter till min lördagskväll nu då. Jag snabbade mig att duscha och sprang sen hem till Jenny där jag sminkade mig och fick hjälp av Sandra med att locka mitt hår. Det är alltid bra att festa med frisörer som man kan få hjälp av. Vi satt sen där och käka taccor paj och lyssna på 70-tals musik. Vid 23:30 tog vi sen en taxi ner på stan, vilket kände väldigt onödigt. Jag åker aldrig taxi här i stan när allting endå är så nära.. Vi gick iaf in på Inferno och tog oss ett glas för att sedan inse att vi inte fick ut något av att vara där, så vad gör vi då? Jo vi ringer en taxi som kör oss till stationen där vi tar tåget till Helsingborg. I Helsingborg blåser det storm och vi håller nästan på att blåsa omkull när vi trippar fram på våra klackar. Väl inne på Wallmans så var det rätt dött, och de få människor som var där, var rätt konstiga. En kille kom fram till Sandra och pratade med henne, och efteråt såg vi att han hade blåst ut snus på henne s vita tröja.. inte så fräscht precis. Efter lite dans och dricka tröttnade vi på Wallmans och ringde en taxi som körde oss tillbaka till landskrona igen. Vi hade några timmar kvar innan kvällen var slut och gick därför in på tages där det var lite mer livat. Allt som allt är jag nöjd med kvällen och vid stängning så skulle jag gå hem , men nä nä det fick jag inte. Här ska det åkas taxi, så jag fick åka taxi de ynka metrarna som jag hade hem.

Det jag var mest nöjd med under hela kvällen var att jag var så snygg. = )


Lördag morgon

Sitter nu i soffan och dricker mitt morgon kaffe och målar naglarna lila. I mitt huvud tänker jag på att jag ska hinna göra och i vilken ordning allt ska göras i. Planera planera, det nog det jag gör dygnet runt oavsett vart jag är. Just nu måste jag sitta här och vänta på att mina brunutansol indränkta ben ska torka och så ska jag lägga på ett lager nagellack till. Kläder för idag ska jag leta fram också, men det blir nog inte så svårt. Vi har jeans veckor på Gina och ska försöka öka försäljningen av jeans och måste därför ha, ja ni vet vad, på oss. Jag ska ha mina nya mörktvättade höga i midjan stuprörs jeans. Det roliga med de byxorna är storleken. Jag har i vanliga fall st 30:32, men i dessa kunde jag ha 28:34 wooho. Carrie heter byxorna så vill ni bli glada över att prova jeans så prova dessa.



Nä nu ska jag lulla runder lite på andra bloggar och se vad som händer i världen.



Fredagkväll

Man ska vara nöjd med det man har och kanske inte klaga om man inte gör något för att saker och ting ska bli bättre. Ja så är det nog men jag är fan inte nöjd, och då klagar jag fast att jag har mig själv att skylla när det gäller allt jag inte har eller är. Som ni vet så är jag rätt pank just nu, vilket jag iof har varit i hela mitt liv känns det som. Så egentligen så borde jag vara van, och jag vet ju även varför jag är så pank som jag är. Ibland så väljer jag att lägga pengar på fel saker och kan inte riktigt hålla igen på shoppingen. Denna månad kommer bli sjukt svår att klara av, speciellt när jag varje dag går förbi alla underbara affärer på ströget. Idag tillexempel så gick jag och Jenny in på Bianco innan jobbet och vad hittar jag då, om inte ett par skiitsnygga, supersexiga megahöga stövlar. Och det jobbigaste av allt är attt dom kosta bara 900:- Så är det alltid för mig, så fort jag inte får handla så hittar jag alltid en massa ”fynd”.


Lite hootchi kanske, men jag tror att dom hade sett jävligt bra ut på mig endå

Ja det finns mycket jag skulle kunna lägga pengar på om jag bara hade pengar. Men va fan om jag får jobba kvar här på Gina iaf ett år till så ska jag nog kunna fixa en god ekonomi.

Nu ska jag går och lägga mig för imorgon är det jobb igen. Lördagar är alltid roliga att jobba på, då det är massor att göra och så är det bara 5 timmar. Det tråkiga är att förbindelserna är urkassa just när jag ska åka hem och även om jag slutar 17:00 så är jag inte hemma förens kl 19:30. Och då är det bara att kasta sig in i duschen och sen vidare till Jenny. Jag måste hinna köpa vin också innan jobbet imorgon. Det är fan väldigt bra att man kan köpa vin överallt i Danmark.

Natti natti och ha en trevlig helg allesammans.

Ledig?


Idag har jag haft en underbar ledig dag från jobbet, men jag har haft en massa annat att göra endå. Jag tog mig lite sovmorgon och sov till 10:00 vilket jag behövde. Det var en lite orolig natt då tiger gick runt och spydde hela tiden. Jag misstänker att han har käkat för mycket på mina blommor som säkert är giftiga och inte bra för små katter att äta. På morgonen när jag vakna var det fullt med skumpölar överallt och Tiger var helt slut i kroppen, vilket syndes i hans ögon, stackars liten.

Hur som helst så har jag fått en hel del gjort idag och självklart hade jag gjort en lista på alla saker jag skulle utföra idag. Det blev lite ärenden på stan, städning av lägenheten och matlagning. Sen så har jag även löst ett mysterium. Min ena mobil försvann för någon dag sen och jag kunde inte förstå vart den tagit vägen. Men så vipps när jag tog ut sängöverkastet från tvättmaskinen, som legat där i några dagar, så trillade min mobil ut på golvet. Nu ligger den på elementet och torkar lite, men när jag sätter i laddaren så börjar den vibrera något så fruktansvärt mycket.

När alla mina hushållssysslor var avklarade tog jag mig an ett annat stort projekt, nämligen att raka benen. Det händer inte så ofta att jag gör det nu för tiden, så när jag väl gör det tar det tid. = ) Det är nämligen så att jag ska ut på lördag och kommer inte hinna raka benen mellan jobbet och förfesten, så jag kirrade det nu. Jag var ju även tvungen att planera vad jag ska ha på mig och sånt kan ju ta tid. Tillslut så bestämde jag mig för en svart klänning, men som var alldeles för lång. Jag kan ju inte se ut som en tant när jag ska ut och svänga de lurviga, så jag sydde upp den nästan 2 dm. Bra jobbat Monica. = )

Jag kommer nog inte att återkomma här förens efter helgen, och då ska jag berätta allt om min lördag. Vi ska först vara hemma hos Jenny och käka lite för att sedan sticka in till Helsingborg då det blir Wallmans för hela slanten.


Min lilla Tiger som spydde hela natten.

Nä nu blir det natti natti

RSS 2.0