Måste göra

Söndag idag och jag är nästan ledig idag. ja jag är ju ledig från jobbet men har endå 1000 saker att göra. I förmiddags var vi iväg och köpte levande sten till saltvattensakvariet och lite gröna krukväxter till mig. Just nu väntar jag på att André ska komma hem med pizzorna som vi beställde för sjukt länge sen. Jag känner hur energi nivån är på noll och jag behöver verkligen något flottigt i mig. Idag blir det till att storstäda och laga en massa mat innan allt i kylskåpet får ben och kryper iväg av sig själv. Jag är så trött i huvudet just nu att jag inte ens orkar tänka på allt jag ska göra idag. Min skinnjacka har för övrigt kommit, men eftersom jag inte varit hemma så mycket de senaste dagarna så har jag inte kunnat hämta ut den från posten än. = ( Ska försöka göra det imorgon när jag kommer hem från jobb.

nä nu ska jag ställa mig på balkongen och kolla om André inte kommer snart..



Tempo

Det är sjukt mycket och göra och det känns som att jag inte är hemma så mycket längre. I förrgår när butiken öppnade så var jag hemma vid 22:15 ca och igår fick jag åka direkt från jobbet till helsingborg, då vi skulle på kräftskiva. Det var väldigt trevligt och vi kom nog därifrån runt 24:00 Och så ska kam upp igen och jobba idag, fast jag börjar inte förns 11 så jag fick lite sovmorgon. Nä nu ska jag kasta i mig mitt kaffe och stressa vidare. Det har iaf gått sjukt bra de här dagarna och Danmark Älskar Gina  tricot. = )



Öppningsdagen

28:e augusti, ja då var dagen inne då GinaTricot butiken öppnar i Köpenhamn och jag är sjukt exalterad. Igår fick jag se butiken för första gången och jag är väl inte besviken precis, även om jag har svårt att förstå att butiken ska öppna idag klockan 12:00. När jag kom dit stod det fullt utav hantverkare och gjorde det hantverkare gör. Det låg papper på golvet och plast över kläderna, dessutom var det rätt så smutsigt. Tyvärr var jag tvungen att sluta klockan 14:00 igår så jag missade en hel del skulle jag tro. Vi skulle alla få välja en outfit att ha på oss idag, men det hann jag inte med så jag får ha ”gamla” gina kläder på mig. = (

Så idag vet jag inte alls vad som kommer att hända mer än att det kommer att finnas en jävla massa läsk att dricka. Fast det är nog för kunderna kanske. = ) jag börjar nästan bli lite nervös eller något, eller så är det något annat jag är nervös över.

Jo jag är nervös över pengar, alltid. Lönen blev så att jag precis klarar denna månad vilket känns lite tråkigt, för jag vill ju shoppa loss i nya butiken. Sen är jag nervös över att jag inte har fått ihop tillräckligt många timmar nu när jag har jobbat i Landskrona. Suck, jag hoppas att de kommande lönerna inte blir allt för dåliga framöver. Dessutom så har jag ju uppkörningen snart också att tänka på vilket gör mig riktigt nervös. Nä nu ska jag sluta tänka på allt sånt skit och gör något kul istället.

Vi hörs sen när jag orkar berätta om min dag.




God afton

Det blev lite gjort idag, även om jag ignorerade vissa saker på min ”att göra lista” så som att gå till gymmet. Men jag har iaf städat och storhandlat idag. Kvittot slutade på 2400:- vilket var bra för att vara två personer och dessutom köpte vi flera kilo oxfärs. Jag hade planerat att jag skulle laga en massa god och nyttig mat denna vecka, men idag blev det inte någon middag lagad. Sen ringde Caroline från Gina och sa att vi skulle till en restaurang i Köpenhamn imorgon vid 19:00, så då blir det inte att jag lagar någon mat då heller. Men André fixar nog det själv.

Jag tänkte även slänga upp lite bilder från Flinckmans café som jag var på förra helgen. Det underbara bordet som jag fann är som gjort för Sandra. = )






Vem vill inte ha det här snygga soffbordet.


Idag ska jag...

STÄDA. Jag har haft en lite misslyckad städningsturné i nu 3 dagar, men det är inte så mycket renare för det. jag städar lite här och där, men helheten blir inte ren. Får se om jag är nöjd när dagen är slut. När André kommer hem ska vi iväg och storhandla, vilket jag Älskar. Två utav mina favvo ämnet i en aktivitet, Mat och shopping.. = )
jag håller även på att försöka göra en ritning över vår lägenhet för att lättare kunna inreda, men det går väl inte så jätte bra. Om jag lyckas lägger jag upp ritningen här sen. Imorse tog jag en promenad till Hemköp för att köpa lite mjölk och passa då på att få med mig en inredningstidning oxå. Det blev Plaza interiör som jag mös med på balkongen i solen till mitt morgonkaffe. Och nu är det lunch som gäller och eftersom vi typ inte har någon mat hemma så slängde jag ihop en smoothie. Kanske inte den godaste jag gjort men med lite mörk choklad och min tidning så gick den ner. Nu ska jag sätta fart med städningen innan min man kommer hem..


Föresten så börjar svärmor längta efter barnbarn, vilket jag tycker är jätte gulligt.




Thaimat Choklad och Angelina Jolie

Idag har det varit en väldigt lugn och skön lördag och det kommer bara att fortsätta i samma anda. André väckte mig vid 09:30 och sa att vi skulle åka till ZooGiganten om en halvtimme, så då var det bara att gå upp och käka frukost. Ute regnade det lika mycket som det gör nu, så André stack och hämtade bilen i garaget så jag slapp gå i regnet. Vilken gentleman han är ibland. När vi kom hem så fixade jag lite käk i form av pasta och pastasås med bacon i. Sen började jag att sno runt här i lägenheten och städa och pyssla, men inte blev jag klar med någonting tycker jag så jag får fortsätta imorgon. Sen kom Jenny och Alex upp en stund och snacka lite. Trevligt tycker jag när man får gäster. När vi sen skulle iväg för att köpa lite gottis och Thaimat upptäckte vi att det läcker in vatten genom framrutan på bilen, så det var en stor pöl på förarsidan, inte så kul, men vi kunde iaf ställa bilen i garaget igen. Problemet var bara det nu att vi skulle handla och ta oss hem på en cykel i ösregnet. Men det gick faktiskt ganska bra André cykla och jag satt på pakethållaren med 2 påsar i famnen. Thaimaten fick jag cykla och hämta själv då André tog ut sig totalt av cykelturen. Nu återstår bara att njuta av kvällen med Thaimat i magen, choklad i skafferiet och en rulle med sexiga Angelina Jolie, kan det blir så mycket bättre. = )

 


I love my job

Förutom att jag måste stå upp i 8 timmar och försöka se bra ut hela tiden så tycker jag verkligen om mitt jobb. Jag vet inte om jag är mer shopping sugen nu för tiden, men jag tror inte det. Det är ju väldigt kul att köpa kläder, men jag måste inte, eller jo det måste jag ju eftersom jag måste ha Gina kläder på mig när jag jobbar. Men det jag menar är att jag inte känner det där starka Ha begäret, utan jag tror att jag blir lite mättad av alla andra som handlar av mig.  Hmmm jag kan också ha väldigt fel.
Så här i slutet av månaden när kassan är skral beslutade jag mig för att jag behövde en ny BH, sen råkade det slinka ner en underbart vacker skarf som var på halva priset. = )

Men om det skulle vara så att jag var Tvungen att handla lite på jobbet så kommer här 6 kandidater.





På väg till jobb

Sitter nu och äter frukost i soffan och kollar på MTV. Det är ju nästan bara skit på den kanalen nu mera. Idag är det extremt mulet och det regnar ute, så det känns inte så jätte lockande att gå och jobba idag. Dessutom jobbar jag öppning till stängning idag så det blir en lång dag. = (
André påstår att han är sjuk så han ska inte till jobbet idag. Han var hemma igår oxå och gjorde inte ett skit, jo han håller på med sitt saltvattensakvarium bara. Det han borde göra är att dammsuga och ta hand om disken. Jag har inte haft lust eller energi till att städa jag heller, så nu börjar dammråttorna krypa fram.


Lättad eller besviken

Nu har jag varit hos optikern som fick ta sig en tipp på mina trasiga ögon, men inte fan var det någe fel på dom. Den lösa linsen berodde nog på att jag haft för små linser på mig som klämt på hornhinnan och lämnat märken. Sen så påstod optikern att jag såg så bra som jag skulle med mina glasögon. Jaha. Det är ju bra att det inte var något fel, men jag vill ju endå se bättre än vad jag gör nu. Jag måste säga att jag är lite besviken över att det inte fanns någon åtgärd att rätta till, men men.

Jag var även och körde en sväng idag, och det gick väl bra. Jag kommer dock att köra iaf 4 ggr till innan uppkörningen den 11 september. Det betyder att jag måste punga ut med iaf 3500:- till innan körkortet är fixat. Usch, det finns så mycket annat jag vill lägga pengar på istället, så som en solsemester. Jag Planerar att åka med mina systrar och Sandra någonstans nu i höst. Igår satt jag och Anneli vid varsin dator och med telefon i handen och kollade en massa resor. Det står nog mellan Spanien, Gran Canaria eller Grekland, Kreta. Jag vill nog helst till Grekland, men Anneli har ju varit på Canariaöarna förr och tycker det känns tryggt att åka dit igen. Någon som kan tipsa om något utav resmålen?

Annars så händer det inte så mycket just nu. jag borde städa, men pallar inte just nu. Sen vill jag bara att min skinnjacka ska komma snart. Jag beställde den den 9:e och det skulle ta 10-14 dagar stod det. hmmm aja, nu får jag ta mig i kragen och hitta på något.




Mat mamma

Jag känner mig helt flottig io ansiktet efter att ha stått i köket någon timme nu och bakat pizzor. = ) Jag hade lovar André att göra pizza idag och eftersom jag var lite sugen på det själv oxå så slängde jag ihop 4 pizzor. Det har var länge sen jag levde loppan i mitt eget kök och lagade en massa mat faktiskt. Eller egentligen inte, men det var länge sen jag blev sugen på att laga mat. Vi gjorde ju egna langos förra veckan som blev en hitt och igår blev det kassler, färskpotatis, kall sås och morot och äppel sallad. Jag ska nog baka bullar i helgen om jag fortfarande känner för det. André köpte hem så mycket röd jäst, så jag måste ju göpra något utav den.
Om det inte blir bullbak imorgon så ska vi kanske inviga vårat nya 6-manna tält. Problemet är bar det att vi har ingen att inviga det med. Vi hade täkt att jenny och Alex skulle med, men Alex var inte sugen på att kampa, så vi får se hur det blir. Jag är iaf sugen på att bege mig ner mot Falsterbo, då jag aldrig varit där. Nä nu ska jag försöka göra något fint med denna sida.


Puss och kram...


Min fina Bubb



    
Langos och pizzor... Usch vad onyttig jag känner mig nu. = )

Önskelista

Jag fick sån lust att göra en önskelista så det tänker jag göra nu. Ibland går man och tänker, det vill jag köpa när jag får lön, eller det ska jag spara till, men eftersom det är så mycket som snurrar i mitt lilla huvud så glömmer jag lätt allt jag vill ha. Därför är det lika bra att göra en önskelista helt enkelt, och den kommer då här.

3 skåp från IKEA, varav ett är ett vitrinskåp och de andra två är sidoskåp som kan vara bra att ha.

Ett par svarta knähöga stövlar med en lagom klack.

Ett par riktiga partyklackar.

Nya gardiner till vardagsrummet.

Taklampa till vardagsrummet.

Vibrationsbälte.

Hmm. Nu kommer jag inte på mer men jag får väl fylla på någon annan dag. Nu kom André och kröp ner i sängen så nu ska jag släcka ljusen och nanna.

För övrigt så är jag väldigt inspirerad av Olsen tvillingarna när det gäller deras stil, och skulle bra gärna vilja ha deras plånböcker och kläder.


Nu får det vara nog

Nu har jag suttit några timmar och försökt designa om min sida.. lite förändring har det ju blivit, men den är långt ifrån klar. men nu orkar jag faktiskt inte mer. Dessutom dör batteriet på min dator snart så jag måste flytta mig till vardagsrummet igen.

jag måste även berätta någonting väldigt äkligt. Mina ögon är helt trasiga. Jag har linser på mig ibland, men igår när jag tog av mig linserna såg det ut som att jag fortfarande hade linser på mig. jag kunde se och känna som en kant runt irisen och tillock med flytta på min riktiga lins. jag tror absolut inte att det ska vara så och nu kommer jag säkert tappa mina riktiga linser och bli helt blind.. Ja det är väl gud som straffar mig för allt ont jag gjort. På onsdag ska jag iaf till optikern och då får vi se vad det är som händer. jag kollade vad det skulle kosta med en laseroperation.. mellan 20 och 48 tusen kronor.. saftigt värre.

Aja. nu ska jag hänga tvätt.. puss och baj

Söndags strapatser

Om en timme ungeför ska jag iväg med Eva på litesöndags nöjen. Vi ska åka till Lasse Flinkmans kafé, ni vet den större halvan av After Dark. Men nu skriker andré på mig att jag ska hjälpa till att städa. Han är i full gång med att damtorka med sin speciella dammhandske. = )


Köpenhamn imorgon

Om jag inte minns fel så är det imorgon kl 17:00 jag ska vara i Köpenhamn på något hotell. Vi ska ha ett infomöte inför öppningen av Gina Tricot butikerna. Jag vet egentligen ingenting om vad som kommer att hända imorgon, men det ska bli kul iaf. Den 27:e börjar jag iaf jobba i Köpenhamn och dagen efter öppnar vi butiken och det ska bli såå kul. Jag vet verkligen ingenting om hur det kommer bli eller ens vart butiken ligger, men efter imorgon vet jag nog lite mer.
Shit. vad ska jag ha på mig. När man jobbar måste man ha på sig Gina kläder och det skulle ju vara bra om jag har något från gina på mig imorgon oxå. Hmm ja jag får fundera på det över dagen imorgon.

föresten så blev det inta att vi kunde åka ut till stugan och grilla idag, så vad gör jag. Jo jag drar fram den gammla elgrillen som vi fått av Alex. Det tog en evighet att få köttet klart men gott var det endå. Nu ska jag snart kolla på Eli Stone och dricka lite tee...

  
Dagens middag och min lummiga balkonglåda. = )

I did it = )

Idag är det en väldigt bra dag då jag grejade uppskrivningen. wee och hurra för mig. = ) Jag var rätt säker på att jag inte hade pluggat tillräckligt men jag hade väl tur. För idag är det en 13:e, jag fick sitta vid dator nummer 13 och 13 är ett utav mina lyckonummer. = ) Hur som helst så fick jag 61 av 65 poäng vilket jag tycker är jävligt bra. Hade jag bara fått 4 poäng till så hade jag fått en valfri tårta av trafikskolan.. Bröllopstårta lätt. Så när jag var klar med skrivningen i Helsingborg vid 9.30 så hade jag inte så mycket mer att göra än att åka hem och diska. jag har även lagt några kotletter i marinad, oljat och kryddat potatis, morötter och champinjoner som jag tänkte gilla sen. Det har varit hyfsat fin väder med sol hela dagen, men nu vet jag inte om det är på väg att bli sämre. Hoppas André kommer hem snart så vi kan åka ut och grilla illa kvickt. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Jag fick hem min Glamour tidning idag och fick mig en trevlig lässtund i solen på balkongen. Dessutom så har jag tvättat allt jag har av läder typ. Jag kan ha fel, men jag tycker att allt luktar kattkiss. Min jacka, min väska och min plånbok, allt åkte in i duschen och fick sig en tvätt. Jag chansade lite angående att tvätta jackan, då det stod att man absolut inte fick tvätta den. Men va fan tänkte jag, jag har ju beställt en ny. = )

Lita favvo saker just nu som jag vill dela med mig med.

Favvo artist: Katy Perry
Favvo plagg: Min nya poloklänning
Favvo sysselsättning: Kolla charterresor
Favvo dryck: kaffe med kanel












Succè, kanske

Lörtag idag och jag borde väl sitta och plugga teori nu, men som vanligt så gör jag inte det. Nä istället har jag fixat fram en bild på hur mitt hår blev, och jag måste säga att jag är rätt nöjd. Det är lite smått grådassigt i topparna så jag ska kanske slänga i en laddning till med färg snart, så det blir lite lyster. Annars så har jag haft lite jobbigt de senaste dagarna, jag tror det är därför jag inte har kunnat plugga så bra heller. Jag kan inte sluta leta efter en svart skinnjacka. Men nu har jag slagit till. Jag har beställt en jacka från La redoute som egentligen kostar 899:- men så hittade jag även en rabattkod på 30% så det känns lite bättre då. = ) Så förhoppningsvis kan jag släppa tankarna på jackan nu och fokusera på pluggandet. Idag ska jag för övrigt sortera tvätt och städa hela lägenheten för sen kommer Jenny hit och vi ska väl sitta och ta litta goa drinkar och kanske dra ner på stan. Igår var vi ju på bio och jag som nog var den enda som egentligen inte ville se filmen var nog den enda som var nöjd med den. André opchj Alex var besvikna över att det inte var några ailiens men det tycker jag bara är bra, för dom är så vidriga. nä nu ska jag sätta fart med mina sysslor.

so long




En snabbis

Ja då tar vi en snabbis om vad som händer. Just nu håller jag på att färga håret. Nu ska det superblonda bytas ut mot en mer orange färg. Ja det låter rätt hemskt och det kanske det blir oxå. Men det kan oxå bli fucking  fabulous, vilket jag hoppas på, annars är det bara att färga om. Ikväll ska vi hem på middag hos Alex och Jenny står för maten. Sen blir det bio igen. Det känns som att jag går på bio var och varannan dag nu för tiden. I Tisdags såg jag Mamma Mia med svärmor och hälften utav Landskronas 50 +. jag har aldrig sett kö utanför biografen hör i stan men nu var det så. Filmen var si så där för övrigt. Jag satt mest och tänkte på hur snygg dottern var och hur hon kunde ha så stora bröst när hon var så petit.. aja ikväll blir det iaf The X Files, som jag egentligen inte vill se, men jag var nog inte riktigt vaken när jag gick med på att se den..

För övrigt så är jag på jakt efter en svart skinjacka nu. Katterna har nog kissat på min bruna så jag har en väldigt bra anledning till att köpa en ny nu. jag letar även efter ett bar höststövlar som jag kan ha till snygga jeans och söta kjolar i höst.

Nä nu är det dax att skölja ur håret och se om färgen blev en succè eller fiasko...


Hemma igen

Då var man hemma igen efter semestern i Flen, och vilken semester jag har haft. Det har varit den bästa veckan i mitt liv skulle jag tro. Inte en sekund hade jag tråkigt, även om allt kanske inte flöt på så smidigt som det skulle. Imorgon börjar jag iaf jobba och om 10 dagar har jag uppskrivning, så det är en fullspäckad vecka jag har framför mig. Jag ska strax gå och lägga mig men ska försöka avhandla lite om vad som hände under veckan imorgon tänkte jag. Jag ska även lägga upp bilder från de roligaste aktiviteterna.

Men nu ska jag ta min skvallertidning och lägga mig i sängen. Vi hörs nästa gång och tack alla som gjorde min vecka så underbar. = )




RSS 2.0